Sırada şerit takip radarı alıp adaptif özellik eklemek var cc’ye. Kesene bereket atölyeyi açınca senin arabayı vitrine koyacağız artık.
Printable View
Sırada şerit takip radarı alıp adaptif özellik eklemek var cc’ye. Kesene bereket atölyeyi açınca senin arabayı vitrine koyacağız artık.
................................
E60 kadar kolay olmasını istediğim durumlardan biridir cruise :) e90 da komple szl değişiyor. Açı sensörü ayrıca değişmediğinden ve dolayısıyla kendi açı sensörünüzü kullanamadığınızdan dolayı da malzemeyi alırken Deniz kesinlikle iade konusunu görüşsün. Ben aldım, taktırdım hiç bir sorun yoktu, fakat 3-4 km sonra açı sensörü arızası verdi. 3 sefer kodladık ve aynı sıkıntıyı yaşadık. Dolayısıyla iade etmek durumunda kaldım. Taktıktan sonra ve kodladıktan sonra uzun gezmeyi ihmal etmeyin. Aynı zamanda e90 için szl alırken de alt bakaliti ile beraber isterseniz önemli bir fiyat farkı olmuyor. Tabi e60 a göre fiyatlar 800-1200 arasında gidip geliyor :) güle güle kullanın.
Deniz Bey yine döktürmüş, ne şanslı bu İstanbuldakiler :D :D
Çok güzel gerçekten Allah kaza bela vermesin nazardan korusun. Bir sonraki proje de F1'li F30 vites topuzu ve F1'li direksiyon olabilir.
Yine çok yararlı şeyleri,işin ehlinde yaptırıp güzelce özetlemişsin.:)Şanzıman geçişleri,vites düşüşleri,hatta park halinde geriye takınca şanzımanın verdiği tepki bile değişmiştir şimdi.cruise control taktırman ise 10 numara olmuş,ve gerçekten fren fonksiyonla kullanmak uzun yolda çok keyifli.Güle güle kullan kardeşim...
Bindiği aracı sevmek böyle bir şey sanırım. Emeklerinize sağlık. Gözü kapalı arabası alınacak insansınız benim gözümde. Kazasız belasız...
https://www.youtube.com/watch?v=0eISCA_9FkU
Allahini seven banada bi e60 bulsun :)
baştan sona tek seferde soluksuz okudum konuyu. yapılan her işlemde kalite ve emek var. E39'umda cam fitilleri benimde sorunlu hep cam sökülüyor diye biliyordum bunu öğrendiğim iyi oldu benim için. Allah kaza bela vermesin :)
Güle güle oturmak nasip olur inşallah.
Benim de yeni ev sürecim başladı. Teslimine 3-4 yıl var ama kapalı garajı filan olduğu için elektrikli bir araca geçme niyetim var benimde :) hayaller kuruyorum :)
Bu şekilde küçük bir atölyem de olacak :)
Hayırlı olsun :) Bir araba sevdalısı için bulunmaz itemler. Bol projeli günlere
P.tesi günü Cadde Ecco'nun önünden geçerken gördüm. Canlı daha güzel.
Volkan cok sevindim senin adına gule gule otur :)
Ev önemli güzel günlerde oturun inşallah. hayırlı olsun
saygılar
güle güle kullan,güle güle otur kardeşim.
Eviniz boş kalmasın Volkan BEY.
Güle güle keyifle otur :)
MasAllah kombin cok iyi
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun abi :)
Odanı şimdiden merak ediyorum, ne kadar güzel olabileceğini tahmin ediyorum :)
İzmirden ev kutlamasına gelicem tek omzumla :hehe:
Ühh yatıp yuvarlanırız burada artık :) Paddle shiftter'ları takarken ilk postumuz gelir artık buradan.
Ne yoksa spoiler mı verdim yanlışlıkla.
Geçmiş olsun......
Görünmez kaza Volkancım, geçmiş olsun.
İyi yapmışsın yetkili servis tercih ederek, temiz iş.
Sadece kaskodaki hasarsızlığın bozulması üzücü oluyor maalesef.
Geçmiş olsun.
@wolkanku Kendi kendine nazar değdirmişsin :( Geçmiş olsun, en kötüsü bu olsun, daha da başına birşey gelmesin.
Volkancım geçmiş olsun, en doğrusu yapmışsın yetkili servis ile zaten kasko da bunun için var. Tramer vs takılmıyorum ben.
Gecmis olsun, biraz büyükçe bir nazar cikmis
Geçmiş olsun. Yetkili servis mantıklı hareket olmuş.
Geçmiş olsun, en büyük kazanız bu olsun.
geçmiş olsun..bazen dalgınlık mı dersin olacağı varmış mı bilinmez saçma sapan şeyler geliyor insanın başına. nazar çıkmış diyip geçmek lazım.Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun tekrardan, yetkili servis jantı da mı boyuyormuş? helal olsun valla.
Ben benzerini, ford focus aracımda yaşamıştım, direk jantı değiştirmişlerdi.
Jantı komple mi boyadılar yoksa rötuş gibi mi abi?
çok geçmiş olsun. nazardan bunlar hep dırdır mırdır bahane
muhtemelen jantı tamir için anlaşmalı oldukları rs servis gibi bir yere göndermiş olabilirler diye düşündüm. bazı yetkili servisler bu tarz işlemleri anlaşmalı oldukları yerlere yaptırıyor.