olum kaldır yah nazar deyecek yah maşşallah kardeşim arabana 30 milyar verim bana ver yah
olum kaldır yah nazar deyecek yah maşşallah kardeşim arabana 30 milyar verim bana ver yah
allah hayırlı ugurlu eylesin guzel gunlerde kullan ozanım.yay da yakısmıs hani birileri de angel alacaktı ya dur bakalım biraz daha bekle.. almazsa bi daha soyleriz isteyenin bir yuzu hesabı.![]()
kose kankam senın emrın olur ama satmam hafta sonu gelcem bide rakı alcam sana oturcan arabanın karşısına icecen sarhos olcan. guçlen kardesım benım mustafa kankam varya olm almıyo almıyo aklını kaybetmıs o gelınce onu hocaya okuturcam walla
Hastayım bu gtı lere
en güel günlerde kullanmanız dileğiyle
bende bir öneri ilk önce logo iptali yapın :d
kanka bak burda yazılanları mahkemede delil olarak kullanıcam mustafa angel sen egzost alcanbeklıyom
2002 model bırıde izmirde oda sıyah gercekten ıyı kazasız belasız dostum
www.honda-tech.com
Nası ya.. Oyy çok üzüldüm.. Tam yazılanları okudum, maaşallah, çok temiz araç, kazasız belasız falan diyecekkenAllah rahmet eylesin, tanıyanların başı saolsun...
Onur
14' f30 316
ilk sayfadaki resimlerden sonra bu şok edici mesajlar çok üzücü
aLLah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)