www.honda-tech.com
işletmesen olmaz mecbur işleticen bağlanır ve ceza yersin arabayı suan folyo kaplıyosun zaten ek1doldurucaksınız ek1rede arkada römork çeki demirinide işlet aynı anda tesbite girsin tabi tesbite girmeden öncede gidip çekidemirinide elektirik tesisatınıda hallettir öle muayeneye gir ikiside aynı anda olmuş olsun hemde 2ci kez ruhsat masrafından kurtul
jetski,scooter,super sport motorsiklet,karavan çekmek istiyorum o demirleçekermi derken is in gücü yetermiyi kasdetmiştim
olmadı ben bi tanede vti alıyım:P hatta kamyon olsa daha güzel olurdu hepsini koyardım arkaya turun aaa walla iyi fikirmiş bak bi sahibindene bakıyım ben en iyisi
hııı evet bide son bişi dha tse olcakmış galiba bu umutn su vti'ında var ya o çok hoş yeşil ondan istiyorm o olarmı?
lo lo lo
hııı evet bide son bişi dha tse olcakmış galiba bu umutn su vti'ında var ya o çok hoş yeşil ondan istiyorm o olarmı?
lo lo lo
ya su renkte varya hondanın en cirkin rengi bende bide bal kopugu var![]()
arabanda cok güzelmiş bence kaplattıktan sonra al bi coil yay basabildiğin kadar bas o zaman daha güzel olur![]()
Uploaded with ImageShack.us
ay walla daha fazla dayanamıcam gözler kapanıyoreğer uyuyp kalırsam burda yarın fotoları atarım tabi başka yapılış esnasında foto çekemicem çünkü uyuyo uyuyo olucam:P yarın sabah koyarım fotoları en kötü ihtimalle
aaa sabahtan koyamam basılcak araba jantlar boyanıcak iş çok yani:P
lo lo lo
pembe bagaj hoş olmamış
ön çamurluklar karbon folyo olmalı ve üzerine pembeden bi isim falan yazılmalı kontrast olması için
bide spoon ayna takıp pembe kaplarsanız baya iyi olur bence
pembe herkes hoş olmaz diyor fakat ben bittikten sonra görmek istiyorm bir de yeşille pek uyumlu olduğu söylenemez evetama zaten karbon kaplıycaz onu daha sonra çamurluklar derken bnm için bi resim hazırlayıp yerini gösterirmsn:P
spoon ayna ne bilmiyorm ama arkadaşlar söyledi ondan takıcaz zaten
![]()
lo lo lo
Kolay gelsin valla komple pembe olsaymış keşke :![]()
Buna bide beyaz spoon jant gerekli ...
pasword:JDM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)