gc8 piyasasını yükseltmeye çalışıyorum :D
Printable View
Vti temizse 30 eder kimse laf söylemesin buna
Ama es7 eg ek konusunda haklısınız hepsi kafadan 5 bin uçmuş..
otomobil fiyatları düşsün 500 1000 dolara bizde araba alalım :D hatta bi konu vardı forumda arkadaş jantı için araba almıştı öyle olsun bizdede :D
3-4 sene önce bir jdm akımı başlattılar jdm sis spoon ayna spoon kanat jdm vari jantlar ef ler 5-6 ydı 10-12 oldu si lar 12-13 ten 18-20 oldu ek lar vti lar taş çatlasın 23 ediyordu şimdi 35 isteyen var 35 e typer satan adam 50 milyar istiyor s2000 i söylemiyorum o acayip bi kategoride ama bir jant takıp bi kanat bi basık yapıp 1.4 is lere 20-21 e satan adam hakkatten oscar verilmeli satan kişiye alana da yorumsuz diyorum saçmalık ya aynı paraya gti clio rs 206 rc alıyosun 150+hp ama 90 hp lik is ler 22-23 saçmalık dizboyu
arz talep meselesidir abi bu , vejeteryan adama et güzeldir diyip de satabilir misin ? Et istediği kadar güzel olsun sana güzeldir..
Sen pırasaya değer vermez yüzüne bakmazsın , o da tapar ? :)
Sana değerli diye ona da öyle değil işte..
Dizel olsun modelli olsun der 30 verir , vtec hastasıdır 30 verir , vtec2 manyağıdır 30 verir.
0 golf alan insan var ? 70 lira - 1.6 dizel c sınıfı araç.
o parayla ep3 alır turbolarım yada gc8 alır yürütürüm üstüne de dizel bir b sınıfı alır günlük binerim dersin. Amaaa bu golfü alan adamı ne aptal yapar ne de enayi , arabadan anlamayan biri de yapmamalıdır.
100 liraya da takım elbise var , 3000$ a da. Birini alan diğerine göre salak olmamalı.
Herkes kendine göre harcıyor işte parasını, gerek yok fazlaca konuşmaya derim özetle :D
90 milyara golf tdi dsg full+full araç alan insan tanıdım maalesef :D
29 tlye alınan "0" bir arabanın 9 yıl sonra 30 tel piyasası olmaması lazım. bu kadar enflasyon olan bir ilkede ne yazık ki eski arabalar değerlerinin çok üzerinde durabiliyor.
hele ki şimdiki gibi 1 gecede 8-11 milyar zammı yiyen "0" arabaları bir de artan faizle almak neredeyse cesaret isterken.
altına yatrım yapacağıma 2-3 tane honda alsaydım zamanında şimdiye dha çok kâr etmiştim :D
iyide bu araba için geçerli değilki sadece tarla bağ bahçe apartman dairesi ekmek simit herşey için geçerli arabalarda etkileniyor her malın alıcısı var şimdi bana göre temiz vtec n/a olarak f/h/e varsa 25 dir ünal türan ama iesleri o paralara satıyor galiba satandan çok alan önemli.millet sadece tutturmuş honda honda die 306tılar tertemiz 25 yazanlara uh diyolar vtecden kat kat üstün bana göre ama işte tamamen arz talep meselesi kasko değerinden satılsın her araç en güzeli :)
Her ne kadar anlamasam da VTi'lar 30'a kadar gidiyor eyvallah. Piyasa buysa yapacak bi şey yok.
Ama anlamadığım kıçı kırık 90 model Ef'ler nasıl 12-15 aralığında gidiyor?
Baktığın zaman stock olarak herhangi bir özelliği yok. Algida buz dolabından far kı var mı hele HB olanların?
