hayırlı olsun, kazasız belasız![]()
hayırlı olsun, kazasız belasız![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Eren hayırlı olsun, alım evresinde servisteydim ama aracı görmek kısmet olmadı
Gidişi nasıl merak ettim
Eyvallah.Spoon kg olarak 6.8 diye kulaktan dolma bilgim var ancak inan bilmiyorum.O.z f1 ile spoon arasında bir müddet gidip geldikten sonra spoon'dan yana kullandım tercihimi
Allah razı olsun.Kelebekler sunroof klima vs tüm fonksiyonlar kusursuz çalışıyor Allah'a şükür.Tek sıkıntı kelebekleri açarken ultra kalliteli olan Japon malı alarmım kendi kendine çalmaya başlıyorOnuda halledeceğiz alarmı sökerekten inş.
Teşekkür ederim.F7R 147 hp.Renault'ta 2.0 Williams diye anılan motor.
Teşekkürler...
Kankacım şip şak foto şeklinde gerçekleştirdim olayıYarım saat içinde bitirdim işi.Top power değilde aklımda makyajlı kasa sedan megane airbag+direksiyon var.Şekli hoşuma gidio airbag'de olsun istiyorum.He alırsan takarım o ayrı
Harun duymasın rsi gittiğini
Allah razı olsun kanka.Sen megane coupe al ben söker yollarım sana koltuk falan![]()
GÜndüz foto için bari baskı yapma pm den![]()
Teşekkürler
Doğukan sende ordaydın ama araba yoktu piyasada o esna147hp motora filtre egzoz ile bir iki şaka yaptım daha güçlü arabalara.Gidişattan memnunum şu an.Type-R ayarında tabiki değil ama para/performans oranında başarılı
Allah razı olsun kardeşim![]()
maşallah eren güzel araba almışsın çok hoş duruyor..hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle![]()
Maşallah kardeşim ALLAH kaza bela göstermesin izmitin parmağı oldu belli kafa basılmış hemen![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Tekrardan teşekkür Doğukan.Motor konusunda soft ile iyi değerler yakalama ümidim var bakalım göreceğiz
Eyvallah kardeşimİzmit'e leylek gidip leylek geldim.Basma işi onlara kalmadı ben hallettim
Gerçi akşam değil gündüz gitseydim ellerinden kaçmazdı araba oda ayrı
![]()
usta çok ii arabalar buluyosun yaparayı koyiyim kenara yapışıcam sana bana araba bul die
allah kazasız belasız kllanmak nasip etsin
maşallah reis buda on numara duruyor allah kaza bela vermesin..
maşallah kardeşim Kazasız belasız Cezasız inşHIzlı araç hızlı gördümde =)
Masalla hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin..
Motor sesini cok begeniyorum bunların apayrı bi güzel geliyo bana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)