nie ilerlemior bu. hep aynı![]()
kalabalık reklam edin ailesi![]()
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
lo lo lo
ruhsata rengi işletme nasıl oluyo biraz acıklarmısınız
tekrar teşekkürler. evet ruhsata işleticem fatura kesilecek ek1 belgesiyle oluyor galiba o fatura kesildikten itibaren 1 ay izin vardı diye biliyorum yanlışım var sa düzeltin çeki demiri alıcam ikisini beraber işletirim...
lo lo lo
folyo olduğu için belki işletme söz konusu olmaz diye sormuştum ama folyo'da olsa işletmek gerekiyomus.bilgilendirme için teşekkürler
ulan var yason postlara kadar araba sahibini erkek sanıyordum
pembelere anlam veremiyordum. şimdi flaş patladı bende
komple pembe bile yapılabilirmiş aslında. delikanlıyı bozacak bi durum yok
)
bu arada çeki demiri şu bildiğimiz jdm çeki demirlerinden ise onu işletmeye gerek yok.
karavan filan çekilen demirden ise o da arabaya yakışmaz yaa :S
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
ek bir belgesi doldurulup muayeneye tesbite giriceksin muayenede ek1 yapılacak trafik subeye o belge ile gidip 110 tl karşılığında ruhsatı değişiceksin olay bitecek
şaka yapıyor olmalısınyazdım ya kendime aldım diye plakası su ismim diye
walla bakalım olmadı sıkılırım bu renkten zaten 1 ay sonra değiştiririm fosforlu yeşil sarı arası bişi yapmayı düşnüyorum ama pembede olabilir hepsini yaparız ya sıkıntı yok
araç kütahyada kentpark karşısı megakent apartmanı altında kaplanıyor 0274 212 1003REKLAM EDİN reklamda yaparım hemen
isteyen buyursun gelsin yardım etsin bize sahuru burda yapıcaz bekleriz
![]()
lo lo lo
hayırlı olsun kendi rengi aracın çok daha genç ve canlı.. mat beyazla beraber daha yaşlı duracak bence aracınızyinede kazasız belasız allah nazardan saklasın...
aa ismin de su mu![]()
abi yok. artık artık forumda yazıları da okuyucam. araba resimlerine yoğunlaşmıcamsonra zorluk yaşıyorum
))
çeki demiri ne alaka neden işletiyosunkisen karavanmı çekiyosun ? bana detaylı yaz ben yardımcı olayım
size kolay gelsin arkadaşlar. artık yarın bitmiş halini görürüzii geceler ii çalışmalar
![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)