Bölgeye yakın olan kan verebilecek olanlar gitsin şişli etfal taksim ilk yardıma..
Printable View
Bölgeye yakın olan kan verebilecek olanlar gitsin şişli etfal taksim ilk yardıma..
20 yarali mi?
ben de birkac uzucu foto var,koymayacagim. canli yayinda bile 20den fazla ambulans gecti...
cok olu var maalesef..
Hakan fidan açıklama yapmış o patlayan neydi diye
Heriflerin derdi hala anayasa hala başkanlık. Kaç kişi ölmüş, yaralanmış umrumu bunların.
yusuf kaplan auf Twitter: "Hic şupheniz olmasın:
#istanbul'daki #patlama
*
yeni anayasa
calışmalarına sıkılmış kurşundur.
*
#TurkiyeDizCokmeyecek
#TeroreLanetOlsun"
Ölenleri Allah rahmet eylesin, Yaralılara şifalar
Bir şey olmaz 2 gün sonra unutulur Uzuncuk çıkıp föte der.
Cikip gurler gene yavsak sabrimizi sinamasinlar diye.
Ölenlere Allah Rahmet etsin yaralılara acil şifalar versin bizede herhalde kan ihtiyacı olur diye en yakın hastaneye kan vermek gerekir gibime geliyo
Kan ihtiyacı yok arkadaşlar. Kızılay açıklaması bu şekilde.
Nedir durumlar ? İnşallah ölen yoktur,yaralılar da bir an evvel iyileşip evine gider.
Kan ihtiyacı yok deniliyor kızılay dan acıklama geldi twitterdan Kan stokları yeterlidir bilginiz olsun.
Kendi ülkemizde 2.sınıf vatandaş muhamelesi görüyoruz. Vallahi şansa yaşıyoruz ya bu nedir ya hergün bir patlama hergün ağlayan analar babalar eşler bıkmıcaklar mı ya ALLAH belalarını versin ya
Eskiden bir şehit için konvoy düzenlenir, 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye slogan atar tek yürek, tek bilek olunurdu.
Sonra, şehit haberleri artmaya başladı slogan aynı kaldı. Sonra şehit sayısı artmaya başladı slogan değişti 'bıçak kemiğe dayandı' oldu.
Sonra hem şehit haberleri hemde şehit sayısı arttı ama bu sefer slogan 'yine şehit haberi' oldu.
Aşağıda ki liste de bold kısım için; 'hain terör örgütü, kahrolsun ... vb.' gibi sloganlar atılırken şimdi ise sadece olayın tarihi, saldırıyı üstlenen örgüt ve şehit sayısı konuşuluyor. Alıştık, alıştırıldık, alıştırdılar. İki gün sonra '10 aralık beşiktaş'ta patlama' diye kronolojik sıralamaya girecek ve bunu da unutup normal yaşamımıza dönücez.
Yeni slogan geldi; 'yeni anayasa çalışmalarına sıkılmış kurşundur.'
Affet beni güzel ülkem ama artık yaşanacak yer değil, bedavaya ölünecek yer oldun. Ne uğruna? -Hiç!
15 kasım 2003 istanbul'da patlama
20 kasım 2003 istanbul'da patlama
9 mart 2006 van'da canlı bomba eylemi
22 mayıs 2007 ulus'ta patlama
31 ekim 2010 taksim çevik kuvvete bombalı saldırı
11 eylül 2012 gazi mahallesi'nde karakol patlaması
6 ocak 2015 karakola bombalı saldırı
20 temmuz 2015 suruç canlı bomba saldırısı
10 ekim 2015 ankara barış mitinginde patlama
12 ocak 2016 sultanahmet meydanı'ndaki patlama
17 şubat 2016 ankara'da patlama
13 mart 2016 ankara patlaması
19 mart 2016 taksim patlaması
28 haziran 2016 a.h.l. saldırısı
10 aralık 2016 beşiktaş'ta patlama
Net'in fişini çekmişler yine gazeteler iptal.
Çıkmış birisi de (yetkili) 1 patlama oldu 2 patlama oldu öyle oldu böyle oldu diyor çıldırıyorum izledikçe.
Ulan işiniz bunları engellemek nasıl olduğunu bize anlatmak değil.
Şu fotolardan sonda 20 yaralı olduğuna inanan varsa ben de Napolyon'um.
Yazıklar olsun ya güzelim ülke ne hallere geldi, yazık gitti yine can'lar.
