Hayırlı olsun iki tarafa da. Maşallah çok güzel görünüyor
Eşim hatıra olarak sakladığı anahtarlığı takınca, sibop kapaklarını da aynı temalı yapasım geldi.
Apaçiliğimi bir sonraki seviyeye taşıyıp lastik üstündeki S logosunu lastik boyama kalemiyle boyayasım var
Şubata kadar update yok, Şubatta büyük frenler, charger yağ değişimi, kaçakları önlemek için contaların değişimi ve tedbir için termostat, termostat yuvası ve devirdaim değişimi olacak aksilik olmazsa.
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Wheel and Tire Fitment Considerations | Mini Wiki | Fandom
Şöyle bir link var, aslında kurtaracak gibi de, araba askıdayken aa olmuyormuş olursa tatsız olur diye korkuyorum biraz
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Üzerindeki orj spoke jantlar 11.3 kg diye kalmış aklımda
Hafif jant takmak için çok geçerli bir sebep![]()
Üzerindeki jant gerçekten benim için bu kasayla özdeşleşmiş bir jant, r53'e daha yakışan bir jant olduğunu düşünmüyorum.
Lakin 11.4 ve 11.7 yazan kaynaklar da var, ciddi ağır ve buna daha spacer gerekecek.
O yüzden 2. el orjinal 17x7 et35 OZ Superturismo 9.4 kg ile bu ajandayı şimdilik kapatmış bulunuyorumLastikleri de Asymmetric 5 tercih ettim yine.
Bakalım, sağ salim gelirlerse spoke 85 ve Laufenn'leri opsiyonladım birine.
Her guzelin bir kusuru vardir misali, Spoke 85'lerden daha cok yakisan herhangi bir jant yok R53'lere, ama iste... Hayirlara vesile olsun brocum, eminim surus hissiyati olarak goruntudeki eksigi kapatiyordur ST'ler![]()
öyle işte.
zamanında leon 1.6 102 hp aracımdaki 17" sport up jantlarını söküp , 18" oz ultraleggera taktığım günü hatırlattın bu yorumla)
ulan ebat büyüttük araba daha rahat gidiyor , direksiyon çok daha güzel tepki veriyor nasıl iş bu demiştim.
Parasının her kuruşunu hak eden bir modifikasyon olmuş , güle güle kullan , çiziksiz kaldırımsız.
Bu masrafları hep senin ideolojilerin açıyor başıma, BBK BBK dedin, hem cepten olduk hem tipten
Brembo kaliper stickerlarımı istiyorum, Şubat'a kaldı 1 ay
Sağol Volkan, hafif oluşu güzel bir teselli ödülü oldu, yoksa ilk taktığım anda "off arabanın bütün havası gitti" dedim kendi kendime yalan yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)