Hobaaaa şampiyon olduk...![]()
Hobaaaa şampiyon olduk...![]()
Selamın aleyküm. CS 1.6'cıyım ben. GO geçmek istiyorum fakat yorumlara bakınca hep hilecilerden şikayet edilmiş. Sizce almaya değer mi? 10 yorum varsa 9u olumsuz. Hilecilerden oynanmıyor tarzı? Eğer böyleyse 1.6'ya devam ediyim hiç girmeden Go' işine![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Go nun oyun olarak başarısı marketinin zenginliği ve marketinden gelir elde edilebilmesinden geliyor. Hile ve smurf hesaplarla denk gelmemek için hesabınız ile telefon numaranızı eşleştirip prime account yapın ve ranked maç atarken sadece prime araması yaptırın.
Aleyküm selam. Eğer kendine güveniyorsan oyunu satın al bir kaç ay oyna, sonrasında esea diye bir topluluk var. Onu satın al oradan oyna ama çok psikopat oyuncular varben globalim diyenleri ağlatıyorlar.
Aylık 17 lira gibi bir ücreti var. Hile yok. Düşük ping. Oyuncular profesyoneltoplamda 1640 saattir cs go oynuyorum, 1 oyun yenebildik
![]()
Coğrafya kaderdir
CS:GO kullanıcı adlarımızı güncelliyelim birbirimizi ekliyelim
alp1903
Ben de bugün satın aldım, akşam eve gidince kurup başlamayı düşünüyorumAma herkes hayvan gibi şey yapıyomuş yav cs go da
Ben ezik kalcam sanırım uzun bir süre
![]()
Yillar sonra steam indirerek csgo ya basladim tekrar. Tabi 8 senenin verdigi paslanma ve refleks kaybi karsinizda uzun suredir antremanli olan kisilere karsi oynarken moral bozuyor. =) haritaları bile hatirlamiyorum =) yine de zsvkli.
Steam: umutberkcakar
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)