Allah utandırmasın Murat, büyük bir emek ve azim var ortadaSabırsızlıkla bekliyoruz biz de bitmiş halini
![]()
Allah utandırmasın Murat, büyük bir emek ve azim var ortadaSabırsızlıkla bekliyoruz biz de bitmiş halini
![]()
çok iyi yaa maşallah..
bugünki rüyamda böylelikle belirlendi![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
sitede en çok şikayetçi olduğum konuydu klasik araçların oldukça azlığı bu konu çölde vaha gibi geldi
araç çok güzel kırmızı da oldukça yakışacaktır. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. emeğinize sağlık..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Evet çok az kaldı , bende sabırsızlıkla bekliyorum herşeyin takılıp boyanmasını...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
masallah..
hayallerdeki bir proje.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
iyi emek var arabada ciddi uğraşılmış maşallah bukadar emeğe eziyete değicek doğrusu güle güle kullanın mükemmel olmuş
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
oyy masallah ya.. Amerıkan zaten baslı basına olay..
emege de saygı.. ıns umdugunz dan bıle guzel cıkar..
masallah..
Some Body Stop Me !
MAŞALLAH urkutucu makina kazasız belasın çok guzel duruyo valla ne yalan sölıyım bnmde olsun isterım o motor sesi yeter ...
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
valla sanırım 1.5 saattir 19 sayfayı tek tek okudum ... amaannn ne vakit geçmişkitap okur gibi hani bi sonraki sayfada ne olcak , katil kim .. acaba uşakmı diye diye buraya geldim .. ama sonucu göremedim
inşallah çıkınca ağız tadıyla binmek nasip olur ...
renk olarak doğru seçim yapmıssınız allah utandırmasın
emeğine sağlık kazasız belasız...
konuyu en başından beri okudum fenaa bir araç ortaya çıkıcak belli, az kalmış. sabrınızdan ötürü tebrik ederim, inşallah keyifle binersiniz nazar değmesin inşallah.
Konuyu ufak bir güncelleyelim , motor şanzıman oturtuldu , fren ve benzin hatları tamamen yenilendi. Cumartesi günü marş bastık. Bugun ufak tefek ayarlar ve ayrıntılarda bitirldikten sonra yarın sabah boyaya girmek için hazır. En geç cumartesi günü döşemecide olur diye düşünüyoruz. Geçen hafta perşembe günüde bütün döşemeleri döşemeciye bırkatım , deriyi seçtim. Cumartesi deriler gelmişti bugunde kaplamaya başladılar. ONlarda hazır bir şekilde bekliyor olacak bizi. Arabanın döşemecide 5-6 günlük bir işi var içine izolasyon falan yapılacak extradan ***** headerslar çok ısı yaratıyor. ONdan sonra plaka işlemleri için çalışmalara başlicaz. Nihayet tünelin sonunu görüyoruz çok az bir işimiz kaldı...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Murat sabrına hayran kaldım kardeşim.Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin.
Çok istediğim bir araç ama ben bu kadar zaman dayanamam beklemeye![]()
07.12.2010-... az buz zaman değilAracın karşısına geçip"artık benimsin" dedikten sonra hiçbir sorun çıkmaz umarım. Sıkıntısız bol kmlere
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)