User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: RR549 '24 i20N

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arka logoyu tutan iki tane saçma pim var böyle sekman gibi tutan bir parça kırmanız çok mümkün değil ama bagaj döşemesini sökmediğiniz için o sekmanlar içeri düşecek.. logonun arkasına 3m vhb tarzı bir bantla yapıştırırsanız biraz uğraşarak sorunsuzca tutuyor.. kapladığımız araçların hepsinde kullanıyoruz şuana kadar bir olumsuz dönüş almadık...
    Çok teşekkürler yarın bunu deneyeceğim.
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kule gergilerimizin montajını cumartesi günü gerçekleştirdik. Ön taraf 5dk kadar sürüyor 6 adet somun söküp gerginin ayarını yapıp somunları yerine geri takıyoruz.

Arka taraf için fotoğraflarda görüldüğü gibi döşemeler sökülüyor ve ürün ile birlikte gelen perçin somunları takabilmek için araçta hazır olan delikler 11.1 çapına büyütülüyor sonrasında perçin somun montajı ve gerginin ayaklarının montajı ile devam edip ürünün satış sitesinde yer alan şablonunu kullanıp döşemelerde delik açmak gerekiyor ancak şablon hatalı onun için çok uğraştırdı bizi,

şablona göre açılan delikleri büyütmemiz gerekti bizde fazla büyütmemek adına en az 5'er defa döşemeleri takıp sökmek durumunda kaldık.

3 saat kadar sürdü arka tarafı ama mutlu sona ulaştık Bir tek jant eksiğimiz kaldı onun içinde şubat ortasına kadar bekleyeceğiz gibi duruyor.

Konu 131mirafiori tarafından (09-01-2025 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kule gergilerimizin montajını cumartesi günü gerçekleştirdik. Ön taraf 5dk kadar sürüyor 6 adet somun söküp gerginin ayarını yapıp somunları yerine geri takıyoruz.

Arka taraf için fotoğraflarda görüldüğü gibi döşemeler sökülüyor ve ürün ile birlikte gelen perçin somunları takabilmek için araçta hazır olan delikler 11.1 çapına büyütülüyor sonrasında perçin somun montajı ve gerginin ayaklarının montajı ile

devam edip ürünün satış sitesinde yer alan şablonunu kullanıp döşemelerde delik açmak gerekiyor ancak şablon hatalı onun için çok uğraştırdı bizi,

şablona göre açılan delikleri büyütmemiz gerekti bizde fazla büyütmemek adına en az 5'er defa döşemeleri takıp sökmek durumunda kaldık.

3 saat kadar sürdü arka tarafı ama mutlu sona ulaştık Bir tek jant eksiğimiz kaldı onun içinde şubat ortasına kadar bekleyeceğiz gibi duruyor.
    [/COLOR][/B]

10 karakter

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla niyetim vardı, ön takar arka takmam devam ederim
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak1533 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 karakter
    Teşekkürler düzeltme için

Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla niyetim vardı, ön takar arka takmam devam ederim
    Almışken takmamak olmazdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vakit buldukça kullanımı daha keyifli hale getirmek adına Powerflex'in şanzıman kulağı için ürettiği burcu ve Shortshifter aparatının montajını yaptık.

Shortshifter aparatını en kısa ayarda taktık galiba vites yolları çok kısaldı Söküp bir daha ayarlamak çok zor iş o yüzden bu şekilde alışmaya çalışıyorum.

Konu 131mirafiori tarafından (31-01-2025 Saat 07:04 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir tek jant eksiğimiz kaldı onun içinde şubat ortasına kadar bekleyeceğiz gibi duruyor.
    Jantçının jant beklemesi de ne bileyim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Shifter'ı ben de en sertte kullanıyorum, biraz kullandıktan sonra oyle bi alıstım ki bazen bu bile uzun geliyo sanki
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jantçının jant beklemesi de ne bileyim....
    Aynı jant kimsede olmasın diye uğraşıyoruz napalım

Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Shifter'ı ben de en sertte kullanıyorum, biraz kullandıktan sonra oyle bi alıstım ki bazen bu bile uzun geliyo sanki
    Shifter bu arabanın olmazsa olmazıymış kullanmaya başladığım günden beri çok keyifli geliyor

RedCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah hocam, kazasız, belasız binmek nasip olsun.

