Çözümü buldum hesap ayarlarından dolayıymış .
Season pass mi almak daha mantıklı 2400puan karşılığına altı araba paketi alınıyor galiba yoksa 4000puan alıp tek tek satın almak mı?
season pass çıkan ilk 6 paketi kapsıyor ve bonus olarakta american muscle paketi veriyor, seçerek tek tek alma durumu yok season pass'te
Forza Motorsport - Forza Motorsport 4 Season Pass
4000 puan alıp tek tek istediğin paketleri seçmek daha mantıklı gibi Özgür abi
Seçerek tek tek derken şöyle aslında,
Forza'nın sitesinden baktım 12-13tane paket gözüküyor
4000puan alsam bunun 2400'ü season pass'a gider 6paket, geriye kalan paketleride kalan puanla alırım diye düşündüm
ben sadece season pass'in çıkan tüm paketleri kapsamadığını belirtmek istedim
4000 puanla season pass alınca toplam 9 pakete sahip olunabiliyor
tek tek olursa toplam 7 paket alınıyor
season pass avantajlı bu yönden
Bence Season Pass al daha mantıklı,sonra ki paketleride istediklerini secersin. Porsche Pack v.s gibi. +Motorsport'a artık ek paket gelmemeside üzücü.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Buyaka Nezihte;
Forza Horizon + Wireless Wheel 215 lira idi, fiyat bana uygun gibi geldi, değerlendirmek isteyen olur belki diye paylaşayım dedim![]()
Dün Akbatı Nezih'e baktım ben yoktu Forza4-Horizon v.s Teknosa'da vardı normal olan 169-limited edition 200tl. Motorsport'ta 140'mı neydi. Hala almadım Horizon'u.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ya abd den birkaç parça ürün istediğim biri var, benim aklıma geç geldi biraz horizon u almak, hiç bakmamıştım, 40$ a limited edition var, fena kaçırdım vallahi
Gelen birini bulabilirsem yine limited edition alıcam direk, direksiyona gerek yok, Dh de 100 liraya satıyorlar horizonu bu arada 0 olarak![]()
limited edition nu tr de bulma şansımız varmı ?
OEM+
oraya daha bakmadım kank,tr de uygunsa burdan alcaktım ama fiyat biraz ucuk geldi.
@dodo
şimdi baktım da o L.E. horizon içinmiş.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)