aracın çok güzel , sitenin çıkışından geçerken görüyorum, maşallahı var, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1360573]Çok tşk.lerBeğenmenize sevindim
Alah daha iyilerini size nasip etsin
Parayı vurmanıza gerek yok uçuk rakamlara mal olmadı
yine de verilen emek ortada sonuçta tek kelime harika
![]()
Allah razı olsunYapılırken 50 gün boyunca sigarayı 2 pakete çıkardım üşüdüğüm geceler cabası
Sıkıntıdan stresten vucüdumda garip kızıllıklar oluştu bi ara ama deymedi mi deydi
Az biraz daha işi kaldı sora tam anlamıyla bitti diyeceğim
Beğenmenize çok sevindim tekrar tşk.ler
Evet hergün işe gidip geliyorum sitedeyim bende Carrefour'un mal kabul yerinde tek başına yatar kimse yoktur civarlarında kıskanıyorum onu yanında başka araç durunca![]()
Beğenmenize sevindim cümlemize kazasız belasız tşk.ler![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Valla en yakın takip edenlerden birisiyim Şubat iyi geçti sizin ve arkadşlarınızın neyse tekrardan bi Güncel..![]()
Bizde daha neler var bi bilseniz![]()
Yavaş yavaş hepsi oluyor bi işler güçler olmasa neler olucakta zaman sıkıntısı var
Güzel bir dostluk ortamımız var ve çok denk gelerek arkadaşlarımız kadar arabalarıda düzgün sadece denk geldiAraçlar temizlikleriylede meşhur burda.Maşallah tüm araçlara
Walla ben 106'tımı yani 41 PE 411'i İzmir'den almıştım.Walla çokta düzgün bi araçtı kazasız tek parça boyalı.Halende öyle araç.O zamandan beri izmir'in araçlarını beğenirim çok güzel ve temiz araçlarınız var cidden buraları hiç aratmaz![]()
ben bu silere doyamadım
keyfini çıkar ,çıtırda bi üflesen![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Üflemeyei çok düşündüm ama o zaman bu şekle sokamazdımŞuan sadece okuyup üflüyoruz
Atmo yükledik (ztn güzel yüklüydü) birazda biz kattık duruyoruz şuan fenada değil çok sağlıklı bir stock vti la kafa kafaya ayar yokken.Bakalım ayar ne kadar farkedicek.Eğer yine tam tatmin etmez ise biraz daha uğraşırım oda olmadı proje
Yanlız bu ara pederden dolayı biraz sıkıntılarım var durum istemediğim yöne gelirse aracı satmam gerekebilir.
Tşk.ler![]()
buyuk bi maşALLAH
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
jant ların kaskosu falan varmıyada kapalı garajın fazla durmaz yoksa bu jantların şu aralar altından daha degerli
maşallah çok güzel yakışmış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)