Fifa 2013 hatalarindan aklima pes 2013 deki bi hata geldi diger takimlarla olani hatirlamiyorum ama gs fb macinda tribunde gs formali ve fb formalilar yan yana duruyo
Printable View
Fifa 2013 hatalarindan aklima pes 2013 deki bi hata geldi diger takimlarla olani hatirlamiyorum ama gs fb macinda tribunde gs formali ve fb formalilar yan yana duruyo
Hitman absolution ı açamıyorum abiler kardeşler :( tıklayınca hiç bir tepki vermiyor , yönetici olarak denedik oda olmuyor. Nette biraz araştırdım herkes steam kurunca düzeliyor diyor fakat steam kurulu zaten bilgisayarımda. Çözümü bilen varsa +rep :D
abi yeni crack buldum , steam son sürüm ama hala tık yok bende :D
diablo alamayanlar ya da onlıne oyun oynamayı sevmeyenler ıcın:
neredeyse hersey 1e1 dıablo ıle aynı. oynanabılırlılık vs. ustune guzel grafıkler eklenmıs. aradıgım rpgyı buldum sonunda :)
http://megagames.com/sites/default/f...orchlight2.jpg
hitman oynayan arkadaşlar level 2nın ilk görevınde barmenin yanına gittikten sonra napıcaz acaba, bütün salon ateş etmeye başlıyo ölüyorum haliyle :D
varmı yardımcı olucak birisi ?
sağda tuvalet gibi biyerde kol var onu indirince herkes birbirine girişmeye başlıyor yolda milleti döve döve gideceksin barmenin yanına bu arada oyun acaip sarıyor başına çöktümmü 2 saat kalkamıyorum öyle sarıyorum ki bazen yutkunmayı unutuyorum tükürüğüm boğazıma kaçdı ölüyodum daha yeni :D
o kızı geçmek baya zor kızı geçince silahları alıyosun zaten :) ump ile geçtim ben silah eğitim yerini :) zor ama zevkli baya orası
Hitman 5 çalışmayı durdurdu diye bir hata alıyorum . Crack i düzgün calısan varsa link verebilirmi ?
bu hitmanın hardı niye bu kadar saçma gerçekte olsa adam anlamaz ama burdakiler iki saniyede neyin ne olduğunu anlıyor ilk defa bi oyunda hardın bu kadar zorladığını gördüm :D