call of duty modern warfare 2 arkadaslar bu oyun bugun bayrampasa satrunde PS3 79,00 tl kacırmayın ben aldım haber verım meraklılarına :D
normal pıyasa degerı 180 tl :D
PS3:79 TL
PC:59 TL
SADECE BUGUN
Printable View
call of duty modern warfare 2 arkadaslar bu oyun bugun bayrampasa satrunde PS3 79,00 tl kacırmayın ben aldım haber verım meraklılarına :D
normal pıyasa degerı 180 tl :D
PS3:79 TL
PC:59 TL
SADECE BUGUN
süper oyun çiktii gün internetten indirim
izmir media markt tede güzel ve ucuz ps3 oyunlar vardı...shift ( 59 ) le rainbow six vegas 2 ( 69 du diye hatırlıyorum ) yi 130 tl civarına almıştım...call of süper bi oyun ve fiyatta güzel..buradan araştırayım bende tşk ler ;)
Gerçekten çok güzel oyun, şiddet olayını biraz abartmışlar bu sefer ben daha başlardayım gerçi ama.. Bir de birşey sorucam bunun gib Fps tarzı oyunları Ps3 de gamepad le nasıl oynanıyor, cross u hedefe denk getirene kdr baya zaman geciyordur..
minimum sistem gereksinimleri nelerdir?
alırken kimlik ibraz etmeniz isteniomu :) cok iyi oyun gercekten
Geçen hafta aldım. Gerçekten çok güzel bir oyun.
Oyunun minimum sistem gereksinimleri aşağıdaki şekildedir;
Sabit Disk alanı: 16GB
İşletim sistemi: XP / Windows Vista / Windows 7
İşlemci: AMD 64 3200+ veya Intel Pentium 4 3.0GHz ya da daha iyisi
RAM: 512MB RAM (XP) / 1GB RAM (Vista)
Ekran kartı: Shader 3.0 veya daha iyisi 256MB Nvidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT ya da daha iyisi
tşk ederim Bora (@ powered by lombardini) :D
ben netten indiriyorum bakalm ankaraya gidince oynamak nasip olacak ama netten oynama işini bu seferler kaldırmışlar galiba sadece kendi serverlerinda oynataCAKLARmış
Böyle oyunları netten indirmeye gerek yok.Zaten aşırı fiyatlar değil.Bunlar artık multplayer için agırlık verilen oyunlardır.Cd key için de bu parayı vermeye değer.Hak ediyorlar.
harika en kısa zamanda almak lazım..
Sistem gereksinimi testleri için buradan yararlanabilirsiniz..
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/Intro.aspx
Bende de cpu geçiyor ama cpu hızı testen geçemiyor.. Diğer tüm donanımlarım çok fazla geliyor.. Acaba sorun yaratırmı diye düşünüyorum..
Arkadaşlar benden duymuş olmayın ama ruslar patch yaptı bile oyun konsolları için. :) Pc içinde çıkmak üzere.İnternetten çektiğimiz zamanda oynıyabiliyoruz.Tabi bu satış stratejisi de olabilir.Hadi biraz oynayın alışın oyunun hastası olun sonra orjinalini aldırırız gibi. :) Çok kolay bir sistemle engellenebilir serverlara girmemiz.Ben indirdim ama daha kurmadım patchın çıkmasını bekliyorum.İsteyenlere adresini atabilirim. :)
ben x-boxta 1 gunde bıtıddm muhtesem yapmıslar oyunu
murat naptın lan yemedin içmedin oyunumu bitirdin:D
ozgur oyun cok uzun dııl ya arkadasm 6 saatte bıtırdı =)
netten indirdim o degilde ben max payne 3 ü çok merak ediyom bu oyunla aynı cıkacakdı vaz caydılarl bazı eksik yerleri varmıs 2010 un ilk çeyregi çıkacak deniyo :D
ps3 padınde oynamak mause dan daha zevklı bence daha hassas nısan alınabılıyor ve manevralar daha ıyı. aksam basladım 4 bolum gectım bugun devam.. o demosundakı karlı bolum gercekten muhtesem.. sılahlar cok ıyı ama ınsanları kafa veya gosuten vurmyanıca olmuyorlar o olay bıras zor..
Multiplayer oynamam, gidip de para vermeye gerek yok o yüzden. İniyor şuanda, bitsin de bakalım.
11 GB, doldurmuşlar epey...
az önce gazetede okudum yasaklanmış sanırım oyun :)
yasaklanmışsa daha iyi .. daha bi severek oynicam :D
Ben 1 haftadır oynuyorum. Nesi yasaklanmış oyunun?
Oynuyorum ama ne oynuyorum :hahaha:
ılkını delı gıbı oynuyodum hatta canım sıkıldıkca baştan başlııyp bitiriodum :D
dün kardeşim almış bakalım bitirsin sonra da ben saldırırım :D:D
http://cnetturkiye.com/haberler/104-...ahalle-baskisi
Rusya'da yasaklanmış nedenide linkte..
ohhh dün gece 1 bölüm oynamıştım .. bugün bi başliyim dedim bitti yahu :)
kısa olmuş gene ama sonu çok bomba geçen seferki gibi (mw1)
yaw 11 GB indir indir bitmiyo.. şunu sevabına birisi DVD lere kopyalasa da satsa burdan... ben alırım mesela bir adet...
ankarada yok mu hesaplı satan yer
yaw dun gece yaptım ben o havaalanı baskınını fenaydı tum sıvıllerı vuruyosun :S
Beyler oyunu ıoynayan oyundan ayıkan varmı ? bu gün oynadım oyunu ayıkmadım neyiz biz amerikan askerimi rus askerimi cia yazıyo oyunun girişinde terorostmiyiz biz teroriste benzemiyoz ya bi timimiz vardı force 141 mi ne oyle bi şey asonserden cıkdık baya baya takım elbiseli abileriz cia yazıyodu üzerimizde celik yeekler vardı makınalı tufeklerlel hava alanını basdık linç etdik mileti :D cok zevkli oluyo milet cıglık cıglıga mermi maynagı yapıyon sivil insanları otomatik silahda otomatik haa olay ne konu ne ben bi şey anlalmadım miilete saydırdık otomatik silaha taradık hava alanını sonra swat geldi helikopterler fean onlara saydırdık onlara mokoko sonra ambulansla hasta gibi aradan sıvısmaya calısırken bzim tipten biri bizi vurdu oyunda acaba cia nın yaptıgı bi zımbırıtıyımı anlşatıyo hiç bir şey anlamadım oyundan ben :D ilerqi bolumleri oynamadım saveli bi dosyaolarak netten indirdim ben oyunu yoksa oyunun başı ora degilmiydi :D anlayan varsa anlatsın