Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı
niyetim satıp , üzerine 50 60 daha ekleyip mito - ds3 yada o ayar bi küçük dizelle yaş gençleştirmek ama bakalım , acelesi yok.Renk tercih meselesi gerçi ama ben de lacivertine ısımamamıştım bi türlü , o sıra hep iç kırmızı olsun diye siyahlara bakmıştım :) 3. C2'm bu arada bu.İlk ikisi de VTR dı , onların koltuklar bi tık daha destekli ve şık.Ama o şanzuman tek kavrama tüm yarı otomatiklerden soğuttu beni.Tecrübeli sürücüyü acemi yapıyo trafikte :)
Yırtık yok bende koltuklarda , ama aldığımdan bu yana hatırladığım izler-lekeler vardı.Neredeyse tamamını aldı çok şaşırdım.
Bu arada tavan demişsin , asıl o dram bende...Benden önceki akıl zengini sahibi ; güneşlikler menteşeden sarkma yapıyor diye iki güneşliği de çift taraflı bant-bali ikilisiyle yapıştırmış :):) güneşliği de tavanı da rezil etmiş.İkisi de kullanılmaz halde.Tavanı tekrardan kaplatıcam , boya yapılan yerde bi usta bulduk.Bide iki adet güneşlik lazım olucak.C3 C2 C4 kullandım geçmişte.Hepsinin aynıydı diye hatırlıyorum.Onun için 3 model için de arıycam nette-çıkmacılarda.İnşallah yanılmıyorumdur :)