Kule gergilerimizin montajını cumartesi günü gerçekleştirdik. Ön taraf 5dk kadar sürüyor 6 adet somun söküp gerginin ayarını yapıp somunları yerine geri takıyoruz.
Arka taraf için fotoğraflarda görüldüğü gibi döşemeler sökülüyor ve ürün ile birlikte gelen perçin somunları takabilmek için araçta hazır olan delikler 11.1 çapına büyütülüyor sonrasında perçin somun montajı ve gerginin ayaklarının montajı ile devam edip ürünün satış sitesinde yer alan şablonunu kullanıp döşemelerde delik açmak gerekiyor ancak şablon hatalı onun için çok uğraştırdı bizi,
şablona göre açılan delikleri büyütmemiz gerekti bizde fazla büyütmemek adına en az 5'er defa döşemeleri takıp sökmek durumunda kaldık.
3 saat kadar sürdü arka tarafı ama mutlu sona ulaştık Bir tek jant eksiğimiz kaldı onun içinde şubat ortasına kadar bekleyeceğiz gibi duruyor.
![]()
Valla niyetim vardı, ön takar arka takmam devam ederim![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Vakit buldukça kullanımı daha keyifli hale getirmek adına Powerflex'in şanzıman kulağı için ürettiği burcu ve Shortshifter aparatının montajını yaptık.
Shortshifter aparatını en kısa ayarda taktık galiba vites yolları çok kısaldıSöküp bir daha ayarlamak çok zor iş o yüzden bu şekilde alışmaya çalışıyorum.
![]()
Shifter'ı ben de en sertte kullanıyorum, biraz kullandıktan sonra oyle bi alıstım ki bazen bu bile uzun geliyo sanki![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Maşallah hocam, kazasız, belasız binmek nasip olsun.
Polo GTİ alamadık, Cupra alamadık, i20N çıktı onu da alamadık. Ama alacağım buna inanıyorum. Sizin konunuzun rehber niteliğinde gideceğim.
Valla güzel dokunuşlar gerçekten. Gergileri ayrı sevdim. Jantı merak içindeyim. Rodaj sonrası yağ değişimi yaptınız mı ? Yaptıysanız yetkili demi yaptınız?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Çok teşekkürler abi, Gergiler gerçekten üst seviye bir kalitede. Jant olarak bu sefer motorsport jantın dışına çıkıp güzel bir markanın cadde ve pist için üretmiş olduğu bir ürün seçtim.
1200km civarında servise götürdüm aracı, yağına suyuna baktılar her şey normal bir problem yok gidebilirsiniz dediler. Rodaj sonrası yağ değişim mecburiyeti yokmuş.
Amcamın sakarya otobanda 1.3 cdtiyla '' sakarya otobanda garip mavi bir hyundai geçmişim gelemedi peşime 200-210 yasladım'' diye bahsettiği o meşhur i20n(63 yaşında corsasına aşık birisi kızmayın
), Maşallah o siyah armaları gördüm sonrasındada arkadan öyle bir resim çekmişsiniz ki aşık olmamak imkansız gerçekten agresifliği rengi her şeyiyle çok hoş araba kazasız belasız keyifli sürüşler.
Amca eski hızlılardan belli kiNiye kızalım severiz böyle amcaları ama reflekslerinin yavaşladığını hatırlatın ona
![]()
Siyah logo ve yazılar geçen hafta sonu tamamlandı, Arkada ki logoyu sökememiştik ama bir kaç yerden aldığım bilgiyle söktüm onu da.
Arka kısmın güncel hali böyle şu an. HYUNDAI VE İ20N yazılarında değişiklik yapabilirim kısa zaman içinde (Orjinal Karbon olarak değişecek) ürünler bi elime gelsin fotoğraf paylaşacağım.
![]()
gergiler.şanzıman takozu.short shift dokunuşlar harika
jant sonrası coıl gelirmi acaba dedim kendi kendime
buarada jant çapı buyucekmi oemmi kalıcak
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Abi selamlar,
Teşekkürler öncelikle, jantta gelemeyecek gibi duruyor anlaştığımız rakamın üzerine fazladan 400 euro istediler o yüzden TR içi bakacağız jantı.
Jant çapını ya aynı tutarım ya da küçültüp biraz konfor sağlarım diye düşünüyorum,
hesaplı bir coilover bulursam eğer onu kaçırmak istemem ancak o zaman da jant çok bekler... Bilemedim gitti valla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)