arkadaşlar sahibinden.com fiyatlari ile gercek satış fiyatları arasindaki fark
misal xx model xx km ederi
aldıgınız sattıgınız araclarin fiyatlarını yazarsak gercek fiyatları bilmiş oluruz
Printable View
arkadaşlar sahibinden.com fiyatlari ile gercek satış fiyatları arasindaki fark
misal xx model xx km ederi
aldıgınız sattıgınız araclarin fiyatlarını yazarsak gercek fiyatları bilmiş oluruz
o iş yalan olur :D
Hondalardan başlayabiliriz :)
Çok göreceli bi durum bu
Aracın kaza boya durumundan tutunda donanım seviyesine kadar herşey etkiliyo araç fiyatlarını burda ortalama fiyat bulmak zor biraz :)
forumda o kadar insan var arkadaşlar neden yalan olsun ben başlayayım 2013 fiesta 1.4 titantum gece gri 5 binde 34 bine alındı bügün ford focus 1.6 comfort benzinli 2008 model heckbeck 200 binde 1 parca degişen 5 parca boyalı 25000 bine satıldı :)
hadi 98 vtecleri 30'a sabitleyelim :D
şimdi bi esay ies parası edermiiiii
etmezmii
:D:D:D:D:D:D:D
hondalar harici söylenir ama hondalar yalan olur bu konuda :D
Ne kötü nick almışsın be kardeşim. :D Forumca sevilmeyen kişileri çağrıştırıyor.
Kazasız boyasız s2000 lere 100 yazalım :D
s2000 lere bı fıyat cekın de form da kan davası cıksın :D
Boyasiz dusuk km S2K 120 bin
Hatasız ies 25 bin
Diri VTi 35 bin
Bilumum 1.4 iS 20 bin
The bomb has been planted :D
Patatesi kızarttım, bi kola açıp geliyorum.
Bombayı saldıkmı yani şimdi :D
Sunrooflu ve sari honda var altin madeni onuda bi 22 23lere cekersek, hadi bi gayret herkes tasin altina elini..
yanarım yanarım meh. plakalı siyah s2000 ı 55'e almadıgma yanarım
Ies'lerin 14-16
Vti'ların 20-23
Typer 35-40
S2000 - 50-70 aralığında olması gerekir. temiz, 1-2 parça ufak tefek sebeplerden boyası olan ve km'si 150,000'i devirmemişler için.
fikrim bu yönde :)
bence vtec (1.6 Vti) piyasası 2014 itibari ile öldü.
Cunku 27-30 lira alalığına temiz 16 yasina arabaya binmektense, o paraya 2007-2008 civic elegance ler tercih edilmeye başlandı.
23-25 arası düşük vtec almaktansa artık insanlar, 20 liraya temiz 1.6ies e odaklandı ya da vtec2 ye.
bu yüzden 1.6 vti kategorisi bu aralıkta sıkıştı kaldı. vtec açmanın çok da bi manası kalmadı :)
Ben bile bugün keşke bi tane de sarı heçbek vtec im olsun demiyorum, sarı ek 1.4 is olsun isterim.
Cunku daha temiz, daha sempatik..
kavga çıkar :D
E36 kasalara istenen 35-40 liralar da bana lüzumsuz geliyor, ederi benim gözümde 15-20 arasıdır, gerçekten eli ayağı düzgün olanları 23-24 olsun hadi.
Elegance denmiş fakat 2004-06 kasa Es7 lerde 32-33 lerde geziyor elegance ile aynı rakam
hadi vti da motor var kasa var vs. de bu Es7 de ne var? :) motor desen yürümez kasa desen bir yere sığmaz değişik bir araba. Beyaz diye 35 isteyen var :D
Allah sonumuzu hayır etsin. :)
Kupon temiz araba her zaman iyi paralara alınır satılır ha bana sorarsan hiç biri o paraları etmez bizim ülkemizde bu böyle malesef daha da düşmez bu piyasa (polo gti olmuş 70 bin :D ) düzgün arabalar değer kaybetmez.
Arz talep meselesi bu gün temiz bi 106 , vti , typer ,rs , s2k vs vs ilana düşmeden alınıyor satılıyor , zaten bu tarz arabaya binen adamın konfor umrunda olmaz alternatif arabalar teklif edilmişte yukarıda :) zevkleri çok farklı.
ya bu ticari sikayet konulari icin acaba ziyaretcilerin goremedigi baska bir bolum acilsa nasil olur?
denilicek bir çok şey söylenmiş bana bişey kalmamış konu gene hondaya gelmiş :D vti'mı 30a sattım alan arkadaşa 32.500 veren var kesinlikle arz talep meselesi hiç bir aracın fiyatına takılmamak gerek hepsi şuan etmesi gereken değerde bence ötv falan yüzünden sanırım tek bir model değil her aracın piyasası artmış durumda
Çok göreceli durum 94-95 model broadway izmirde 7-7.5 anca ederken arada 100 km fark var manisa akhisarda 10 binleri geçiyor şehir farkınıda katmak gerek :)
Temiz kızlar kızı vti 30 eder kimsenin zoruna gitmesin.
Sınırlı sayıda yapılmış üstüne yıllar geçmesine rağmen kız gibi kaldıysa hakkı verilmesi olağandır.
kimse kusura bakmasın ama polo gti içinde 70k yı kesseler vermem. Ona gelene kadar ne makinalar var kullanımı daha zevkli ve performanslı olan.
millet tutturmus bir honda da da honda diye. Chevrolet kalos ile aynı kalitemi aynı mal mı bu, hondayı modell olarak kıyaslayamayacaksın temizlik dirilik olarak bakacasın.
Temiz Gc8 ler 30-35 bin hakediyor bence :D
herke konuyu kendi tarafına yontmuş ama konu zaten hondalar için açılmış,amaç belli,alacaksanız piyasa belli :)
Noterde alım satım yaptıgınız aracı yazın demek istemiş konuyu açan arkadas. Dh de vardı bu konu .
180k de boyasız vtecchhh :) honda servısı 30 vermış :)
http://i.hizliresim.com/e5aj0D.jpg
Vurdun ya la beni, bunu demeyeydin iyiydi .. :D
Ama yanlış demişsin, TD04 turbo ile 18G'li turbosu olan yazılımlı Sti'la kafa kafaya giden GC8" diyeydin :)
Ya da TD04 turbo ile VF34 turbolu GC8'e boy boy goy goy yapan GC8" diyeydin iyiydi :D:D
___
Delsoller de fitenk yaw, hatta daha cok ceviriyo onu atlamayın :D