User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
228 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: R53 Mini Cooper S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,tesadüfen konunuza denk geldim,keyifle okudum R53 ile uğraşan bir insan gördüğümde seviniyorum Aracınıza masallah pepper white gerçekten r53 ün en güzel renk kombinlerinden aynısından bir tanede bende var Sizi görünce şu resim yükleme olaylarını anlayabilirsem buraya bende bir konu açmak isterim
    Yekta arkadaşa headers konusunda katılıyorum,devrim niteliğinde bir değişim olur. Rmw de bulabilirseniz +devrim olur
    Kıyaslamanız acısından kendi aracımda kullanıdığım için bir fotoğraf eklemeyi deneyeceğim.

Ufaklıkta bu
    Konu iogzhn tarafından (13-12-2024 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.
    *Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.*

GP instgrm :@hotminics

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iogzhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,tesadüfen konunuza denk geldim,keyifle okudum R53 ile uğraşan bir insan gördüğümde seviniyorum Aracınıza masallah pepper white gerçekten r53 ün en güzel renk kombinlerinden aynısından bir tanede bende var Sizi görünce şu resim yükleme olaylarını anlayabilirsem buraya bende bir konu açmak isterim
    Yekta arkadaşa headers konusunda katılıyorum,devrim niteliğinde bir değişim olur. Rmw de bulabilirseniz +devrim olur
    Kıyaslamanız acısından kendi aracımda kullanıdığım için bir fotoğraf eklemeyi deneyeceğim.

Ufaklıkta bu
    Çok teşekkür ederim

Veee zehirli OK geldi

Yapmak istediğim amaan olmasa da olur dediklerimi de yapıp tek görselde toplamışsınız; yok yere sparco koltuk, aero koltuk ve cowl baby scoop aşkım tekrar kabardı

O zaman 1. Soru: long tube da kat iptal oluyor gibi mi görüyorum? öyleyse tercih edemem çünkü, etmediyseniz siz nereye konumlandırdınız?

2. Sparconun hangi serisini taktınız, memnun musunuz, boy-kilo nedir

3. Sağdaki cowl elbette bir fonksiyonu yoktur ama soldakinin filtre kitine bir faydası oldu mu? Ve nereden tedarik ettiniz, tadilatsız oturdu mu?

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manifold çok değişik hakikaten
    o öyle eğilmeden bükülmeden dümdüz nasıl uzanıyor bloktan geriye aklım almadı
    bir resim vs var mı allah aşkına?
    o düzlükte akış verimini tahmin bile edemiyorum
    çok özel tasarım bir parça çok hoşuma gitti
    Tesla Model Y Sr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet kat iptal oluyor,Sonrasına bir orta susturucu gelmesi lazım. Ben katsız kullandım, rmw + Milltek cat ile ses muazzam ve patlamalar siddetliydi Fakat 5 gün sonra bağladılar,mecburen no name bir susturucu taktım arabayı cıkartmak için Şuanda da güzelde ben öncesini gördüğüm için tatmin olamıyorum ve artık psikolojik mi yada no name olduğu için mi bilemiyorum arabayı baya düşürdü gibi r53 Jcw egzoz orta susturucu lazım aslında tam altın oranı yakalamak için bence yada marka bir orta susturucu vs.. ss 421 tavsiye ederim bulması daha kolay ve gündelik kullanıma ara hızlanmalara daha müsait.
    2- sparco grid Q modeli koltuk 6,5 kg civarı ayakla beraber 7,5 kg gelir. Ben extradan kızakta almıştım onla beraber 9 kg oldu. Orginal koltuk tanesi 24-26 kg arasıydı yanlış hatırlamıyorsam. 80 kg 1,78 boy Tavsiye ederim Sparcoyu.. Ama imkan varsa Recaro Pole pos Best yani

