hayırlı olsun :D atmosferikçi o ne anlar ahah :D bencede en güzel turbo hatta imkan varsa piston kol yatak alıp standart kapakla bile bir beyinle ufak tefek basınçlar basıp gezmek en mantıklısı :D 300hp olsa mis olur mis :D
Printable View
hayırlı olsun
hayırlı olsun dileklerimi zaten belirmiştim ama hazır motor toplanıyorken geç olmadan kararını verki sonra birdaha açıp motor yapma derdi olması ağabey.
inş tesekkurler
maliyet cıkartıyoruz suanda bakalım cebimize uyarsa yapıcaz bolt on:D
saol
dediğim gibi keremcim turboyu bolt on dusunuyorum oda uyarsa..:)
hayırlı olsun abi şimdiden...bitirde senin eski imhotep ile bi yürütelim fiteng i ozaman ço mutlu bi insan olursun... :D :D :D yenisi eskisine karsı :D
Yanlız ben Methanol işine giricem galiba elini cabuk tut abi :D
turbo arabalarda methanol işe yarar alican sen napıcan methanolu:D
adam sana saplayacak olum fena bilenmiş :D
sohc saplasın yeterki hem saplamadığı arabamı kaldı ahauhaua
bence hiç methanola girme gerek yok suan için..sana faydası olmayacaktır.. senkroları değiştir dahada keyifli olucaktır.
senkrolarda sende abi...asılamadım daha adam akıllı :D neyse ufak işimizi halledelim senle sonra onlara girişirz.. :D
aynen o patinaj olayı çok acaip hadadadadadada... 3 atıosun hafif bi cıyaklama sonra Sapla saplayabildiğine :D :D :D :D
hayırlı olsun özgür allah kaza bela vermesın artık euro floranın ordan gecerken vtec ini izleyeceğim :)
Barışla Konustuk ikimizinde radyatörleri cocuk pipisi kadar :D :D :D ...büyük radyatör takcaz arabalara ***** insan hızı değerinin üstünde seyrediorz
hayırlı olsun kardeşim
Eger alican isterse siz deneyin kanka merakin gitmis olur :) tesekkurler arkadaslar
yok be kanka.
Kanka şuan arabada okadar abuk bi mod varkı.
Orjinal filtre
Orjinal Header
51 lik komple düz boru 60 lık carbon egsoz.
Sanırım haftasonu orta susturucuyu takacağım.
Bide vtec jantlarını takıp konilere en alta almak istiyorum düşsün biraz.
Arabanın yürümesinin değiştiğini taki filtreyi sökünce anladım. Yavaşladı lan arabam bir süreliğine tabi :)
kanka yakında fena hızlanıcak ama..:)
cuflatma işi daha sonraya kaldı suan için onu dusunmuyorum hele bir arabam cıksın şöle biraz bineyimde:)
proje ile ilgili resimler bekliyoruz :)
Cenk'le en son görüşmemizde araca gidip durumuna bakıcaktı ama yazmamış :) Son durum nedir aracın? Turbo yada Atmosferik hangisi olacaksa Hayırlısı olur inşallah ;)
atmosferik olarak devam ediyoruz..araca yarın baslanıcak parçaların toplarlanması biraz uzun surdu.:)
hayırlı ugurlu olsun kardeşim
güle güle kullan işallah
Atmısferık nereye kadar abicim gel turbo yapalım hehehhe :)
sen ank ye geldıgınde bende orada olaydım sana aşıyı verırdımdee kısmet :)
hayrılı ugurlu olsun abıcım gule gule bınmek nasıp olsun ınsallah :)
tesekkurler
mertcanım belki bu cumarteside damalrız sen ankaraya ne zaman geçiceksin
o ben olmadan bi yere kımıldayamaz :D
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bomba bı vti daha gelıyo desenıze ;)
gene düşecek kucama mertcanım ama bu sefer alırlarsa 2 yıl :D daha kalkamayacak kucaktan :D adam için geçen hafta sabahın 9 unda otobandan çıkıp yeniçağa girdim bira almaya :D gördüğümüz muameleye bak :D