................................
Printable View
Geçmiş olsun.
Eksperinize ulaşıp sorarsanız jantı kimin boyadığını öğrenebilirsiniz.
@wolkanku geçmiş olsun sonucunda yine tertemiz olmuş kazasız belasız kullanın.Maslakta hacı jant var.Aslında kaportacı dükkanı görünüyor fakat full jant tamir boya yapıyor memnun kalabileceğini düşünüyorum.İnstagramı da var yaptığı işlere bakabilirsin karar verirsen beraber gidip konuşabiliriz.Driven34 Can bey de m3 csl jantlarını orada boyatmıştı bende daha önce iş yaptırdım 2 sene kadar oldu bu kadar popüler değildi ozamanlar.
Gecmıs olsun. 10bin cok yazmıslar cok uygun fiyata sanayide cıkardı dediğin gibi:
jantları muhtemelen rs autoking yada alc boyamştır.
Geçmiş olsun abi nazarlık diyelim artık :D
Çok geçmiş olsun :( Özellikle araç kullanırken aceleci olmamak gerek Allah korusun çok daha ciddi sonuçlara neden olabilirdi.
Güle güle kullanmaya devam et kardeşim.Başka e60 yok.:)Bu arada standart(m süspansiyon ve yay olmayan)bir e60'a bindinmi?
Adam ne araba yaptı be. Nazar değmesin maşallah.
Nazarduası.gif
Güle güle,iyi günlerde kullanmaya devam edin..Sakınan göze çöp batıyor ne yazık ki..Geçmiş olsun,nazarı çıkmıştır diyelim.
Servislerin çoğu dışarıya onarıma gönderir jantı, autoking,alc,ohom gibi yerlere..Ben tanıdık vasıtasıyla maslak ohom'da boyattırmıştım jantlarımı..Hatta boya öncesinde komple elden geçirilmişti..İşçilikleri gerçekten iyidir,bir iş olursa aklınızda bulunsun.
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
saygılar
maşallah diyorum, konuyu okurken bile keyif veriyor :)
Maşallah diyelim tekrar nazar değmesin.
Maşallah.
Forumda, wp gruplarında herkes e60 peşinde mutlu musun? :D
e60 lar altından dolardan çok prim yaptı a5 öyle olmamıştır :D
Volkan kardeşim açtığın bu konu bana da E60 aldırdı. daha önce e90 araçlarım olmuştu ama e60 cidden çok iyimiş e90 a göre. 520d den ziyade 530d bakıyordum 3-4 ay araba aradım en sonunda kazasız boyasız turşu olmayan bir araç bulabildim ve aldım, aldığımda şanzımandan gol yiyeceğimi bile bile aldım ve golü yedim senin yağ değişimini yaptırdığın ZF Türk serviste şanzımana revizyon yapıldı. adamlar cidden yetkili servis olduğundan çok profesyoneller. sanayide ne yaptıkları belli olmayan şanzımancılar yerine kesinlikle 1-2 bin tl ye kıyıp orada yaptırılmalı. herkese tavsiye ederim. ara ara özel mesajla senden yardım isteyebilirim.
1.sayfa okudum resmen araba erotizmi yaşadım :D
maşallahh kocaoglana