teşekkürler arkadaşlar![]()
jantLarLA birLikte cok güzel oLmuş
yayLarda tam bütünLeşmiş
kazasız beLasız
çok güzel. kazasız belasız...
dizel bir araç kullanıyorsun. motor performansı içinde birşeyler düşünmelisin. kazasız belasız günlerde.![]()
Yeni jant lar daha iyi durmuş tekrardan kazasız belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
dyno sheet elimde sırf egr iptali ile 128.7 hp olmuştum o zaman kat ve egzos üstünddeydi şimdi yoksonuç belli
bu istanbulda yaptırdığım ölçüm. yanlış ve abartılı bir ölçüm.
buda izmirde yaptırdığım ölçüm. chipten sonra beklediğim güçte buydu zaten.
![]()
Walla Ben Chip Planliyorum Yaz Başina Doğru Benim Aracimin Bu Kadar Güç Kazanmasi Normal Yadirgamadim Ben Nedeni Ise Fabrikasyon Olan Ve Emisyon Değerlerini Tutturmasi Için Tasarlanan çok Ince Ve Gereksiz Kivrimlari Olan Egzosum
Egzosumdaki Değişiklikler Sonucu Ben Bunu Yakaladim Hatta Egzos Işleminden Sonra Yükselen Basinç Nedeniyle Aracimin Motoru Sensörlerle Korumaya Aliniyordu Onuda Servisim Versiyon Yükselterek çözdü Bende Ilk ölçümümü Maslak Paşaoğlunda Sonrakini Bosch Imes Te Yaptirdim Diesel Center Da
ÖLÇÜM Yapilan Yerlere Güvenim Sonsuz Bu Işin Ehli Ve Profesyonel Insanlar
O Nedenle Bi Yanlişlik Söz Konusu Olduğunu Düşünmüyorum
Motorumun En önemli özelliği Oynamaya Açik Olmasi Nette Araştirdiğim Kadariyla Orj. Turbo Değişmeden Yakalanilan 210-230 Hp Arasi Güçler Ancak Bu Işlemlerde Cam Tuning Ve çok Başarili Yazilimlar Mevcut
Servisimde De Teknik Yetkililer Ford Dun Ayni Bloktan Yani Benim Motormdan 4 Ayri Araçta Ve Farkli Güçlerde (75,90,115,140) Kullanildiğini Söylediler
Işin Kisasi şu Bu Işlemlerde En şaşirtici Olan Benim Için Egr Iptali Oldu Gerissinden Aldiğim Sonuçlar Beni şaşirtmadi
Ilgine Teşekkürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)