Baby scoop sağdaki boş evet oraya bir kit var aslında sadece motora genel olarak Soğuk hava alması için ama ben onu almadım o kadar ihtiyacım olmadığı için. Soldaki için ise Gp1 Jcw filtre kiti var komple vakumlu açıyor normalde belli bir
    Rpm veya basınctan sonra ( açtığı şey kapakcık coopers filtre kazanından farklı olarak arka tarafındanda hava alma yeri var. Hem önden hem arkadan alıyor havayı.
    Parçaları ben uk den getirdim parça parça bulup toplamam 7-8 ay sürdü tabi Gp üst kapak,gp intercooler,filtre kiti,fren,body vb.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet değil mi insan şaşırıyor gerçekten Baya zahmetli zaten takmak vs fakat eskiler bilir konuya denk gelirlerse falan yani baya baya hissedilir bir farkı oluyor Çok deneyimleme şansım olmadı,no name bir susturucu takmak zorunda kaldığım için hemen fakat aklımda kalan rpm min cok kabuk ilerlemesi

Motor içinnden veya altında fotoğraf yok ancak şöyle yandan bir kaç fotoğraf atayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok değerli bilgiler gerçekten, klavyenize sağlık

Bende r56 jcw orta var işinizi görürse, ama onda da orta egzoz vergisini ya çıkarmak ya da spacer uygulamak gerekir, ya da vergi sonrasına takıp, hemen dirsek vermek gerekir. Ben çok yamalı iş olmasın diye takmadım.

Kat yerine susturucu sesi yeterince azaltmıyor maalesef bir de koku hassasiyetim var katsız kullanamam aracı, ama aklım da kalmadı değil.

GP1 kutu zamanında çok pahalı geldi, o yüzden KN ve adaptör ile Dave F yaptım ben de

Baby scoop tercih edebilirim zira Forge İntercooler aldım; kapasite olarak fayda sağlayacak olsa da, recoverı orjinalden iyi olmayacak, kaput altına girecek her hava kabulümüz tabii bir de coolerı spreylemeyi düşünüyorum

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    headers iç gıcıklayıcı
    Tesla Model Y Sr

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeri gelmişken 11 sene önce sabahlara kadar İskender ustayla yeri gelip baş başa verip uyuklayarak tamamladığımız RMW headers ve full cat back sistemden bir hatıra, ürünün boyu için de fikir verir

Bu headersın yerini hiçbir şey tutamaz benim gözümde R53 için.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şue headers a her baktığımda düz kısmın araç içindeki vites kolunun az üstünden arkaya doğru gitmesi gerektiği firkrine kapılıyorum

Çok enteresan bir durum, araç üzerinde gösteren bir foto arayayım bakalım meraktayım
    @Tarıks maşallah boyu da boyuna hashahs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeri gelmişken 11 sene önce sabahlara kadar İskender ustayla yeri gelip baş başa verip uyuklayarak tamamladığımız RMW headers ve full cat back sistemden bir hatıra, ürünün boyu için de fikir verir

Bu headersın yerini hiçbir şey tutamaz benim gözümde R53 için.

Techturkey masraf Team online

Cat-back derken cat tam olarak nereye denk geliyor, cat olmazsa olmazım çünkü

rahmitanir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim arabada Cat şu an orta susturucunun hemen önünde, aşağıda yaklaşık vitez toğuzunun altında. Hatta 100 cell sipariş verdim, hafta sonu gelecek inş, bir iki haftaya takarım.

Bu bahsettiğim cat konumu ile de vizeden egzozdan da geçiyor bu arada.

Cat'i 100/200'lük alıp altta bir yerlere tak geç yani bro, kaput altında kalıp orada ekstra sıcaklık yapmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kat mı ne katı kim kaybetmiş biz bulalım hiç düşünmemiştim bile. Ama Rahmi'nin dediği gibi ilerlemek mantıklı sizin için.

