Abi hayırlı olsun TR de tek 4ageli ae101 olacaninşallah ilerde bende blacktop takarım
bu arada kapağın maliyeti ne kadar mal oldu ??
Abi hayırlı olsun TR de tek 4ageli ae101 olacaninşallah ilerde bende blacktop takarım
bu arada kapağın maliyeti ne kadar mal oldu ??
PROJECT01 GARAGE
bu 4age kapak ne oluyor?
ahahahahson zamanlarda ağzından düşmüyordu sonunda kavuştun bu gece temizleyip koynuna alırsın artık,hayırlara vesile olsun bro
![]()
Ne demek kanka hep destek tam destek ben hep senin ARKANDAYIMHayırlı olsun imreniyorum lan sana yalan değil
![]()
est. batucum ne yardımımız dokundu kialmaya gelemedim senle sayıkladın sayıkladın nihayet kavuştun
kazasız belasız kullanırsın inş.
![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Elinize Sağlık Çok Güzel Düzgün Bir Proje.
İnşallah Herşey Umduğunuzdan Dahada İyi Olur Yeni Fotoları Ve Değişikleri Bekliyoruz Kardeşim![]()
Kolay gelsin öncelikle. Harika bir proje olmuş. Konuyu baştan sona takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla aşırı besleme düşünmüyorsun sanırım.
Toyotacı olarak imrendim açıkçası. Bende de böcekgöz 4efe 1.3 var. Glanza parçaları ile turbolama projem vardı ama hayal oldu gitti.
Takipçinim. Maaşallah diyorum.
Tekrar tekrar Maşallah harika gidiyosun kavuştun miss gibi kapağınadastage 1 zaten yeterince tatmin edecektir 2 yi düşünemiyorum bu arabada
![]()
bayıldımbende yakınlarda böyle bir projeye başlayabilirim (6ay-1 yıl),umarım tecrübelerini, yardımlarını esirgemezsin ozaman, mithiş koşusu olan bir ae101 var, alıp, aynen senin taktik, sindire sindire, emek vererek, binmek istiyorum,
Allah yardımcın olsun, stage 1 falan süperde, şu konuya biraz görsellik katalım artık, bir yürürünü görseydik şu haliyle![]()
Öncelikle teşekkür ederim.
Yardım edebileceğim bir konu olursa yardım etmekten mutluluk duyarım.
Görsellik gelicek inşallah, sadece koşan değil duran-dönen-göze hoş gelen bir şekilde bitirmek istiyorum. Ayrıca orjinal parça toplamaya çalışıyorum ama proje bitmeden Kanser olabilirim![]()
Haydi bakalım okul açılıyor binevi araba dönemi de açılıyor İstanbul'a gitmekleAçılışı da Coiloverlarımızı takarak yapıyoruz demi bro
![]()
EMC
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)