Cumartesi gecesi pt 52 li en hızlı 106 belli olucak :)
sizce sonuç ne olucak tabiki bütün denemelerin videosuda olucak
Printable View
Cumartesi gecesi pt 52 li en hızlı 106 belli olucak :)
sizce sonuç ne olucak tabiki bütün denemelerin videosuda olucak
video olursa süper olur valla
gene baskıyı falan kırmazsa REG :) anket ekleseydiniz keşkede oylama olsaydı :)
JB:icon_tup:
Bu hafta sonu iyi geçicek gibi gözüküyo :D
Bence jb alır :D
Tabiyki ben kanka:):)
pt52 sini bilmem ama jet çok hızlı olcak gümbür gümbür geliyor:)
Cumartesi gecesi de Kartopu çıkacak mı ?
Favori crm performance hepsi geliyor dukkan icinden bi kare gelsin suat abim allah kolaylik versin:)
http://i1133.photobucket.com/albums/...n/44a2918f.jpg
Favorim eski arabam jb..beni hic bi zaman mahcup etmedi..
Cumartesi cekirdegimi alip video ve yorumlari bekleyecgim :)
diğer aracların yürümelerini görmedim..
Ama şunu cok iyi biliyorum JB normal yürümüyor ;)
araçlardakı malzemeler bırbırıne yakın. ustalık ve pilotaj konusacaktır bu saatten sonra. suat abi yıne reg e gerekenı yapacaktır (abi masallah dükkan içi foto cok güzell allah hayırlı işler bol kazanclar versin) :) ahmet usta ue yı hazırladı deneyecek arac bulamadı ue zaten hazır. :) ben reg ve ue arasında cekısme olacaktır dıye dusunuyorum. jb içinde izmir alperdeyken arac cok ıddalıydı sonra bı kac el degıstırdı insallah alanlarda onun gıbı bakımını eksıgını gıdermıstır.
iyi olan kazansın....
bende kendimi fovori gösteriyorum tabi jb :)
(j)et 106 gti da ekleseydin keşke :) oda gelir inşallah
orçun nerde kaçta deniyeceksiniz, senin 106 yla bide vti deneyelim dönüşte:)
videolar araç içi olursa çok iyi olur:)
Allah kaza bela vermesin hiçbirine.
bize söylenenlere göre kartopu fena yürüyomuş ama mami abinin baskı kıranıda çok fena diyorlar inşallah sıkıntısız dertsiz bir deneme olur
görmedim ama biraz duygusal düşünüyorum favorim REG
Gonlumuz reg den yana tabiki! İnslah sorunsuz denemeler olur butun 106 lar icin.
Eger reg 106 baski kirmassa favorim selcuk ....
REG Tek tabiki :icon_tup:
anlıyorum seni:)beyinsiz typer sana zamanında sıkıntı etmişti :D onun acılarını cıkıyo görüyorum araba gidiyodu selçuk ben ne yapıyım?? ama senle burda tartısmıycam ben kardeşim deyipte sırttan vurmak bana göre değil..he sunuda belirtyim senin deneğin arabalarla deniyeceğim senle değil sende benim denediklerimi gecersen burdan zaten helal olsun diye yazarım biliyosun emeği görmemezlikten gelmeyiz..
Açıkcası UE nin gidişi gayet tatminkar
AHM ustayı tanıdığımdan değil giderini hep canlı canlı gördüğümden
Diğer 106gti lara göre farklı gidişi var
Açıkcası birde sürekli böyle konular açılıyor sonradan araç dışı yavaş camcar çekemiyor edemiyor birşey anlaşılmıyor
Düzgün anlaşılır araç içi 2 şerli çıkıp basılırsa bugüne ait gerçek manada gerçek yorumlar ile hayal ürünü olmayan saçma sapan yorumlar gelmez buna engel olmş olursunuz
hahaha güldürme beni hayatında benim önüme geçebilen bi araban oldumu kaan? madem bu şekilde konuştun ben söyliyim;
seni ilk tanıdığımda astra gsi vardı 50 tane kaşarlıkla 2 yok 3 te basalım fln filan dedin EK hakkını verdi baktın olmiycak 106 aldın hatırlarsan yolda kalmıştık ?? ordan bize gitmiştik hatta sonra onla farkı kapatamıycağını anladın yc yi aldınn çok çok hızlı dedin çağardık EK yi adaleti yaptım yolladım type r aldım sende aldın denedik kaç kere sen tek kişi koltuk sökük ben tesisat ve 2 kişi tam geçerken frene bastın arıza yandı diyorsun yandan görüyorum yanan bişey yok neyse en son denediğimizde yine seni geçerken videolarımız var istersen yollarım sana izlersin ekmeğindesin diye bişey demek istemiyorum ama öyle yok sıkıntı yaptı fln dersen işin rengi değişir benim sanada neden kızıp konuşmadığımıda çok iyi biliyorsun altına başka bişey aramana gerek yok yaptığını işte iyi olduğunuda herzaman söyledim söylüyorum
jet 106 yı deneycekmi bizimle
senin ağzın hızlı:D:D senin için aldım sattım sanki :D sen aris harikalar diyarında yaşıyosun ama senin typerının önünde oldum teke tek arka sırtlık sökük evet oda 1 kilo gercekleri azcık gör :D Reşit abide şahit 2 3 geçtim 4 te yarım boy önüme cıktın 5 te yarım boy 6 tıya attım giderken gaz kestin reşit abi şahit olmasa inandıramam kimselere hehe reşit abiyede cuprayla yaptıklarını biliyorum senin azın hızlı kendin değil mami abi yardımcı olmasa crm yardımcı olmasa yapta araba bakalım bence tartışmıyalım daha fazla boşver beraber gezdik arkadaş olduk burda bana böle saldırma geç milleti göster bana bunu geçtim de bende gider denerim ALLAH ın izniyle...
typer harici diğer araçların başarılıydı evet..ek güzel gidiyodu..Bana göre he senin typerından hızlı olduğumu videolar ile kanıtlarım sana kendine ii bak telden arar konuşuruz sıkıntıyı hallederiz aramızdaki her zaman kapım açık araba muhabbeti dışında severim davranışlarını..burdan bana yazma bende sana yazmıyım..tartışmaya 3. 4 cü kişiler girerse geriliriz birde internet ortamı yüz yüze daha iyi anlaşırız..