Zincir degisimimiz tamamlandi. Islem sonrasi yasadigim birkac sikintidan dolayi biraz sogumustum ancak cok sukur simdi saglikli bir sekilde yollardayiz. Sikintilara gelirsek, is saatim dolayisiyla araci servisten mesai bitiminde alabildim. Almadan oncede mars motorunda sikinti oldugunu belirttiler. Bende bakilmasini istemedim cunku bundan once boyle bir problemim yoktu. Araci alip yola cikarken 3 defa mars basmadi arac. Devaminda mars aldi ve yola ciktim. Ancak araba turbo yokmuscasina gidiyordu. Serviste kapandigi icin geri donmedim, dogru sanayiye yol aldim. Kaputu actiigimizda turbo basinc sensorunun soketinin takili olmadigini gorduk. Taktigimizda aracin gidisi toparladi hicbir sikinti gormedim. Islerim dolayisiyla 1 hafta kadar kullandim. Ancak mars problemi devam ediyordu. En erken 3. seferde mars aliyordu arac. Servisi aradigimda biz size marsta sikinti oldugunu belirttik cevabini aldim. Bize yine sanayi yolu gozuktu. Araci lifte alip muhafazayi soktugumuzde mars motorunu tutan 3 civatadan biri paketli biri bosta birininde hic olmadigini gorduk. Mars motoru montajlanmamis sadece yerine konulmus. Taktiktan sonra tum problemimiz bitti. Tabiki servistende bir karsilik bulamadim. Kisacasi hersey faturali kayitli olsun kafamiz rahat olsun dedigimiz Bosch Car Servisten yine sanayiye donmus olduk. Cok sukur zincir vs tarafinda bir sikinti yasamadim. Islem sonrasi 4bin km yol yaptim. Motorumuz gayet stabil calismakta. Servisten ciktiktan 15 dk sonra gordugumuz soket:
Ne hikmetse islemlerden sonraki ilk yagmurda sol farim su aldi. Kontrol ettigimde hem far kapagi hemde davlumbaz kapagi yerinde yoktu.
Far camlarim cok iyi kondusyonda degildi. Onlarda aradan ciksin dedim ve araci farciya biraktim.
Farlarimiz sifirlandi.
Sira frenlere gelmisti. Disklerim iyi durumda degildi. Frende titresim oldukca fazlaydi. Uygun fiyatli bulunca 4 disk 4 balata degistirmek istedim. On arka disklerimiz Bosch, on balatalar BMW arka balatalar Ferodo olacak sekilde guzel bir kombinasyon oldu. Hepsini sifirlamisken hidroligimizide degistirip fren meselesinide bir sureligine kapattik.
Frenlerimiz, motor agir bakimlarimiz tamamlandi. Cok sukur Egr haric problemsiz gezmekteyiz. Arada egr ariza yakmakta. Gonlumden gecen bir downpipe alip egr, dpf iptali yapmak. Bunu yaparken belki soft bir yazilim yapabilirim. Gorsel olarakta, krom cerceveli bobreklere donmeyi dusunuyorum. Son olarakta jantlarimizi boyayip gorsel hedefime ulasmayi dusunuyorum.