Ben bunun arkasına 70'lik gidip bir orta bir de vanalı 76'lık son susturucu kullanmıştım. açınca dillere destan kapatınca kimse yok kafa rahat modundaydı. ince bir zırıltı vardı üst devirlerde ama Honda gibi değil kesinlikle

Şu paylaşımımda sesi de vardı, ilk duyulan ses benim, arkamdan da GP1 uzuyor onun da sesi benzerdi. gözlerim nemlendi be

Tarik Sevimli | MiniPassion.net Eskişehir Meeting R53 MCS & GP #minipassion #minipassionnet #mininorth #isitlove #notnormal
    #r53 #mini #cooper | Instagram

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahmitanir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabada Cat şu an orta susturucunun hemen önünde, aşağıda yaklaşık vitez toğuzunun altında. Hatta 100 cell sipariş verdim, hafta sonu gelecek inş, bir iki haftaya takarım.

Bu bahsettiğim cat konumu ile de vizeden egzozdan da geçiyor bu arada.

Cat'i 100/200'lük alıp altta bir yerlere tak geç yani bro, kaput altında kalıp orada ekstra sıcaklık yapmasın.
    Rahmi senin arabanın altı benimkinin yanında 2 oda 1 salon kalır, benim egzoz kanalı stüdyo daire

Şu an bir orta susturucu var, kanalın daralmadığı yeri o işgal ediyor.

Bu long tube arkadaş muhtemelen gerginin oraya kadar geliyor, yani Tarık'ın dediği gibi ya kat iptal olacak ya da orta alınıp yerine kat konulacak ki, 1. durumda ses + koku, 2. durumda da ses artacak

Kaputun altındakini zaten söktük, ortadaki kata yer bulmaya çalışıyorum şu an

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kat mı ne katı kim kaybetmiş biz bulalım hiç düşünmemiştim bile. Ama Rahmi'nin dediği gibi ilerlemek mantıklı sizin için.

Ben bunun arkasına 70'lik gidip bir orta bir de vanalı 76'lık son susturucu kullanmıştım. açınca dillere destan kapatınca kimse yok kafa rahat modundaydı. ince bir zırıltı vardı üst devirlerde ama Honda gibi değil kesinlikle

Şu paylaşımımda sesi de vardı, ilk duyulan ses benim, arkamdan da GP1 uzuyor onun da sesi benzerdi. gözlerim nemlendi be

Tarik Sevimli | MiniPassion.net Eskişehir Meeting R53 MCS & GP #minipassion #minipassionnet #mininorth #isitlove #notnormal
    #r53 #mini #cooper | Instagram
    Maşallah, nedense bir r53'e geri dönüş vibeı alıyorum bu postlardan

Kabin içi nasıldı peki, charger vınlaması hala duyuluyor muydu bu setuplarda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah, nedense bir r53'e geri dönüş vibeı alıyorum bu postlardan

Kabin içi nasıldı peki, charger vınlaması hala duyuluyor muydu bu setuplarda?
    Gönlümdeki yeri hep ayrı olacak, her daim de radarımda olan araçlar var, bir anlık çılgınlığa bakıyor

Vızıltı sesi her daim duyuluyor evet. Ben Craven Speed CAI kiti getirtmiştim, direkt baby scoop'tan hava çekebiliyordu epey işlevseldi, onu da tavsiye ederim CAI kiti olmayan araçlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gönlümdeki yeri hep ayrı olacak, her daim de radarımda olan araçlar var, bir anlık çılgınlığa bakıyor

Vızıltı sesi her daim duyuluyor evet. Ben Craven Speed CAI kiti getirtmiştim, direkt baby scoop'tan hava çekebiliyordu epey işlevseldi, onu da tavsiye ederim CAI kiti olmayan araçlara
    Vallahi senin adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm; bu araçlara en güzel zamanda sahip olmuşsun.

350 usd rakamı görünce bir üzdü, bireysel ithalat limiti daha da üzüyor.

Neyse şimdilik Dave F & KN filtre devam

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız maiallah hayalim bir cooper
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız maiallah hayalim bir cooper
    Teşekkürler Allah gönlünüze göre versin inşallah

Benim de fakülte zamanından hayalimdi r53

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de orta okuldan beri hayalimdi
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler