Xbox 360 Forza Horizon Kablosuz Direksiyon
Direksiyon + Horizon 180 lira sanırım..
İyi fiyat gibi![]()
Bu durumda direksiyon 50tl'ye gelmiş oluyor. Sırf oyunu zaten 130tl-140tl'ye satıyorlardı D&R'da. LCE versiyonda 200. Güzel fiyat bencede.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ben simdi xbox almayi dusunuyorum ama forza horizon mu yoksa fm4 mu alicam direksiyon ne onerirsiniz? ilk defa alicam ve bilgim 0. Neler yapmam gerekiyor oyunda neler var yardimci olabilecek var mi
te yeni Xbox'n ilk oyunu - Hrriyet TEKNOLOJ
Yeni xbox ve tahmin edilen oyunu
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
horizon ve forza4 ü bir arada oynayan arkadaşlar varsa horizon ile ilgili yorum alabilirmiyim ... oynanış , araç çeşitliliği ve trafikte yarışma hakkında olumlu olumsuz ?
direksiyon için çok bi seçeneğin yok .. o wireless kumandaları direksiyon olarak değerlendirmiyorum şahsen ... fanatec alman en mantıklısı .. bütçe olarak çok çok fazladır o wireless zımbırtılardan ancak biri direksiyon biri el kumandası ...
Olma mı, ben varım
Horizon ilk başlarda fena değil diyordum, gece yarışları-trafik-ışıklandırılmış kadran vs ama, gel gelelim oyunda ilerledikçe oynanış berbatlaşıyor, çok saçma sapan manevralar vs. vs.
Araç çeşitliliği FM4 te olmayıp bunda olan bazı araçlar var tabi, ama araç çeşitliliği kısıtlı.
Kısaca fm4 akar![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Abi horizon cok kotu ciddiyim paraniza kiymayin sokak diye bi heves aldik ne ayar yapiyosun ne motorun anlik bilgilerini gosteren ekran aciliyo cok sacma bi oyun bence
arkadaşlar selam, ben fm4 ve horizon'u aldım.. siparişim 4 5 gün önce geldi.. shopto.net ten bakın oyunlara fiyatlar iyi...
bu arada forza toplantısı yapmıyormusunuzbende artık aranızdayım... gold üyeliğimi açmadım daha.. forzaya alışıyorum şu ara...
Xbox 360 almayı düsünüyorum fakat yeni versiyonu cıkıcak diye bir söylenti var yani kesin tarih var mı ?
Oyun Kusursuz şekilde yapılmış ama bilgisayar içinde çıkarsalar fena olmaz online olarak xboxdan fazla oyuncu kazanır gibi geliyor
Forza Motorsport 5 sadece yeni çıkacak olan Xboxlarda mı oynanabilecek?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)