Güle güle kullan kanka hayaline kavuştun sonundaMEC S2k canlı görmüştüm rengi çok iyi maşallah tam sana yakışır bir araç almışsın
![]()
Güle güle kullan kanka hayaline kavuştun sonundaMEC S2k canlı görmüştüm rengi çok iyi maşallah tam sana yakışır bir araç almışsın
![]()
Melih hayırlı olsun maşallah,
Jant rengi açık gri olunca bu renge çok yakışıyor gerçi sen yakışanı yaparsın kısa sürede![]()
masallah araba cok ama cok guzel keske benim olsa dedirtti rengi durusu 10 numara kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin aracinizi
hocam yanliz size nacizane tavsiyem hayalinizdeki arabayi aldiniz hayir hasenatini yapin boyle bi araba ile cok goze gelirsiniz. tekrardan masallah.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
hayırlı olsun kardeşim.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Hayırlı uğurlu olsun Melih abimartık kumburgaz da biraz gezeriz olmammı
![]()
Yalçın Çağatay ÜVEN
Rover 220 Turbo
Marmara Üniversitesi
- Kanka masallah be. Valla dicek laf yok sana =)
#KGdetanirlar
Allah kaza bela vermesin çok güzel Maşallah , ayrıca hayaline kavuşman gerçekten sevindirdi![]()
1881 - 193∞
Hayallerin garaja girdiği konuları okumak ayrı bir keyif umarım kaliteli işlerle devam eden bir konu olur, keyifle kullanmanız dileğiyle kazasız belasız![]()
maşallah kazasız belasız.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Maşallah kardeşim, keyifle güzel günlerde bin inşallah.
MEC iyidir, zamanında Beşiktaşta otururken hergün görürdüm.
Arkada spoiler gözümü tırmalıyor sadece. Kafadan mükemmel duruyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maşallah Melih sonunda hayallerine kavuştunAllah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullan
![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Güle güle kullan arabanı Melih..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)