Maşallah çok temiz gerçekten.
Bu zaman da böyle temiz bulmak gerçekten zor gibi.
İyi günlerde kullanın..
Maşallah çok temiz gerçekten.
Bu zaman da böyle temiz bulmak gerçekten zor gibi.
İyi günlerde kullanın..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Ufak bir update,
Bir Cuma akşamı Yeşilköy'de su eksiltme problemiyle soğuk terler döktük.
Kılız ya dayanamayıp ne var ne yoksa soğutmayla alakalı bakılsın diye yine dükkana uğradık![]()
Bütün derde sebep olan parça zamanla sıcak yiyip bi noktada boşa dönmeye başlıyor kapak, resmi temsili koyuyorum parça kodu 17107515499
Sonrasında ciddi bir problem olmamasının mutluluğuyla kendisini yıkatıp kapalı otoparka yatırdık![]()
Bunlar da o gunden bi iki görsel,
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
zaten böyle şeyler hep kıl adamların başına geliyor. millet yağ değiştirmeden bakıma götürmeden eşeğe biner gibi biniyor arabaya hiçbirşey olmuyor biz gözümüzden sakınıyoruz dling arıza lambası..
neyse ki dert açmamış, yırtmışsın, nazar çıkmış diyelim.
tekrar tekrar maşallah.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
O rahatlık cidden müthiş bir duygu karmaşası yaratıyor bünye de, oh be değilmiş diyip. Geçen baskı gitti sandım öyle kaçırıyor gibi geldi, değilmiş nasıl rahatladım belli değil.
cumartesi ankaraya gittim sakarya dan yola çıkarken de içimde bi endişe oldu dedim oğlum bişi olmaz, ama o his girdi ya kafaya bişi olacak.
Yolda 120 km/h hız sabitleme ile giderken araba speed system faulty / ardından depollution verdi, 3k devri geçmiyor bayırda kaldım kamyonların arkasında.
Dedim obd var takayım ne arıza vermiş bakayım, obd yi bi taktım bu sefer çalışan araba da devir göstergesi ve hararet göstergesi sıfıra düştü.
İndim söktüm kutup başlarını 2 dk bekledim taktım düzeldi. Dönüşte de 2 defa yaptı, çok can sıkıcı.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Ufaklı bi update;
Muayene zamanımız geldi, ön takım bi' kontrol edildi rotilleri yeniledik.
Rally lightlardan sağ taraftaki ufaktan kesiklik yapıyodu onu hallettik ve muayene mevzusunu aradan cikardik.
Artık yılların verdigi yorgunluktaki vites topuzuna bi el atıcam diyordum da 90-100 Eurolar falan konusulunca ulan bu da vites atıyo diyip vazgeçiyodum onu aldım![]()
Siyah tabanlı olandan siparis vermistim daha guzel oldugunu dusunuyorum. Arabayı mumkun oldugunca orjinal olarak tutmak istediğimden jcw topuz isine falan hic girismedim soranlar olursa soyleyeyim.
Aslında en basında yaptıgım seylerden birini anlatmayı pas gectim, genel olarak Minilerdeki su telefon tutuculardan zerre hoslanmıyorum hatta baya baya kelebek misali geliyo kadranların yanında.
Bos bir zamanda thingiverse'de dolanırken asagidaki r53'ler icin teyp yanında duracak sekilde orjinal alyan vida yerlerine oturan ayak cizdiklerini gordum.
Hemen bi ufak baskı, evde simulasyonda dashboard olarak eski telefonda kullandıgım telefon tutucuyu da buna sabitleyince asagidaki gibi temiz temiz kullanmaya basladim![]()
(Konsoldaki yazı 2 gun falan kalmadi linclemeyin)
Genel olarak benden cok evde durdugu icin arada bir cikip islerini halledip ya da ufak yollar yapıp yerine koyuyoruz![]()
R53 ün temizi diriside bir başka güzel duruyor maşallah.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
29 Ekim Cadde Konvoyu
1 Kasım, durup dururken ortadan kırılan yag cubugu. Arabayı kullanmamıstım konvoydan sonra bir bakayım diye kontrol etmeye cubugu cektim manzara bu, nazarlık diyelim
2 Kasım sabah 08.30, Maslak yeni cubuk temini
![]()
Maşallah çok diri duruyor. keyifle kullanın..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
maşallah araca ve emeğe
su eksiltmeyle ilgili şöyle bir şey söyleyebilirim, R56 N18 motorlu S'imde su haznesi çatlamıştı boruya çıkış verdiği yerden. kronik midir bilmem ama kontrol etmekte fayda var. bilen arkadaşlar yazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)