Tamam projeye uygun olabilir ama proje yapacak adam da zaten ucuz araba arıyor. Gerçekten çok merak ediyorum gerçek EF piyasası nedir?
vti lere 30 lıra verenın ben aklından suphe ederim akıl var mantık var 30 lıraya kız gıbı 207 rc alınır bı yazılım atılır vti ın ıcınden gecılır :D etmez abı etmez kım ne derse desın 97 98 model vtı ya 30 verılmez bole bı mantık yok sıfır cıktıgında ne kadarkıkı sımdı ıstedıgı kadar temız cıgerlı atarlı gıderlı olsun ben vtı ye 30 lıra verenın aklından suphe ederım...ancak sıfırına verilir...mantıklı olanda budur ama pıyasa belli adam 200 km dekı arcaa 30 bın yazmıs ne dıcen adamın arabası bısıy dıyemessın :D
Ama ilanlarda bir e46 m3 var ki koleksiyonluk, ne siz sorun ne ben söyleyeyim :) 99.000€ istiyorlar ve kendi emeğimle bu paraya sahip olsam kesinlikle gözümü 2. Kez kırpmadan alırım :)
hangısı lınk atın :)
Elinde 57 binde tek parça boyalı filtresine kadar orjinal sedan 99 vti olsa kaça satarsın? Piyasa düşsün hayrına araba sahibi yapayım diye 23 bine satar mısın? İnsanların tercihlerinde mantık aramayı boşver. Herkes seninle aynı düşünmek zorunda değil. Senin için RC mantıklıdır gider onu alırsın.
üstat kendi emeğim ile imkanım olsa eğer, kesinlikle alır ve uzun yıllar saklarım :)
Evet abi s&s in sahibi sinan beyin yeğeni benim bir arkadaş aynı zamanda orada çalışıyor. Çok komik teklifler geliyormuş nakit para haricinde :) Gülü seven dikenine katlanır misali :)
taş çatlasın kasko bedelinden üç aşağı beş yukarı olsun. ama gidipte 38 tl kasko bedeli olan arabaya 60 lira vermem. istediği kadar tutulsun
bi süre önce elime, 98 senesindeki honda civic fiyatlarını içeren bi katolog geçti.
haliyle bayağı eskiydi.
o liste bayağıı bi uzundu, en boş hb 1.4is'den, en full 1.6 vtec kategorisine kadar.
hatırladığım aralık şu, en ucuzu 3.800.000 tl, en pahalısı 5.200.000 tl
diğer marka fiyatları yıllardır yerinde sayarken, honda hep artış da idi. elegance piyasası bile 10 ay da tam 8-9 bin tl yükseldi.
kıçı kırık ef lere 10-12 isteniyor denmiş de ben kendi ef i mi 8 bin TL ye aldım. otomatik, klima, sunroof :)
Honda para ediyor cunku guzel arabalar uretti ve üretiyor. 90 model civic EF'ime biner sürerken bile keyif alıyorum.
Honda para ediyor cunku, onemlı bi kronik sorun yok gibi sıfıra yakın. surus keyfi yuksek. yakıt ekonomik. s2000 bile 55 kuruş yakıyor.
Civic'in şu anda turkiyede en çok bulunan versiyondaki arabası 2007-2013 arası olan elegance modeli.
Elegance de öyle bi araba ki, bildiğin kaymak tadında. tadına doyulmuyor.
s2000 i zaten söylemeye gerek yok. s2000, madde bağımlılarına, madde kullanımı haricinde, mutluluk aşılayabilmek için, terapi amaçlı kullanılabilir :)
bmw ye geçeyim mi diye düşünüyodum da, son 1 haftada kullandıgım bmw ler, e90 320i, 320d yeni kasa, e60 520d.
hiçbiri aynı keyfi veremedi :)
s2000 den sonra corvette c5-c6, m3,m5 , gt-r gibi arabalara gecilmeyecekse hiç satılmamalı :)
temiz vtec 30, temiz ep3 52-55, temiz s2000 100-110 arası para eder. fakat her zaman en temizine binme isteme takıntısı saçma. Cunku bugun sag tarafı boyasız bi s2000'e 75 verip aldığında, kafan rahat olmaz. trafik bu, hayat bu, bin türlü hali var. ufak bişey de dahi o boyasız 3 parcanın, 2 parcasının boyanması değerini 2-3 bin tl düşürebilir. Komple boyalı alıp, kafanın rahat olması daha iyi değil mi? :)
Civic vteclere istenen paralardan sonra cok daha uygununa ayni motor spor gorunumlusunu aldim.
Arabada mantık aramak saçma bence neden dersen herkes sevdiği arabaya para veriyor.
Bazı vti alan arkadaşlar var çocuklar '0' porsche almış gibi seviniyor ve tapıyorlar arabaya(maddi durumu gayet iyi insanlar)
Arkadaş çevresinden bazı arkadaşlar muhabbet esnası arabalarını gösteriyor 28 verdim diyor tavan hariç boyalı diyor. Benim gözümde boyasız olsa nolur? vti almak için benim gözümde hiçbir sebep yok.