Polo GTİ alamadık, Cupra alamadık, i20N çıktı onu da alamadık. Ama alacağım buna inanıyorum. Sizin konunuzun rehber niteliğinde gideceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı jant kimsede olmasın diye uğraşıyoruz napalım

Shifter bu arabanın olmazsa olmazıymış kullanmaya başladığım günden beri çok keyifli geliyor
    Arabayı aldım, eve geldim siparisi gectim. Hem farz hem sünnet valla bu arada short shifter
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah hocam, kazasız, belasız binmek nasip olsun.

Polo GTİ alamadık, Cupra alamadık, i20N çıktı onu da alamadık. Ama alacağım buna inanıyorum. Sizin konunuzun rehber niteliğinde gideceğim.

Çok teşekkürler umarım en kısa zamanda sahip olursun ve tadını çıkarırsın, aldıktan önce veya sonra her türlü desteği veririm

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla güzel dokunuşlar gerçekten. Gergileri ayrı sevdim. Jantı merak içindeyim. Rodaj sonrası yağ değişimi yaptınız mı ? Yaptıysanız yetkili demi yaptınız?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla güzel dokunuşlar gerçekten. Gergileri ayrı sevdim. Jantı merak içindeyim. Rodaj sonrası yağ değişimi yaptınız mı ? Yaptıysanız yetkili demi yaptınız?
    Çok teşekkürler abi, Gergiler gerçekten üst seviye bir kalitede. Jant olarak bu sefer motorsport jantın dışına çıkıp güzel bir markanın cadde ve pist için üretmiş olduğu bir ürün seçtim.

1200km civarında servise götürdüm aracı, yağına suyuna baktılar her şey normal bir problem yok gidebilirsiniz dediler. Rodaj sonrası yağ değişim mecburiyeti yokmuş.

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkürler abi, Gergiler gerçekten üst seviye bir kalitede. Jant olarak bu sefer motorsport jantın dışına çıkıp güzel bir markanın cadde ve pist için üretmiş olduğu bir ürün seçtim.

1200km civarında servise götürdüm aracı, yağına suyuna baktılar her şey normal bir problem yok gidebilirsiniz dediler. Rodaj sonrası yağ değişim mecburiyeti yokmuş.
    Tahmin ediyorum,sparco ff2 flowform

AydinAkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amcamın sakarya otobanda 1.3 cdtiyla '' sakarya otobanda garip mavi bir hyundai geçmişim gelemedi peşime 200-210 yasladım'' diye bahsettiği o meşhur i20n (63 yaşında corsasına aşık birisi kızmayın ), Maşallah o siyah armaları gördüm sonrasındada arkadan öyle bir resim çekmişsiniz ki aşık olmamak imkansız gerçekten agresifliği rengi her şeyiyle çok hoş araba kazasız belasız keyifli sürüşler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AydinAkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amcamın sakarya otobanda 1.3 cdtiyla '' sakarya otobanda garip mavi bir hyundai geçmişim gelemedi peşime 200-210 yasladım'' diye bahsettiği o meşhur i20n (63 yaşında corsasına aşık birisi kızmayın ), Maşallah o siyah armaları gördüm sonrasındada arkadan öyle bir resim çekmişsiniz ki aşık olmamak imkansız gerçekten agresifliği rengi her şeyiyle çok hoş araba kazasız belasız keyifli sürüşler.

Amca eski hızlılardan belli ki Niye kızalım severiz böyle amcaları ama reflekslerinin yavaşladığını hatırlatın ona

Siyah logo ve yazılar geçen hafta sonu tamamlandı, Arkada ki logoyu sökememiştik ama bir kaç yerden aldığım bilgiyle söktüm onu da.

Arka kısmın güncel hali böyle şu an. HYUNDAI VE İ20N yazılarında değişiklik yapabilirim kısa zaman içinde (Orjinal Karbon olarak değişecek) ürünler bi elime gelsin fotoğraf paylaşacağım.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gergiler.şanzıman takozu.short shift dokunuşlar harika

jant sonrası coıl gelirmi acaba dedim kendi kendime

buarada jant çapı buyucekmi oemmi kalıcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gergiler.şanzıman takozu.short shift dokunuşlar harika

jant sonrası coıl gelirmi acaba dedim kendi kendime

buarada jant çapı buyucekmi oemmi kalıcak
    Abi selamlar,

Teşekkürler öncelikle, jantta gelemeyecek gibi duruyor anlaştığımız rakamın üzerine fazladan 400 euro istediler o yüzden TR içi bakacağız jantı.

Jant çapını ya aynı tutarım ya da küçültüp biraz konfor sağlarım diye düşünüyorum,

hesaplı bir coilover bulursam eğer onu kaçırmak istemem ancak o zaman da jant çok bekler... Bilemedim gitti valla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler