Beklenen video Golf R Videosu
AHM Garage Farkıyla ;)
NG 106 vs Golf-R -- percussionali-- - YouTube
Ng 106 - YouTube
Printable View
Beklenen video Golf R Videosu
AHM Garage Farkıyla ;)
NG 106 vs Golf-R -- percussionali-- - YouTube
Ng 106 - YouTube
Maşallah ng ve R a :) Sanırım birçok soru cevap bulmuştur bu video ile :)
NGyi tebrik ederim :)
sanırım 2 elektirik diğeri....
NG adalet dağıtmış. Golf 6 sahibiyim soğudum hepten
yinemi tek video tek deneme :D
Maaşallah NG'ye söylenicek söz yok gerçekten
2 boy demişlerdi ama 2 boydan fazlası var. Tampona düşsen zaten 1 boy. O araya 2 golf daha sığar bence.
Maşallah ng guzel yürümüş fark kapanmıyor sanki üstlerde bile bi sey dikkatimi çekti uyumsuzluk var sanırım mami abi oturuyo gaza golf nerdeyse 2 saniye sonra oturuyo videoda önce basma mı var yoksa gaz tepkimesinden falan mı ?
Mami hiç boş durmuyo icraata devam :)
Golf de baya iyiymiş ikisinede maşallah:)
ng yee kocaman maşallah mermii:bravo:
maşallah mami abi bileğine sağlık ;)
Maşallah mami abi ve AHM sıkıntısınız :D NG gaza oturdugunda sarıyo galiba bide :D
gaz kelebeği farkı. ITB nin tepkisi daha yüksek elektronik gaz kelebeğine karşı. NG öne fırlayıp farkı açıyor. Daha yavaş olsa o fark açılmazdı o kadar.
maşallah iki aracada ama ng ye ayrı maşallah fena gidiyor..ng 400 bg'lik 4 çeker geçebilirmiş...
yok yok 106 oyle firlioki stage 2 plus cupra bile 3 80e kursa bisey yapamaycak gibi:D
masallah kurmali araba :D
golf r methanol basmamis.arkdslari aramis uzaklastiklari icin geri donmemisler.kapali oldugunu eve gderien farketmis.smdi yazar zaten golf r in sahibi.2 aracada masallah ankara bekliyorum ***** yerdeyim persembe gunu
Falan filan Ng ağzıyla kuş tutsa yaranamaz...
rollun 13 sanıye olmasını, r ın yol uzadıkca gelebılecegını vs sını gectım de, o nasıl one atlamaktır :)
maasallah... fena gercekten... :icon_tup:
yol ayrımı degıl de keske duzyolda basılsaydı. camcar da ılk defa bı vıdeoda ıyı yakalamıs. fark vs de surate gore net bellı olurdu.
methanolle 10 boy ilerlior golf r sanki..
maşşallah ng istikrarlı Allah tekerine zeval vermesin. mami abi
Ateiestlerden açıklama bekliyoruz :heyoo:
NG ninde silecek suyu bitmiş şans işte
mani bi dbn al çok merak ediyorum 9.5 sn altını görcek mı:)
Benim arabanında el frenini çekik kalmış şimdi farkettik
NG çılgınlar gibi yoluna devam ediyor
Az söz çok iş
Yükte hafif pahada ağır :)
valla helal olsun ben gecemez diye dusunuyodum yanilmisim :D
beyler sayılmaz golf R da methanol yokmuş video da hileli başı sonu belli olmuo. Şak şak yapmayın dağılın hadi bakiim.
MaşAllah araçlara :)
NG bildiğin mermi ya :)
Golf R da methanol basmakla basmamak arasında en az 1sn fark oluyor methanol olmaması büyük dezavantaj r da geç basmış gibi gözüküyor sanki yanlışsam affola