User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
104 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: k pilaka yeni sahibinde coşuyor :)

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH razı olsun olay budur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALLAH razı olsun olay budur
    Eyvallah kardeşim. 15 senelik bir subarucu olarak, Herhangi bir sorunun olursa pm at. Kazasız belasız.

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağol dostum düzelttim specleri saymak epey vakit alır ben sana direk 400 hp söyliyim sen anlarsın neler var
    herkeze ayrı ayrı teşekkürler aracı mahirden aldım specleri sormayın elimde liste olmadığı için yazamıycam ama 430 hp civarı güç üretiyor fakat şanzımanım orjinal olduğu için 350 hp nin üstünü kullanamıyorum şanzımanı ilerde sağlamlaştırırsam gerçek güçünü kullanırım şuan bazen esiyor 0.7 de yürüyorum bazen esiyor 1.3 de yürüyorum
    arkadaşlar nedir bu kıskançlık ben anlamadım burda hep böyle birbirinizimi yiyosunuz ben spec leri verdiğimi sanmıyorum benim adıma yazanlarda boş yazmasınlar önce gelelim 0.7 de 350 hp e ben böyle birşey söylemedim genelde 0.7 de kullanıyorum dedim evc yi kapatınca 0.7 civarı basıyor bilmeyen arkadaşlarım öğrensin artı ayarını içerden ben yapıyorum ister 07 basarım ister 1.5 basarım 1.3 te 400 veriyo diyede birşey söylemedim nerenizden uydurdunuz onuda çözemedim şimdi gelelim gerçeklere aracımın ürettiği güçe 430 hp ama şanzımanım orjinal olduğu için 350 sini kullanabiliyorum 1.3 barda aracımın zamanında çok canlar yaktığı belli oluyor bazı arkadaşlar kafalarına göre aralarında espiri yapmaya çalışmışlar ama kendilerini küçük düşürmüşler bir arkadaşımız sormuş intercoolerı turboyudamı bilmiyosun diye kırmayalım söyliyelim 12 litre intercooler var 2.5 sti turbosu kullanılıyor komple yataklara kadar motor forgetli

osman sen neyin kafasını yaşıyon yaa adamlar bişey biliyoki konuşuyo yanlış bişy söyledikleri yok sen ne yazdığını hatırlamıyon daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali biz işi düzelttik bir sen eksiktin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yah olum hele bi dur yaaa ikidakka yerinde duramıyon bi sakin hayırlı olsun K nın nasıl gittiğini herkez biliyo mahirden öğren speclerini koy millet ona göre yorum yapsın 400 diyim sen anlarsın demekle anlaşılmaz yavrucum sonra burada milleti yanlış anlıyosun yaz bizde bilelim speclerini sana seviyorum cupracı osman değiştirmicem olum telefondaki ismini yeterya cupra kalacak

eko36
    Misafir
    allah kaza bela vermesin, masallah cok güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla inan ne diyosun anlamıyorum evc mvc 0.6 bar bilmem hiç subarum olmadı.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Murat Özcan
    Misafir
    masallah kazasız belasız

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim öncelikle tekrar maşallah kazasız belasız kullan.Fakat burda kıskanc dedıgın ınsanlar bu forumda bu lafın gıdebılecegı en son insanlar onlar nasıl bır setupa sahıp oldugunu ögrenmye calıstılar.Amaçlarıda belki yeni birşey vardır,yeni turbo yada herneyse bunu ogrenmek.
    Bir çeşit 2.5 sti turbosu yok bıldıgım kadarıyla vf48 vf39 vf43 tabi diğerlerne nazaran daha lag lı degılde daha az daha volumlu gibi gelir bu tarz turbolarla yakıt olmadan 400 hp lerı gormek turkıye sartlarında biraz zor yanı ben senin arabanı kotulemıyorum ip gibi duruyo arkadaslar birazda bunu ızah etmek ıstemısler sana
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim öncelikle tekrar maşallah kazasız belasız kullan.Fakat burda kıskanc dedıgın ınsanlar bu forumda bu lafın gıdebılecegı en son insanlar onlar nasıl bır setupa sahıp oldugunu ögrenmye calıstılar.Amaçlarıda belki yeni birşey vardır,yeni turbo yada herneyse bunu ogrenmek.
    Bir çeşit 2.5 sti turbosu yok bıldıgım kadarıyla vf48 vf39 vf43 tabi diğerlerne nazaran daha lag lı degılde daha az daha volumlu gibi gelir bu tarz turbolarla yakıt olmadan 400 hp lerı gormek turkıye sartlarında biraz zor yanı ben senin arabanı kotulemıyorum ip gibi duruyo arkadaslar birazda bunu ızah etmek ıstemısler sana
    kanka bu arkadaşın hesabına göre senin setup bu hesaplara göre 900 1000 filan olmalı sanırsam

travestiyi ben anlamadım bu arada

araca maşallah bu arada vedat abideyken denemiştim bir kere güzel araç...STİ şanzumanı ile daha güzel koşar....
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

impreza_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Daha önce uzun süre impreza gtye binmiş bir olarak senin aracın setupını biraz tehlikeli buldum nacizane tavsiyem aracını biraz tanı,motor,şanjıman ve yürüyen durumunu tanımaya çalış hatta sağlam bir usta yardımıyla ondan sonra gazlayıp keyif almaya bak,yoksa başta şanjıman ve motor olmak üzere ciddi rakamlarla seni üzer ayrıca aracının gücü ile alakalı 400-430 vardır veya yoktur demiycem ama Gc8 lerde 325-350ps güç almak için altyapısı sağlam bir forget motorun yanı sıra setupa uygun fmic.ecu enjektörler ve usta ellerde güzel bir ayar ve kaliteli yakıt hatta methanol eki ile ve stı şanjımanı veya dogbox die tabir ettiğimiz şanjımanlar sayesinde 350+ lara çıkabilirsin.İnşallah mesajımı yanlış anlamaz bilgilendirme amaçlı bir msj olarak kabul eder ve tavsiyelerime uyarsın.Bu arada aracında egt,boost ve wide bant ve water,oil tep. gibi saatler mevcutmu bilmiyorum ama en azından boost ve egt saatin olmadan basın açma içerden.

