maşşallah kazasız belasız cok temız bır arac
maşşallah kazasız belasız cok temız bır arac
süper olmuş elinize sağlık
Grow up! this is just a car
Masallah kardsm çok iyi duruyor allah kaza bela vermesın![]()
Avcilarda parkin otoparkinda gordum gecen herhalde. Oyle aracin etrafindakilerle bi gozgoze geldikama arac kimin etrafindakiler kim hic tanimiyorum.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
hf 538 vardı kayınbraderimde 5-6 ay oluyo eski sahibine sattı tekrar... çok keyifli çok güzel maşallah.. 65 model jantlar filan aynıydı tkerlek çaprazlığı filan.. allah kaza bela vermsin. bu çaprazlığı antalyada bi usta varmış sadece o yapaliyor demişti doğrumudur...
HF ile çok karışıyo bu![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Herkese çok tesekkur ederım sınavlarım nedenıyle konuyu takıp edemedım sımdı okudum yorumlar cok sevındırdı benı cok ugrastım ellerım kanadı o derece mucadele verdım bır ara bıtmeyecek gıbı geldı yakmayı dusundum oyle sınırlerım bozuldu hala dahada ugrasıyorum bıtmıs sayılmaz benım gozumde=)
Vosvos a niyeti olan arkdaslar var sanırım onlarada kesınlıkle tavsıye ederım herturlu yardımcıda olmaya calısırım görseli kuvvetli bir arac darısı nıyetlı olanların basına,yazın 3 3.5 ay burda olmucam work and travela gıdıyorum araba yatacak yerıde hazır ancak satarmısın dıye sormus bazı arkdaslar gonlum pek razı gelmıyo ama ben bınmekten cok yapmayı sevıyorum galıba kafamda baska seylerde üretiyorum oyuzden bu ara dusunebılırım o ısı acil=) Avcılardakı araba farklı malesef boyle bır benzerlık varyapacak bısey yok artık dıcek bısey kalmadı bızımkı 34 HT 634
SAYGILAR
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)