................................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun.maşallah yine elinde çok ama çok güzel olacak buna hiç şüphem yok..benim en hoşnutsuzluğum hanıma aldığım arabada plakanın CCH 051 gibi 3 e 3 olmasıydı.sende de CCZ olmuş.APP yapılınca tüm harf ve rakamlar içiçe giriyor öyle.
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.
e34 ve g30 hariç tüm 5 kasaları kullandım,sürüş hissiyatı,çeviklik olarak e60 hepsinden üstün.Tasarım konusunda hala güncelliğini koruyan bi araç.
Böylesini denk getirmekte zor.
Güle güle kullanın![]()
bence güzel tercih
görselde 5 kasa bmw'nin ucu açık, yapacaklarının yazdıklarınla sınırlı olmadığını düşünüyorum
keyifli sürüşler ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.
Hayır lı olsun abi, tesadüf aynı renk 2011 e90 aldım bende, bu renk cidden çok dikkat çekiyo neden bilmiyorum ama özellikle yeni yıkanınca ben burdayım diyo araba. instagramdan takipleşelim bence gözümüz şenlensin
@Serefozenn
Kazasız belasız inşallah![]()
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız. Bence direksiyon düz siyah olmalı![]()
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan abi. Önden ve arkadan görüntüsü mükemmel olan nadir araçlardan. Elinde daha güzel hale geleceğinden şüphemiz yok.
Totaldeki fotoğraflara istinaden aracın Kavacık civarında olduğunu ümit ediyorum. İşe giderken veya öğlen aralarında denk gelirim belki
Kazasız, belasız kullanman dileğiyle
Maşallah, kazasız belâsız, ilerisi için yazıyorum olur da karbon düşünürseniz çok güzel yapıyorlar Ankarada...
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
1 kere binip de ne kadar sessiz dediğim güzel bir modeldir e60 bmw..hayırlı uğurlu olsun keyifle kullanırsın inşallah..
Volkancım hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle kullan inşallah.
Ben de çok baktım makyajlı E60 ama istediğim kombinasyon ve km birlikteliğini bir türlü yakalayamadım.
Gelişmeleri merakla bekliyoruz.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)