Kardeşim maşallah suphanallah seviyorum seni banada aldırcan typer
www.honda-tech.com
sek erkek....
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
maşallah abi , geçen hafta pist günlerinde canlı sese şahit olduk. ilk seanslarda o kadar araç olmasına rağmen typer gibisi yoktuSeansındaki turbo ep3 ile senin araç başkaydı. Maşallah tekrardan, kulaklarımızın pası silindi
![]()
imzadaki instagram hesabında "Pist Günleri" sabitlerinde bi storyni çektim görmek istersen![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Pist gününden @MeRtCaN dostumla güzel bir anı oldu
![]()
90'ların veya üzerine kırbaç vurulan her hothatch ten sana verilmesi lazım ki düzeltilmiş eski hallerini görebilelim![]()
Çok teşekkür ederim abi
Baran maddiyat zaman ve el becerim doğrultusunda birşeyler yapmaya çalışıyorum
Her zaman sade ve fabrikasyon duruşu sevdim. Honda zaten camına minik bir sticker yapıştırsan apaçi moduna geçen bir marka
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim..
Aynaların siyah kısımları daha önceden boyanmış ve boyaları kısmen soyulmuş durumda olduğu için kötü görünüyordu. Sökmek için kapı döşemelerini çıkarmak gerekiyordu. Kendimi kapılara izolasyon yaparken buldum
Aynalarımız boyandı
Kapılar söktüğümde hoparlörlerin gelişi güzel bağlandığını ve montaj için kasnak yerine hoparlör kapağının içinin kesilip kullanıldığını farkettim. Nedense artık böyle şeylere şaşırmıyorum.
Oto ses sistemi yapan bir dükkandan 2 adet kasnak aldım. 😊
90’lar çocuğu ve koyu bir eski seri hastası olduğum için kulağıma pioneer’dan sonra hoş gelen marka JBL 😊 Bol tizli V formunda bir ekolizer ayarı seviyorum 😊
Filtre üzerinde yer alan butonlar tizlerin daha yoğun çalmasını sağlıyor. Tabi ki bastım
Açıkçası çok fazla fotoğraf çekemedim. Ellerim kirli olduğundan. Kapıların iç kısımlarında yer alan petrol içerikli zift yapışkanlar (bitüself adıyla satılıyor) bunlar ağaç kabuğu gibi sertleşmiş ve dökülmeye başlamış elimden geldiği kadar temizlemeye çalıştım.
Benzinlikte kapı içlerini sildim ve yıkadım. İzolasyon malzemesi ve kirlerin kapı altında yer alan 4 adet su giderini tıkamadığından emin oldum 😊
Kapı iç naylonları takılmadığından kapı döşemelerinin iç kısımlarını kirliydi, temizledim.
EP3 TypeR orijinalinde kapı iç kısmında naylon ve kapı döşemesinin iç kısımlarında ince iplikli keçe tarzı bir malzeme ile fabrikadan çıkıyor.
Otomobilimde ikisi de yoktu. Biraz araştırma yaptım CTK Dynamat vs gibi profesyonel yalıtım malzemelerinden ev çatısına tüple ısıtılıp yapıştırılan bitüself adlı malzemelere kadar bir çok seçenek var.
Özünde hızlı gitmek olan hothatch grubu bir otomobile fazla ağırlık eklemeden iyileştirme yapmak mantıklıydı.
Kendinden yapışkanlı 10 mm kalınlığında izolasyon süngeri satın aldım. Oldukça hafif bir malzeme mekik minderlerine çok benziyor.
Kapıya göre kesim yapıp kabloları bez bantla sardım.
Bitmiş halinin üzerine hoparlörü vidaladım..
Kapı iç kısımda yer alan kabloları makaronla uzattım. Bu kısımdaki kablolar nemden dolayı oksitlenebiliyor.
Kapının toplanmış halini çekemedim akşam karanlığı olduğu için 😊
Kapı başına 9 adet montaj klipsi ve 3 adet dübeli yeni aldım. Açma ve kapanma sesleri gayet toklaştı.
Müzik sistemi gayet güzel çalıyor. Herkese keyifli sürüşler dilerim 😊
Maşallah el emeği olunca çok daha kıymetli oluyor. Eline emeğine sağlık.
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
güneş yüzü görmemiş ve belki de bir daha da görmeyecek yerlerin temizlenmesi elden geçirilmesi harika oluyor cidden
eline sağlık
Tesla Model Y Sr
Kesinlikle katılıyorum. Ben usta kaprisi çekemiyorum. Teşekkür ederim kardeşim
Teşekkür ederimKeşke hiç güneş yüzü görmeden orijinal kalsaymış daha mutlu olurdum
Bir otomobille bağ kurmam için her yerini söküp incelemem gerekirse müdahele etmem gerekiyor![]()
Geriye arka tarafı kaldı. Tampon boyaya gidecek çürüme riski olan yerler mumlanacak altı yıkanacak. Bulabilirsem makyajlı kasada olan arka davlumbazlardan istiyorum. Bakalım nasip
Bu arada makyajlı kasa demişken çamurluk iç trimlerini aldım. Altında kalın bir sünger var sanırım bu parçayı ses yalıtımı için makyajlı kasada kullanmışlar..
![]()
Maşallah yapıyorsun bu sporu abi maşallah. Ses kalitesi muazzam olmuş. Adam lazım olursa haber etmen yeter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)