10 Aralık 2016 İstanbul'da Patlama Amator Kameralarına Boyle Yansıdı | 59saniye
Şöyle bir video gördüm . Uzaktan bile ne kadar büyük bir patlama olduğu belli oluyor
Hay anayasa çalışmanıza hay kurşununuza. Ulan arkadaş şu ülkede huzurlu yaşamamak için kim ne kabahat işlemiş olabilir. Abi bu açıklamaları olaylardan 1 ay sonra yapsa belki mide kaldıracak ama hemen peşine yaptıkları zaman inanılmaz midem bulanıyor.
Yeter artık Allahım yeter
kan akmadan - Twitter Suche
Ne yazayım bilmiyorum ki bu insanlar düşünme ve sorgulama yetilerini kaybetmiş, beyinleri yıkanmış...
Kan ihtiyacının fazla olmaması iyi gibi görünürken bu durumda pek iç açıcı göremiyorum ben :(
Sağlık bakanlıgı duyuru yaptı .Kan ihtiyacı yoktur.
Ekşide burada paylaşamayacağım parçalanmış ceset görüntüleri paylaşmışlar ,içim bir tuhaf oldu. Yabancı medyaya göre de minimum 15 şehit varmış . Trt2 20 yaralı var diyor sadece.
ANanızı avradınızı sizinn şehit konusunda birazdan acıklama yapcaz diyo.. Durum kötü değildir inş..
1 müdür 1 başkomiser 23 polis memuru şehit.insallah daha da artmaz. Infiale neden olmaması için yayın yasaklı şuan. Ayrıca twt vb sosyal medyada yayınlanan suç teşkil edeceğini düşündüğünüz postlar varsa ekran görüntüsü alıp bana ozelden atın. Adres tespit edip işlem yapacağız
böyle haberleri vermek çok acı çok hemde..
17 ex şuan. 112 çağrı merkezinden gelen arkadaşın söylediğine göre..
Benim kafamı kurcalayan husus da şu
Maç bitimi stad çıkışı iki bomba batlamıyor stad boşalıp sadece polisler kalınca patlıyor
Yani terör örgütü daha fazla ölü sağlasa onlar için daha büyük başarı olurdu
Bu işte bir iş var
Olan bu gariban polislere ailelerine oldu ya bunların yatacak yeri yok
Bizi şu duruma bile alıştırdılar ya Allah topunun belasını versin. Önceden 1 şehide bile içimize öküz otururken belkide ağlarken artık sadece üzülüyoruz :( Lanet olsun bu halimize :(
Ne zaman bir oy verme gitme işi olsa
Bunun arifesinde bombalar patlıyor
İşin birde böyle bir tesadüfü var
Tarihleri arkadaşlar paylaşmış
Bunların hepsi tesadüf mü acaba
Kaosdan kimler nemalanıyorsa ve o nemalananlara kim destek veriyorsa hepsi onun bunun çocuğu
Allah bu vatanda yatacak toprak nasip etmesin kandan kim besleniyorsa
@ashmkhitaryan adlı kişinin Tweetine göz at: Ash auf Twitter: "Grup sex yaptığı eskortlara para odemeyip olduresiye dayak atan herif ahlak dersi veriyor. https://t.co/NrkmEXXFOr"
Olay anında beşiktaştaydım, seslerden sonra oturduğumuz yerden kalktık, dolmabahçenin oradan hemen yolu kapattılar zaten, ama sırf ben 50 den fazla ambulans gördüm sanırım geçen, e5'e çıktıktan sonrada bi o kadarda yine e5 te gördüm beşiktaşa doğru gelen
Ben Nişantaşındaydım patlamalar olduğunda. İlk patlama çok kuvvetliydi, hemen arkasından 1 dk sonra 2. patlama oldu o daha yakından geldi.Sonradan öğrendik ki maçka parkında canlı bombaymış. Siren sesleri, ambulanslar tam bir kaos ortamıydı. Allah yardımcımız olsun yaralılara şehitlere ülkemize geçmiş olsun. Ben yazacak ve söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok yakından hissettim bugün terörü. Lanet olsun diyorum sadece...
Tv da konusmalari izlerken bildiginiz koltugu kemirecek duruma geldim. Gazeteci politik uzman bilmem ne unvaniyla cikan mahlukatlar bu olaylara karsisinda hukumetin verdigi tepki dunya kalitesinin ustundedir dedi nedet denen pic. Biride baskanlik sistemi geldikten sonra goreceksiniz bu olaylarin hepsi sona erecek dedi. Yuzlerine tukurmek bile bunlar icin seref heralde
Allah tez elden bunları yapanları , yardım edenleri , çanak tutanları , göz yumanları , önlemini almayanları kahru perişan etsin.