tekrar hayırlı olsun Allah utandırmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı impreza_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Daha önce uzun süre impreza gtye binmiş bir olarak senin aracın setupını biraz tehlikeli buldum nacizane tavsiyem aracını biraz tanı,motor,şanjıman ve yürüyen durumunu tanımaya çalış hatta sağlam bir usta yardımıyla ondan sonra gazlayıp keyif almaya bak,yoksa başta şanjıman ve motor olmak üzere ciddi rakamlarla seni üzer ayrıca aracının gücü ile alakalı 400-430 vardır veya yoktur demiycem ama Gc8 lerde 325-350ps güç almak için altyapısı sağlam bir forget motorun yanı sıra setupa uygun fmic.ecu enjektörler ve usta ellerde güzel bir ayar ve kaliteli yakıt hatta methanol eki ile ve stı şanjımanı veya dogbox die tabir ettiğimiz şanjımanlar sayesinde 350+ lara çıkabilirsin.İnşallah mesajımı yanlış anlamaz bilgilendirme amaçlı bir msj olarak kabul eder ve tavsiyelerime uyarsın.Bu arada aracında egt,boost ve wide bant ve water,oil tep. gibi saatler mevcutmu bilmiyorum ama en azından boost ve egt saatin olmadan basın açma içerden.

tekrar hayırlı olsun Allah utandırmasın.

kitledin konuyu onur usta gayet açıklamalı oldu tşkkler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı ugurlu oolsun kazasız belasız maşallahı var

Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun osman leon gıttımı duruyor mu
    oda adana'ya geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı
    şimdi bu beygirden aklıma geldi geçen biri geldi yanıma subaru almış arabada benim bir arkadaştaydı önceden araba standart 0,4 barmı 0,9 barmı ne basıyor standartı ne bilmiyorum (ikinci wrx im hiç standar wrx e binmedim), neyse adam bana dedi benim arabam 500 bg bunu satınca seninki gibi bir şey alcam sırf görüntü olsun diye benim arabamda şu anda 1,6 bar cont. bende inşallah hayırlısı dedim geçtim ne diyim, bizim bir arkadaşta aynı arabayı alcak olduydu senin araba gibi gitmiyor diye almamıştı dedim adam arabam 500 bg diyor o araba 500 bg se senin araba dedi 1000bg benim arabam 1,6 barda gidiyor adam standart subaruyu benimkinden üstün çıkardı gitti "bunu satınca seninki gibi bir şey alcam görüntü olsun diye dedi bana " benim arabamda süper değilde gücümüz buna yettide hafif gıdıklı subaru işte ama adam bomboş subaruyu benimkinden üstün yaptı çıktı
    şimdi burdada arkadaşa spec ne diye soruyolar oda 400 bg diyor ya israrla ordan aklıma geldi böyle bir enstantene sizinle paylaşmak istedim aracın sahibi alınmasında şimdi konuyla alakasız, konu subaru oldumu bg ler havada uçuyor önceki wrx im sadece vf34 turbo komple egzoz 1,3 peak 1 cont 320 bg çıkıyodu 2004 wrx, şimdi misal subarusu olan birisine soruyosun sadece egzoz var kaç bg 300-350bg
    konuyu açan arkadaş alınmasın öyle aklıma geldi bu subaru bg muhabbeti geçince konu subaruysa bg ler bit pazarında anasını satıyım

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen geçersin merak etme
    yok be ben geçermiyim diye sormadım sti evo tommi avcısı yazıyor ya ondan merak ettim sadece .. hem benimki 340 hp yavrum

hayırlı olsun tekrardan araç çok güzel duruyor ..

aviator35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsini okudum
    rabbim cümlemize araçlarımızı kırmadan dökmeden nice 400 hp lerde gazlamayı nasip etsin diyor ve çekiliyorum
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar beni kimse yanlış anlamasın burdan subarucu abilerimden yanlış kelime yaptıysam özürdiliyorum benim 400 hp sen anlarsın demem yanlış oldu düşününce farkına varıyorum tekrar bu kelimemden dolayı özürdiliyorum ben burdan kimseye giderde yapmıyorum lütfen yanlış anlaşılmak istemem ama şuda bilinsin benim konuşmadığım şeyler yazıldı 0.7 barda 350 1.3 de 430 gibi konuyu takip edin ben bu tarz şeyler yazadım ben bu kelimelere kızdım ama bakıyorum bazı arkadaşlar yine söylemediğim cümleleri söylemişim gibi katıyolar ben spec nedir bilmem demedim benim aracımın spec lerini bilmiyorum dedim en yakın zamanda alır eklerim bildiğim şeyler yeni forgetlenmiş motor ,sti turbo,10 litre civarı intercooler,egt,boost, wide bant , water,oil tep. gibi saatler mevcut tekrarlıyorum buradan eski subarucu abilerimden tekrar özürdiliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun osman.

400+ aracınla en kısa zamanda benım jünioru denemek isterim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)