arkadaşlar kısmeste ehliyeti alıyorum ciğerli bi araba arıyorum cok kararsızım kafamda ares 2.0 , vti , 106 gti var bana biraz yardımcı olursanız sevinicem bütçe 20.000 TL...
Printable View
arkadaşlar kısmeste ehliyeti alıyorum ciğerli bi araba arıyorum cok kararsızım kafamda ares 2.0 , vti , 106 gti var bana biraz yardımcı olursanız sevinicem bütçe 20.000 TL...
biraz yeni model olsun istiyosan eğer punto 1.4 t-jet en güzel seçenek bence.
ciğerli araba istiyorsan bızım kasap ismailin aracı var doblo 1.3mjet .
şaka bi yanada neden ciğerli bı araba istıyorsun
ne zaman o gerekli zaman mesela.
tabikide manifoldlu şahin. bence her genç bu duyguyu tadmalı :D
ehliyeti yeni alıyosan en çok gezmeye ihtiyacın olacak. senin yerinde olsam bir süre idare edecek dizel bir araba alırdım, heryere onunla gider önce gezme hevesimi bitirirdim :) sonra istediğin arabayı al, hem direksiyonunda gelişmiş olur
gezme hevesımı gidercek araç suanda var o yuzden dızel ıstemıyorum.
genelde arkadaşlarınla geziyosan 106 küçük kalır, tek veya 2 kişi kullanacaksan 106;
kalabalık geziyosanız hb vti veya ben olsam;
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 88340835
arabanın sahibiyle vs alakam yok bu arada. Örnek olarak koydum.
bunuda ekle seçenekler arasına
Seat Ibiza 2.0 Cupra 1999 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 85911437
sana bısey soylıyım mı bı vtec ım yok allaha sukur ıyı kotu bı arabam var ama ne ısterdım bılıomusun .bıraz daha kalıtelı bı arabam olmasını gıderlı olmalımı evet olmalı ıstanbul trafıgınde bırazcık serı bı araban olması lazım kımın ne zmn ustune cıkıcagı bellı olmaz cunku.
sen o saydıgın arabalarda klıma belkı olucak ,sen saga sola kolları cekıstırıp klımanı acarken mıllet saglı sollu farklı derece ayarlıcak .
sen yol uzun yolda yol sesını beynınde hıssettıgınde mıllet muzıgın keyfını cıkarıcak yerınde olsam .
genc oldugn ıcın hb olabılıyorsa evet tek kapı olsun.
ama konforlu bı arac olsun ısterdım.
+1905 .
daha yeni bir araç almanı önerebilirim ilk aracın olacaksa..
eğer yerle bir basmazsan clio rs konfor klima cd changer gibi opsiyonlarıyla çok konforlu. basarsan yeri poponda hissedersin ama stok yaylarıyla binersen hem çok konforlu hemde atara geldinmi fena giderli. fiyat olarakda 16-18 arası güzel araçlar mevcut.
Bizim gencligimiz 106 gti in yeni ciktigi zamanlara dnk geldi...
Babama cok yalvardim alsin diye almadi.
Sonra 306 daha guzel lan dedim onuda almadi..
Simdi Allaha cok sukur cok daha iyisine biniyorum ve diyorumki iiikide almamis...
Cocuktan cocuga tabikide degisirde biz muhtemelen geberirdik.
Yani ilk 2 sene daha boyle oturakli trafigi anlayabilicegin senin altindan giden deilde senin kullanicagn bi arac secersen daha iyi olur.
clio rs olabilir bence, yada e36 coupe tabi bulunabilirse ama rs bulursun o fiyatlara.
