UFAKTAN Bİ YOKLİM BAKİM DEDİM AMA BENİM GÖZÜMDE HONDA S2000 YERİNİ DOLDURMADI
toyota gt 86 - Car Videos on StreetFire
Printable View
UFAKTAN Bİ YOKLİM BAKİM DEDİM AMA BENİM GÖZÜMDE HONDA S2000 YERİNİ DOLDURMADI
toyota gt 86 - Car Videos on StreetFire
Biraz daha güce ihtiyacı var
bence gayet iyi ayrıca s2000 den daha düzgün dünüyor gibi geldi bana . Not: deneme yeri Yanlış.
bir e30 değil..
Bir faça şahin değil.
bende bir aralar 131 denemiştim almak üzereyken iyi dönemiyor die vazgeçivermiştim...
ayrodinamiği baya tatmin edici. test çok anlamlı hoşuma gitti
#6 Yapme bea araba kokuo :D:D
Keşke E30 alsaymışssın. :)
Ne yani s2000 daha iyi 0 çiziyor diye daha mı iyi oldu şimdi? Bari siz yapmayın bunu nasıl bir aracın test kriteri olarak görebiliyorsunuz?
s2000 mi kaldı gt 86 çok yakışıklı bi ara ben çok begendim
egzoz yok bişi yok coil yok... tatmin etmez tabi :)
testın yapıldıgı mekandan dolayı aracın bence şahinden farkı yok
guzel olan aranin kendisi zaten .. masallah ne guzel duruyor yav
bence cok dengeli yapmislar araci, biraz daha guclu olabilir genede
mahallenin ortasında ayıp olmamış biraz ?
araba güzel, s2000le aynı seviyede degiller
Ben de test sandım :)
Hatasız gt86 :)
boost şart :D yer yanlış
minik japon insanları milyar dolar harcıyor ar-ge yapıyor 0 çizemedi diye çöp hay Allah
bence boş gereksız bır araba s2000 kadarda guzel degıl
Araç gayet güzel showroomda görmüştüm gt86 maşallah
Uzunda çok iyi yürümüş.!
test budur.
gt 86 s2000 her konuda bozar sadece biraz daha ciğerlenmesi lazım
çok başarılı bir araç olacak taki biri Turbolayıp KİLİTLİ dif. takınca :)
kim ne dersin s20000 in yerini kesinlikle alamaz benim gözümde s2000de asalet var ya :)
turbo+diff kaynak.Eğlenceli olur.
Mahalelnin ortasinda gece vakti cokta lazimda s2k - gt86 kiyaslaman .
gt86 soğudum..
Çok arabesk bir test olmuş
Gt86'yı showroomda inceledim çok yakışıklı bir araç. S2000'e kıyasla arka koltuklarının olması bir avantaj. Her ne kadar bacak boyu bir karış olsa da:) S2000'e göre 40hp daha az güç üreten bir motoru var ama bence yeterli
GT86 sıfır çizmek için değil drift yapma için üretilmiş bir araba. Spin atmadan aynı çizgi üzerinde dönmesinin sebebi odur. Ayrıca araç orjinal amortisörüyle tabi ki tepkileri biraz geç alıp esneme yapıyordur.. Yinede bende olsam sizler gibi o kadar parayı 86ya vereceğime gider S2000 alırım tabi.
beni teste davet ettiler istanbul parka ama o hafta izinde olacagımdan teste gidemeyeceğim :(
bu arabalar için turbo kitleri çıktı 10 psi da 280 hp leri gördüler dahada geliştiricez diyolar atmosferik olarakta yazılmla güç alınabiliyor bu arabalarla direct injection olmasından kaynaklı birşey sanırım.Güç olarak karşılaştırmamak lazım s2k ile boxer motordun atmosferik olarak güç üretemiyeceğini savunan çok insan vardı ama yaptılar dahada ilerieticekler inşallah
en önemlisinide şu arabaya :D bi ej257 yada ej207 swapladıklarında söğliycem
Test buysa e30 işin kralı...
ya adam arabayı almış çevirmiş gazlamış, o durumdaki izlenimini paylaşmı s2000 daha zevkli daha heycanlı yorumunda bulunmuş. test ettim dememişki bence güzel yapmış herkeste aynı şeyi yapardı.
toyota keşke gt86yı tr'ye getirmeseydi..