Göztepe sanayide olucam, elektrikçi ile ilgili bir kaç işim varşu anda camlarımın açmaya çalışınca iç ışığım yanıyorda
![]()
74 model sehpa...
abısı helal olsun benımde uzun zamandır aklımda olana gırıstın agız tadıyla sorunsuz bıtırırsın ınsallah sakın satma koy garajında dursun
Durum nedir, proje ne aşamada merakta kaldık
Güzel haberler, resimler bekliyoruz.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Gecen hafta cuma parcalarimiz nihayet geldipazartesiden itibaren baslandi tekrar arabaya. Cumartesi bol bol fotograflarla guncellicem konuyu.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Eltes Sitesindeki Kırmızı Camaro kimin acaba burdan birinin mi ??
Parçalarımızın gelmesiyle , projemiz tekrar start aldı. Kaporta usatmız ilk olarak arka çamurluklardan başladı. Cumartesi uğradığımda sağ kapı sacını değiştirip sağ tarafı komple yerine takımış boşluklara bakıyordu tabi ben o heyecandan o an fotoğraf çekemedim.
Kapı sacı sadece kıvırlmış çekilde daha kaynak olmadı.
Sol arka çamurluktan kurtulduk.
Buda taze çamurluğumuz.
Buda çıkan çamurluk.
Hazır ön çamurluklar dışardayken onlarıda çekeyim dedim.
Ve aracın daha önceki ustasının bir mahareti daha , yağ tenekesinden davlumbaz sacı. Yerine kaynatma zahmetine bile girmemiş sadece çamurluğa yakın yerden tek punta tutuyor.
![]()
- The Ultimate Sleeper -
Bu ring leri takmaktan vazgeçtim aşırı parlak oluyor diye bunların yerine
Bu ledler den getirttim. Bunları kullanıcam , bu sayede orjinale daha yakın bir görüntü elde etmiş olucaz.
![]()
- The Ultimate Sleeper -
allah sabır ve kolaylık versin güzel güzel ilerliyor maşallah
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Böle bir amerikan alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Sen anladığım kadarıyla dışarıdan diri göründüğüne inandığın bir arac aldın ama proje başlayınca arabanın nerdeyse kaportasının bitik olduğunu farkettin.Yanlışım varsa affet ve düzelt ben takip ediyorum konuyu anlamayamadım tam.Tahmın ettiğinden cok daha buyuk masraflarmı cıktı noldu resimlere bakınca araba hurda gibi göründü bana beklediğim gibi cıkmadı doğrusu amerikandan hiç anlamam o yuzdende böle salakca bir fikre kapılmış olabilirim oda bir ihtimal..Neyse ne salla bitince şahane olacağı kesin cüzdanına emeğine sabrına sağlık.
Ringlerin yerine kullanılan ledler çok daha keyifli olacaktır.
İlk gördüğümde de ringlerin verdiği ışık doğal gelmemişti. Ledler çok doğal görünüyor.
Kaporta aksamının montajıyla çıkacak son hali merakla bekliyorum.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)