8l 1.8t a3
206 Gti bak derim kendi aracım diye demıyorum kesinlikle Opsionları olsun Sunroof digital klima 4disk fren içi gayet konforlu ve yakısıklı bi arac gidişide tatmin edici illada cok atarlı olsun diyosan biraz da eklemeler yaparak güzel şeyler cıkarabilirsın :)
bence de 206gti gayet iyi olur tam orta karar....
benım tavsiyem gazliycağın arabayı ilk alma ilk bi orta halli araç al hem acemiliği atarsın hem de binersin 2. yada 3. araabayı gazlicak bişy alırsn bence
oburturlu allah korsn bısy olur acemiliğine gelir sevdiklerin felan üzülmesin
Ben babam yanimdayken onun arabasiyla da gazlardim o yuzden ilk arabamda oyle heves atma durumlarim cok olmadi, anca makasin bokunu cikardik, hala da cikaririm aliskanlik oldu zaten de
Diyecegim o ki sen kendini degerlendirmen lazim hizli bi arabayla mantikli gazlar miyim beceremez miyim diye :D Ona gore bence RS al bin, gordugumuz kadariyla Vti'dan GTi'dan falan iyi gidiyor
Bulabiliyorsan eski ve parçası bol bulunan bir araç bul sıkıntıya girmemen için iyi olur ;) Ayrıca daha önce o dediğin araçlardan kullanmadıysan da alma derim bir kaç sene direksiyonunun pekişmesi gerek o yüzden sana 100 hp lik bir şey yeterli olur :)
Tamamen katılıyorum. Hakikaten öyle ben babama üniversteyi kazandığım yıllar 8sene öncesi zorla bir araba almaya ikna etmiştim. 306gti, clio rs diye cıktık araçlara bakmaya uğramadı bile oralara. poloyla döndük. Bana 'oğlum o arabaları sana almam ısrar etme' demişti ah o yıllar yıllar 2 sefer pert oldu polo. imprezadan 2.hasarsızlık indirimimi alıyorum. fizibiletene sağlık baba diyorum şimdi.
bütçeyi biraz zorlayıp civic elegance bulabılırsem oda cok guzel olur aslında ama suan dediklerinize göre 1.6 clio olabilir hp düşük gideri azcık olsada var falan :)
kardeşim seni tanımadığımız için düşünce tarzın falan nedir bilmiyoruz o yüzden net birşey söyleyemem ama bence herkesten farklı düşünüyorum belki ama opel vectra gt ler var 94 model olanlar 156 hp doch motor 95 ve üzeri ecotec 136 hp, 136 lık bile lpg de kalkarken lastiklerden duman atıyor yani bence benzinde fazlasıyla işini görür en azından oturarklı güvenli konforlu ve emniyetli bir araba.... 15-16 liraya çok çok temizini alıp geri kalan 4-5 lirayıda kendini geliştirdikten sonra ya model yükseltip ya da modifiye işlerine başlayabilirsin...
Belirttiğin araçların Gti ve suan'dada rs'e biniyorum.
O kadar araç aldım kullandım 106 gti kadar zevk hiçbirinden alamadım :) Kullanısı güzel ya o zamanlar biraz ufaktım birde ilk aracımda aklımda öyle kalmışta olabilir ama gerçekten çok zevk'li.
Ama Donanım Birazcıkta fazla ellemeden hız istiyorsan Clio rs derim. Yol tutmaz durmaz diyolardı ama ÖN ARKA KÜLE GERGİSİ + COİLOVER + DİSK BALATA + Güzelde Lastik, bu uygulamaları kendi aracımda yaptım yolda tutuyor, frene bastınmıda duruyor..
Bence bu tarz arabalar ilk arabalarından olmasın zamana bırak biraz çünkü şoförlüğünü gelistirmen gerek belki çok iyidir şoförlüğün ama ilk arac olarak bence 75lik tek kapı polo al wv kalitesi baş yere devam 2002model üstü tabiki
ilk arabaysa punto 1.3 multijet+ yazılımlı al. ama zaten fd6 ın ve doblon yokmu 3.arac müsrif değil mi?
ılk arabansa kesınlıkle sorunsuz bı araba al bıraz bın sonra sat vtı gtı alırsın daha ılk bastan yaslı araba alma senı sıkar uzebılır.zaten 20 ye alcagın yenı arabayı rahat satarsın kısında vtı gtı alırsın hem fıyatlarda duser bıraz
clio RS candır