Balta burun super yahu benim bile iştahım kabarıyo ama amerikanla uğraşamam![]()
İyi dileklerin için saol ama vazgeçeceğimizi hiç sanmıyorumaracın şase numarasıda efsane 1974 Z28 Type LT 4ileri manuel
Balta kafaya çok para harcamayı düşünmüyoruz ilk başta olduğu gibi toplayıp plaeksi camlar 2 tane koltuk içinede ilk etapta LT-1 koyup yürütmeyi düşünüyorum şuanda.
Benimde artık canıma tak etti biran önce bitirip binmek istiyorum. Her cumartesi 454 ve arabayla bakışmaktan kafayı yiicem biran önce ikisini buluşturmak lazım...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
1 sene oldu eski ustanızdan daha hızlı oldugu bellı bu ustanın , çok iyi gidiyor beklemedeyiz kolay gelsin![]()
Peugeot Sport
Ve hazırlısıyla kaporta bitmiş bulunuyorşaseyi araçtan ayırdık temizlenip boyanacak o arada aracı sehpaya alıp altını temizlenip pütürlenecek. Şase toplanırken yeni ön takım. polüretan takoz kiti , yeni amortisörler ve kitili diff. imizde takılıp boyaya gönderilecek...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
Araba dün akşam sehpaya alındı , bu sabahta altı temizlenip pütürü atıldı. Bagaj içine kadar pütürlendi. Haftasonuna kadarda şase temizlenip boyanacak ve yerine takılacak. Artık haftaya boyacının garaja girmiş olucak araba böylece sancılı kaporta sürecini atlatmış olacaz.
![]()
- The Ultimate Sleeper -
Aynen öyle diğer ustalar gibi tamam yaparız dedikten sonra 3 gün düşünmüyor. Headerpanel için cumartesi günü akşam üstü 4 te abi çıkma bulamadık tamir edilicek dedim , pazartesi öğlen aradı panel yaptırdım üstünede 1 kat macun çektirdim çizgileri ayarlamak için için rahat olsun dedi... Şaka gibi bir adam , bir daha araba toplayacak olsam artık adres belli![]()
- The Ultimate Sleeper -
Hayırlısıyla kaporta bitti , aracı 10 günlüğüne garaja çektik. Haftaya boyacıya gidiyoruz...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
maşallah cok güzel proje güzel ilerliyor sorunsuz bir sekilde kullanırsınız ins
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
zindan siyahı varsa bu arabayı o renge boyatın....
yaw ıcım gecıyor bu konuya bakınca MASALLAH MASALLAH dıyım nazar degmesın ferrarım olmasın bole bır amerıkanım olsun omrum boyunca cılalıyım sılım hıc erınmem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)