allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun Saolun Arkadaşlar Cok Iyi Arkadaşamizdi En Son Eksoz Takilmişti Adanadan Hataya Giderken Kaza Olmuş
çok üzüldüm valla ciddden mekanı cennet olsun![]()
www.honda-tech.com
kaçıncı duyuşum bu tarz haberleri, kaç kişiyi kaybettik.. Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun.. kader tabi, ölümün önüne geçilmez ama ders olsun artık bizede.. belki rahmetli kardeşimin hızla hiç alakası yoktu ama yine de biz dikkatli olalım artık..
bana sorarsanız moderatörlerimiz bu konuyu güzel bir son yazı ile kilitleyip sabitlesinler...
allah rahmet eylesin...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Allah rahmet eylesin, daha 2 ay önce adanada kendisiyle tanışmıştık. şimdi bu konuyu görünce çok fena oldum yaAllah ailesine ve yakınlarına sabır versin....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Allah Rahmet Eylesin...biraz Daha Dikkatli Olalim Arkadaşlar şu Arabayi Kullanirkennnn
yasin sende bırak bu üçyimbeşi falan artık.. en sakat arabalardan biri 106,saxo.. biride e30.. saxo da ölümden döndün şansını zorlama bunuda sat artık Allah korusun..
Allah rahmet eylesin, aman arkadaşlar dikkatli sürelim, gereksiz riskli hareketler yapmayalım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)