kesinlikle :) ama ***** tr de o iş biraz zor. hele ki muayene olayı varken...
böyle bi zender olcaktı... ahhh ahhh :)
http://img524.imageshack.us/img524/5585/lolo1cy3.png
Printable View
kesinlikle :) ama ***** tr de o iş biraz zor. hele ki muayene olayı varken...
böyle bi zender olcaktı... ahhh ahhh :)
http://img524.imageshack.us/img524/5585/lolo1cy3.png
ralli aracı fotosu harbiden güzel
evet ralli aracı müzelik resmen kullanmaya kıyamaz insan
malesef 440-480 motoları sadece blok olarak aynı psiton farklı ve silindir kapagı farklı çünkü flashda yanma odası tamamen psitonda 440- ve 480 lerde bir kısmıda kapakta yapılırsa güzel olur bence şimdiden koaly gelsin...
hakkatten süpermiş :)
inşallah.. ilk olarak elektrik aksamını elden geçirmek gerekiyor tabiiki. sonra boya işlemi vs.vs.. kısmet olursa seneye sonbahar gibi turbo olayına gircez. yazın kesinlikle arabasız kalmak istemiyorum.. bakalım belki bi süpriz olur yaza girmedende yapabilirim :) sırf tayfuna inat :p
Koraycım ezelden beri var bu hastalık sende aracın daha detaylı fotolarını burda görme fırsatım oldu bi ara kaçamak yapalım da görüşelim.Allah kaza bela vermesin
amin canım kardeşim. bende senin arabayı merak ediyorum. fırsatını bulunca gelcem yanına merak etme ;) ikimizinde yeni oyuncağı hayırı uğurlu olur umarım..
süpermiş fransızlarda japonlar gibi güzelleri kendilerinemi saklamışlar:)
şaka yapıom bea canım ciğerim benm. öteki flanşımı yapamamıştım ama bunu yapıcam :P
hep öle olur zaten. bu arada aldığım arabanın ruhsat işlerini hallederken dosyasını görme fırsatım oldu. araba 2003 kasım ayına kadar gümrükte yatmış. büyük ihtimalle gümrükte uzun süre kaldığı için ön tarafı hasar gördü ve o güzelim kare farlardan tr de olmadığı için normal r9 farı koydular :( kaputunda macun çatlakları var ztn. ufak tefek darbeleri var arabanın. ama en azından orjinalliğini bozmamışlar. ön tarafı hariç tabii..
bence nadide bir parça dahada bozulmasına izin verme maşallah dielim...
masallah çok iyi...
imkanlar doğrultusunda
ilk halinde tutulması çok iyi olurdu...
malesef ilk halini çoktan kaybetmiş :( ne farlar, ne tamponlar, ne ön ızgara vs.vs.. yerine yenilerini inşa etmekten başka çare yok..