Hayırlı olsun :)
bişey sorucaktım..
99 98 vs. karoserdeki farklılıklar nedir ? neden 99 görünüm falan yapılır bu civiclere :)
pek dikkat etmedim açıkcası farklılıklarına.
Printable View
Hayırlı olsun :)
bişey sorucaktım..
99 98 vs. karoserdeki farklılıklar nedir ? neden 99 görünüm falan yapılır bu civiclere :)
pek dikkat etmedim açıkcası farklılıklarına.
benim bildiğim ön ve arka tamponları , panjur farklı..farların bağlantılarımı ne farklı birde öyle bişey olması lazım
ön 2 camurluk panjur farlar kaput farklı abıcım ::)
bide 99 ların şasileri daha dayanıklı olmalı
2 yasla kaçırdık :)
hayırlı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız binersin...
hayırlısı olsun güzel olacağına eminim
erkut abiden yapim aşamasi fotolarini bekliorz bu arada tabi araç sahibi için sakinca yoksa :)
Valla geçen uğradım geldiğinin ertesi günü araç kuzu kuzu yatıyordu köşede Erkut abiylede sohbet etme imkanım oldu güzel olucak Allah izin verirse Allah tamamına erdirsin abi :) ne diyelim yakınen izliycem nasipse çalışmaları sedan vtec gördümü kanım kaynıyo :)
hayırlısı olsun allah kazasız belasız kırmasız binmeyi nasip etsin :)
Allah razi olsun arkadaslar. Daha iyileri sizlerin olsun ins onumuzdeki haftasonu biticek foto serbest cok sukur rahatiz o konuda:)
Özgür bitirde bi sıkalım kardeşim senle roll keyifli oluyo :)
hayırlı olsun
Hayırlı olsun abi.Çok sevindim :)
şimdi gördüm konuyu, hayırlı olsun özgür.:icon_tup: kazasız belasız kullan :)
tesekkurler arkadaslar..:) accuk yukluyoruzda biraz uzadı iş..:D
Accuk derken biraz açalım şu konuyu abi :D
kanka sunada butce yok ona.. yaptımmı sağlam bişey istiyorum bolt on değil
kanka olaylar istediğim gibi gelişmedi alacaklarım var alamıyorum mecbur bu yonde gidiyoruz...
hayırlı olsun kazasız belasız :D
bitmedimi araban:D
abi sen trexi cıkartmıyosun arabasız kalırsın:D
kangoyu kullanıyordun ya ondan şeettim
Hayırlısı olsun. İnşallah tam istediğin gönlüne göre bir araba olur dostum. Güle güle kazasız belasız kullan.
evet sayın seyirciler ÖZGÜR BENİ BAŞTAN YARAT programına hoşgeldiniz :D :D :D Sabırsızlıkla bekliorm abi...unutma ilk roll benim :D yenisi eskisine karsı :D
şu yukarıdaki resme bi an bakıp çok güldüm yaw umut ne adammışsın normal koşullarda motoru inen arabanın kafa şahlanır arka oturur ulan kardeşim ne kesmişsinde arabayı motor yok hala kafa basık :D:D:D
sen kaşındın özcer aydın seneye atlıyorum üstünden...:D:D
abicim Allah kaza bela vermesin ne yaptıysam döndüremedim seni bu yolda hayırlısı olur inşallah...:)
hiç acımam yay iptali bile yaparım :D :D