Ama çocuk arabayı bi anlatıyor,sanki 50 bin tl'lik arabayı 28.000 tl'ye almış gibi seviniyor.
Çünkü çocuk sevdiği istediği arabayı alıyor bu iş böyle hepimiz araba alınca seviniyoruz:)
Bu arabalara bu paralar verilmese zaten satılmaz edilmez. Satıcam dese 1 hafta beklemeden satıyor müthiş piyasası var.
Yani demek istediğim 30'da verene 40'da verene saygı duymak lazım.
İnsanlar sevdiği istediği arabalara para veriyor.
valla istrdigim kadar o arabayi sewiyim tapiyim oluyum 97 98 model arabalara 30 bin vermem
Arkadaşlar 2010 1.6 elagance civic 40-70 bin km aralığında kaç gibi satılır? Sadece kaput boyalı ve sağ ön kapı değişik.
Tamam bilader sen verme anladık. Milletin parasından sanane aklından şüphe ediosun ? Ben sana neden dizel focus alıp chipledin rolling yapıosun die hesap soruyormuyum bana görede altındaki araba ile rolling yapmak çok saçma geliyor. Ama gelip burda aklındna şüphe ederim die saçma yorum yapmıyorum
Kimsenin aklından şüphe etmene gerek yok bu sitede cahil salak insan yok.
para sahibinin zevk araç sahibinin kime ne ya :)
bn 2007den beri üyeyim siteye hala aynı muhabbetler dönüyor bırakın veren versin siz vermeyin
2001 320ci topaz mavi tavan bagaj hariç boyalı 2 parça değişeni vardı 39.000 a verdim.
Bu konu sıkıntılı :)
honda üzerinden bir yorumum olucakki honda aşığı ve fanatiğiyim.
dün civic ilanlarına bir göz attım da 22 bin tl ye değişen, boyalı iesler var. kafayı yemişsiniz kafayı. ya arkadaş kusura bakmasın sahipleri de kafayı yemişler. 150k+ km de bir ies, muhtelif yerlerinde boya ve bazılarında değişen ve komple boya var. bu araba 22 bn tl eder mi allah aşkına. tenekeden başka birşey değil. güvenlik paketi vs diye birde daha çok fiyat yazıyorlar. allah akıl mantık versin. 17-18 bin tl ye si var. 5 cm yayı alan, düz boruyu takan koleksion arabası satıyor mantığında. hayal görüyorsunuz hayal. 22 ye onu alana kadar gider deri koltuklu manuel/otomatik, t5 s40 alırım aynı rakama. konfor desen var. sağlamlık desen var. fren desen var. sürat desen 200 hp daha ne olsun. keza 2000 model accord ex. araba 150 hp full deri koltuk. elektrikli koltuklar,sunroof, elektrikli aynalar. bir civic iesten gömlek gömlek üstün bir araba. bi ayağınız yer bassın. elindeki malın ederini bil. ayıptır. saplamanında bi adabı var.
eskiden 60-70 bin tl aralığında satılan s2k lar şimdi 90 bin tl. lan arkadaş 20 bin tl nereye arttı ? neden arttı ? sen bu arabayı tekrar ürettin de parça maliyeti dolardan arttı diye mi fiyat arttırıyosun ? kurnaz ya arkadaşlar fiyat koyup parçalıyorlar milleti işte.
he bu sadece hondaya ait değil. wv de böyle. bmw de böyle. e36 98 model 320i. 30+ rakamlara satılıyor. hemde itin köpeğin altında hış olmuş araba. valla allah akıl fikir versin köylü kurnazlarına.
Şu an piyasaya bakarsak hiç bi araba gerçek değerinde değil ona bakarsak ötv vergi muhabbetine arabaların fiyatı uçtu gitdi bu arada kimi vtece 30 verir kimi 2010 model dizel arabaya 30 verir herkesin tercihine saygı duymak lazım
patatesin bile kilosu olmuş 3 lira, gtı vtı 20 30 lira olmuş çokmu.
araçların gerçek satış fiyatlarını ayrı ayrı çıkartmaya gerek yok, avrupa'daki satışlarını baz alabilirsiniz, ederleri odur..