User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
79 sonuçtan 77 ile 79 arası

Konu: CRT A3'e Kardeş Geldi : A5 Quattro 45 TFSI

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikayla kıyaslayınca işçilik ücreti fena gelmedi saatliği 70 euro olarak, her yerde mi böyle yoksa bu uygunu mu? Ben 10 sene önce normalde 100 doların altı bulamazken pazarlıkla 50-70 arasına getirince mutlu oluyordum Sadece alighment'a $600 çekiyorlardı her yerde o sebepten $300'a coilover alıp evde takıp sonra da rot yaptırmadan gezmiştim çok uzun süre
    Muhtemelen standart ücrettir. BOVAG diye bir servis ağı var, direkt işçilik koduyla yazıyorlar rakamı.
    o fiyatlar fenaymış, ben hala TR kafası ile düşündüğümden "lan bir coilover ayarı, bi buji bi akü değişim işçiliğine 15.000 mi verilir" diye söyleniyorum
    Ha iyi uğraştılar, güzel yaptılar orası ayrı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    6 aydır yazmamışız konuya. Çok fazla yolculuğum olduğundan fazla bir şey de yapamamıştım. Lastiklerim eskiydi yenilerini sipariş ettim. A3'te Michelin PS5'ten çok memnun kalmadığımdan yine A3'te kullanıp memnun kaldığım PS4'lerden sipariş edip taktım. Kısmet olur da piste gidersem hazır olsun.

Onun haricinde geçtiğimiz hafta kızın kırdığı arka havalandırmaya el atmak istedim. Sol taraftaki ızgarayı kırmış, tamir etmek için söktüm.

Trim sökme aparatını yukarıdan sokunca kolayca geldi. Arkasında 2 jak var, onlar da kolayca çıktı.

Izgaraya erişim maalesef mümkün olmadı. Arkasındaki hava kanalı sökülmüyormuş. Izgaraya erişemeyince de kırılmış olan kanatçık pimini tamir edemedim. Parça numarasını araştırınca makul fiyata sadece kasa olarak satıldığını gördüm hemen sipariş ettim.

Düğmelerin bulunduğu digital kısmı çıkarıp yeni ürüne taktım. 2 Vida ve 4 tırnak tutuyormuş. Chatgpt sağolsun tırnakların yerini söyleyince çıkartmak kolay oldu. Arabaya da kolayca yerleştirdim.

Hazır el atmışken çok fazla balata tozu yapan, orjinal olmayan ve yarıdan fazlası bitmiş balataları da değiştireyim dedim. Siparişi verdim 2 güne elime ulaştı. Takılması için ise anca 1 temmuza randevu bulabildim.
    Bunları almışken diskleri de delikli disk ile değiştireyim dedim ama stok yokmuş, o da ilerleyen zamanlarda.

Konu Evrenoz tarafından (14-06-2026 Saat 09:04 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunlar da güncel olsun
    Durmadan yağmur yağdığından ne zamandır yıkayamıyordum. Bugün vaktim de olunca biraz ilgilendim. Ön yıkama, yıkama, cila, lastik parlatma, fitil parlatma, cam pastası derken 2 saati yemişim. Belim ağrıdığında farkettim zamanı

Konu Evrenoz tarafından (13-06-2026 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler