Typer Headers,egsoz,AEM cai(son hali :) )
M3 Cabrio 96 model 321hp imiş ikişer kişiydik ..
Video az sonra :)
Printable View
Typer Headers,egsoz,AEM cai(son hali :) )
M3 Cabrio 96 model 321hp imiş ikişer kişiydik ..
Video az sonra :)
bırakta ii olsun abi s52 :)
Valla 321 lik dedi arkadaş tekrar tekrar sordum ..Geçtik neticede ama m3 geçtim diye kasılmıyorum ;) Başka bi m3 geçebilir bizi :)
İlk deneme, 1 üstten vtec mtec açık
http://videos.streetfire.net/video/m...per_172393.htm
http://videos.streetfire.net/video/T...rio_172395.htm
M3 ne durumda bilemiyorum cabrio 96 model dışarıdan temiz bir alet gibi duruyodu,ama bence bakımları eksik vs idi..Tekrar deneyecez en kısa zamanda ;)
haaaaaaa bu saatte bu kadar 2 gündür uyumuyom doru düzgün :D
geçmiş olması lazım tabi 200 e kadar :)
m3 un cabrıo olması ısı bozar en az 2 boy kafadan yavas:) ama genede alması lazım.. ust devri sever m3 60ın altında basılmaz:):) bide sağlık durumu baya önemli:)
İlk denemelerin videosunu yapmadık ben tek kişi onlar 3 kişi tavan ve cam orda çok fark oldu söylemeyim,
Videolarda ibo yanımdaydı m3 ise cam tavan kapalı ve 2 kişi..
106da ıyı gitmıs;)
ama m3un bakıma ıhtıyacı var...
aynen ya 106 yüklüydü yada m3 te bişi vardı ztn m3ü recep ivedik style biri sürüo sanırım:)
BMK Typer vs M3
http://www.youtube.com/watch?v=xB4z4SjygpU
beyin filtre falan full yüklüydü bu zamanlarında sanırım....çekende m5
M3 için gördüğüm kadarı ile kötü ellerde kullanılmış diyebilirim, bu kadar kötü yürüyorsa, bakım falan kurtarmaz o aleti :) Hazır cabrio iken mevsiklik karizmasından yararlanmak daha hayırlı olur :)
Type-R ın daha önce de 321 M3 geçtiği videolar gördüm, o konuda diyecek birşey yokta...Bu M3 cidden çok kötü yürüyor :)
Kadir başkan imkan olursa başka 321 M3 ler ile de denersen daha kararlı sonuçlar elde edebilirsin...Mümkünse birde 286 5 ileri ile dene... Onların daha emisyonsuz motorlardır, şanızman oranı aynıdır sadece 6. vites yoktur ama difr. oranı farklıdır. Type-R ile daha çekişmeli olabilir.
Maşallah Type-R'a...
dedıgım gıbı sonuc normal
Yanlız yorum yazan arkadaşlardan şunu rica edecem samimi olarak , lütfen m3 ü süren arkadaş için olumsuz bir yorum yazmayın aram açılmasın video yüzünden. Kendileri rica etmiştir denemişizdir.Bir daha deneriz belki geçiliriz aman rica ediyorum espride olsa bişey yazmayalım..Saolun ;)
Bir video daha var az sonra...
Buda 1.viteste basıp biraz sardığım ve en yakın gittiğimiz video ..Daha seyri güzel :)
http://videos.streetfire.net/video/m...oll_172399.htm
2. vıteste basılan videoda vıtes kaçırma var sanırım şimdi farkettım;)
eray bmk m3 vıdeoları efsane ztn:) beyın vardı o videolarda bide m3te 286lık orda :)
güzel yürümüş ctr yine:)
yürüyelim abi artık bizde bir ara:)Maşallah.
M3 lerin KM handikapı var...Fiyatları düşünce genelde prestij otomobili oldu...Araba dediğimizin gideri boyasının parlaklığından belli olmuyor başkanım daha iyi bilirsin.
Burada diyecek birşey yok...Ne çıkarsa bahtına :) Type-R da bişiler var mı? Yoksa Stock mu?
Bu arada günlük kullanım için aldığın GOLF'ünü gördüm diğer forum da hayırlı olsun.
yok seni kast ettim tamamen abi... ozaman şöyle bi sonuç çıkardım bende..
beyinsiz typer m3 geçemez derim... ama beyin typer da güzel iş yapıyo
bu m3 sanırım şafağında dediği gibi sorunlu biraz yada problemli. sıkı bi m3 le video isteriz :D
tekrar diyorum beyinli typer durduralamaz :p
neden laf sokıyım ya 2sıde arkadasımız belırtmek ıcın dedım 286 olduunu ztn bmwciler bilir bır yere kadar cok benzer gider 321lık ıle;)
herhalde ya beyınlı ctr gecer ztn..
ama e46 bıraz daha iyi gibi gelıoı bana deneyenlerde öle dıo;)
M3 lerde değişken hakkaten sağlıklısını baz almak lazım.. 330i triptronik ile denemiştim 7-8 boy geçtim gerçi o temiz ve bakımlıydı ama bilemiyorum belkide otomatik olduğu için fark olmuştur.
Typer stok sayılırmı sayılmazmı bilmiyorumda cai,egsoz,headers ile çok farkettiği kesin ;)
Golf için teşekkürler :)
Eray bu hafta conta yapacaktık olmadı,kproyuda 1 aya kadar yaparız diyodum ama kararsızım ..ist.de olsam belki o kadar typerın arasında yapardım.bura kısır..
M3'ün bayağı bi sorunlu olduğu kesin yoksa headers egsoz filtre ile typer'ın m3 geçmesi zor.
m3 durumu baya kotu gibi baktırmak lazım beraber konusalım typr la 320d denıyelm
Rolling yaparken sigara o da guzel :D
Diger m3lu de bira icio demek :D
m3'un sahıbının haberı yok sankı yurudugunuzden ole ne guzel pofurdetıyo cuarayı :D hıc kasma fılan yok,yarısma modunda dııl...
bu arada hayırlı yolculuklar,gıttıgın yerde dıkkatlı oL mollalar ellemesın :)
M3 un kesın vanoss u problemlıdır yurumemesıne neden odur gıbıme gelıyor...
Adada arkadasımın 321 lık m3 une bınmıstım sadece balata vardı sadece sunu soleyım bu kadarlık bır typer saglılklı M3 u yavas gecsın...
0-100:5.2-5.4 arasında cıkıyordu M3, typer damı 5 sanıye yanı..
Guzel paylasım genede
bu arada heders egsoz fılıtreyle m3 gecmek ımkansız:) saglıklı m3 tabi, ben 9000kmde yurudum drek 4 boy actı 2-3 de yanyana gıttık 4-5 vıtes 3-4 boy oldu.
"[edit] S50B30US
The S50B30US was a 3.0 L version, which powered the US-spec E36 M3. Power was 240 hp (179 kW). Unlike the RoW S50, this engine used a regular M50 intake in lieu of the individual throttle body set up and hydraulic valve lifters in lieu of solid ones. The cylinder head and the VANOS system are also different on the US S50 versus the RoW model; again having more in common with the regular M50 than the Euro S50.
Applications:
1995 E36 M3
[edit] S50B30
The S50B30 was a special sports-oriented 3.0 L version, which powered the RoW spec E36 M3. Power is 286 hp (210 kW). The S50B30 has a bore of 86mm and a stroke of 85.8mm, with a total displacement of 2990cc. The engine has a maximum permissible speed of 7280rpm +/-80, and a permissible constant speed of 7000rpm. It used an ITB intake system with an oversized MAF and a tubular exhaust manifold. The cylinder head was unique and the VANOS system was more advanced than the one used on normal M50s.
Applications:
1992-1995 E36 M3
[edit] S50B32
The S50B32 was an evolution version of the S50B30. Power of the 3.2 L version is 321 hp. This engine has a bore of 86.4 mm and a stroke of 91.0 mm giving a displacement of 3201 cc. It has a maximum permissible speed of 7600 +/-50 rpm, and a permissible constant speed of 7400 rpm.
The US counterpart, the S52B32, shared some of the European versions' internal dimensions but was festooned with the restrictive M52B28 intake manifold and used a cylinder head design more akin to the M52 than to its fire-breathing European cousin. Power for the S52B32 was only 240 hp and maximum permissible engine speed was in the 6500 rpm range since it used hydraulic lifters instead of solid ones.
Applications:
1996-1999 E36 M3
1997-2000 M Roadster
1998-2000 M Coupe "