Bi ben mi duydum 2 kez gumburdedi sanki ?
Kozyatagindayim
Printable View
Bi ben mi duydum 2 kez gumburdedi sanki ?
Kozyatagindayim
B.Ataşehir'de de duyuldu.ekşisözlük te var epeyi konu ama net bişey yok..
Beşiktaş macının oldugu arenada bi patlama olmus lig tv de soyluyo simdi
Beyler durum harbi feci arkafasim orda arabasina yanmis polis almis hastaneye goturuyodu. Arayin yakinlarinizi sorun sorusturu. Besiktsta oluyo ptlama 3 kez ard arda
Maçka parkı civarların olduğu söyleniyor.
Arkadaş o tarafta oturuyor, omuz atmış gibi bir patlamaydı diyo..
swissotel ritz carlton maçka bölgesi.ntv canlı yayın.
Haberturk ahabwr canli yayinda
İstanbul'da patlama meydana geldi | Gundem Haberleri
inşallah çok büyük bir patlama değildir
Çevikkuvvete saldırı oldu dolmabahçenin orda stadın yanında.
Stadın orada ki dolmuşların olduğu sokakta olmuş patlama.. Geçmiş olsun
dolar kaç oldu , kriz teğet geçtimi , imdu yürek yırtulur
Buda mı fetö ?
Bugün heryerde arama vardı yahu bizi aramadılar ama 3-4 tane aracı durdurmuşlardı balta limanı girişinde iyiki spora gitmemişim bugün..
Arkadaşlardan gelen bilgi,
112'deki arkadaşı arayan polis sırf yanımda 50 ölü var demiş..
günlerdir heryerde operasyon çevirme vs vardı ama yeterli değil yanlış olan çok şey var , inş durum çok ciddi değildir
Kulağımda kulaklık olduğu halde Ataşehir tarafından gayet net duydum patlamayı.20 yaralı falan pek inandırıcı değil
Maltepe Fındıklıdan duydum bende Ambulansların bile sesini duydum
yayın yasağı gelmiş bakalım ölü ve yaralı sayısında hangi yapay rakam önümüze sürülecek
En son 20 ye yakın yaralı çoğununda polis olduğu söyleniyodu.
Gene geç kalmadı yayın yasağı geldi. Bombacıyı yakalayabiliriz artık nasıl olsa patlamadan yakalayamıyoduk...
Umarım can kaybı yoktur. Ve umarım bilgi almamızı engellemek adına yayın yasağı da getirmezler.
Uskudardayim evin icinde hopladik resmen cok siddetliydi :(
2 oldu bomba patlayan yerden dakikalarla kurtuluyorum. 3.'ye bu kadar şanslı olamayabilirim.
Bu ülkede şansa yaşıyoruz
Dün gece huzur operasyonu yapıyorlar
Bugün bomba batlıyor bu nasıl bir ülke arkadaş
Huzur muş :)
Incicaps | Facebook canlı patlama anı :(
biraz aşşağıya inin gitar çalan cocuklar
Çocuklar denk gelmişler patlamaya
Abdurrahman Bektaş auf Twitter: "Patlama anı https://t.co/fJspoHUe1G"
Edirne'de dün asayiş, tem, narko 6 ekip aracı + çivi bile vardı hazır bekleyen. Demirtaş'la alakalı dediler ama (edirne f tipinde yatıyor) bugün de aynı caddenin diğer ucunda vardı benzer denetim..
Geçmiş olsun umarım minimumla kurtuluruz bundan da ama artık insanların ayılması lazım.. Referandum olunca evet denmemeli, daha da beter olucaz bu gidişle.
Bugun oglen 4den beri gördüğüm polisi kontrol yapan sivil ekipleri Bahçeşehir otobaninda gordum, insignia opcler cheeroke son kasa enaz 5tane arac, 0013 nolu kirmizo plaka normal mondeo fluence passat insignia polis otobusu midibusu bitmediler resmen, hatta az once donus yolundaydim yine 3 5araclik konvoylar vardi s ve cherokeden olusan, enazda karsi seritte 10 15 ambulans gitti muhtemelen patlamaya doruydu
İş bulamadım iş arıyorum 1.5 senedir. Kendi işimizle alakalı herkes ekonomik sallantıda. Bir uçağa binip ablamızın yanına istanbul a gidelim diyoruz uçakta başlıyor korku yanımda annem acaba havaalanında bir şey olur mu diye. Ankara'ya bir sınav için gidiyoruz kızılay'dan geçerken iki kere düşünüyor insan. Kadıköy de tipi bozuk birkaç adamı kalabalıkta görünce ürküyosun .
Video da çocuklar gitar çalıyor güzelce korkuyu yaşıyorlar eve gidelim diyorlar korkudan.
Yaş 27 . Sevgilim var ufukta evlilik var ama kafada huzur yok. Evet Allah tarafından bir saniyemizin garantisi yok ama bu ülkede de şansa kadere ayaktayız.
Yıllardır düşünüyorum böylesi topraklara bir çocuk dünyaya getirmek ne kadar mantıklı biz batmışız çukura ona da bu haksızlığı yapmaya ne gerek var kim bilir neler bekliyor. Yetmez mi ? Şu askere polise sivil vatandaşa olanlar yetmez mi ? Yeter baba bu amk diğer ülkeleri böyle sorunlarla yıllar yıllar sonra karşılaşırken bizim sürekli burnumuzun dibinde olması yetmez mi ? Şöyle güvenip sokağa sağ salim kafayla çıkacağımız günler ne zaman gelecek ?
Ne yapıyorsanız yapın ,başkan mı oluyorsunuz sistem mi değiştiriyorsunuz kendi yağınızda kavrulun ama artık şu ülkenin insanına biraz huzur verin yeter baba boğdunuz öldürün bari ,yaşamaya hevesi kalmadı kimsenin.
Milletin canı zaten dötünde geziyor parasal anlamda elle tutulur bir şeyimiz yok. Ölüyorsak bari Allahın izniyle ölelim böyle şansa kadere öldürtmeyin bizi.
Tam tipik bir arap ülkesi olduk. Kulağımıza olağan geliyor artık bu patlamalar , olaylar. Umarım can kaybı yoktur ve yaralıların durumu ağır değildir.