İki araçta filtre+egzos yani stock a yakın değerlerinde ;
2. vites 50kmh Roll 50-200kmh sonuç ne olur ?
Deneyen varmı ?
Printable View
İki araçta filtre+egzos yani stock a yakın değerlerinde ;
2. vites 50kmh Roll 50-200kmh sonuç ne olur ?
Deneyen varmı ?
bu hafta sonu cumartesi gecesi deneyen olursa denesinler ataşehirde
2. vites 50 km de cooper cok zayıf olacagından clio alır..
Ben de sizle denerim, 2 de 50 yede ok
cooper manuelmi otomatikmi?
2'de 50 cok dusuk Cooper S icin, 70'ten asagi basma
ikiside manuel olacak
düşük devir S için daha iyi olmazmı ?
Bende aynısını düşünüyorum. Sonuçta araçta klasik tipte supercharger var. Güç bandı aşağılardan başlıyor. 6 ileri R53 ikinci viteste 50 km de kaç bin devirde bilmiyorum ama atmosferik 2.0 motorlu cliors in 2inci vitesinden daha yüksek devirde ve o sırada daha fazla torka sahip olur diye düşünüyorum.
cumartesi gecesi için cooper s varmı stock ?
50km mini cooper s için daha avantajlı 70 filan olursa rs'ten yana diorum ;)
kasnak vs olayına girilmemiş cooperın sağlıklı bi RS'e tutunabileceğini zannetmiyorum..
aynen knka senin gibi düşünüorm ... filtre egsozluysa sadece ikisi rs die düşünüorm
yekta sakın sen bişi yazma sora biliosn birbirimize girioz kanka :P:P:P
Yekta'nın aracı gerçekten güzel yürüyen bi araç.. Maşallah uzun :)
RS'i 180 190 gibi süratlerde geçmeye başlıyor, kaldı ki Yekta'nın aracı 210+ hp diye biliyorum..
Filtre egzozlu bi MCS malesef 210 hplere çok uzak kalır.. Bundan dolayı 180 190 km süratlere gelene kadar yiyeceği farkı kapatamaz gibime geliyor..
=) yektanın araç evt baya iyi yürüo ondan takılıorm öle =) dediğin gibi filtre egsozla sadece ısrarla rs diorm kasnak vs. yoksa minide
Utku sen mi deniyosun yoksa :)
:D :D bütün forum zaten minicilere bilenmiş yine :p
eyvallah teşekkür ederim sağolun :)
bora abilerle denediğimizde benim araba 210hp civarıydı yaklaşık :) filtre egsoz ile kasnaksız bi mini 180-185 civarı verir taş çatlasın :) ama kasnak girerse işin içine bi 12-15 beygiri daha var :) ayrıca mini 190 dan sonra çok yavaşlıyo duvar gibi ön cam ve aşırı ısınması yüzünden :D bence çok fark olmaz ama yinede eğer ikiside normal sağlıklı arabalarsa :)
=) hehe yok krdşm neden bilenelim =) biliosn bizim muhabbetleri mini S Rs fix =)
Alican olmadı sen cmartesi bas bi mini s lee 2. de 50 de basmada :)
yok kanka bu aralar stocktayım =) böle iyi
ayrıca mini için de 50 km pek de iyi bir devir sayılmaz :) 60-70 km daha ideal bence..
şu yağmurlar bitsin bi deneme yapalım artık can sıkıntısı otur otur nereye kadar :D
wolrath gelse 5 te 1000 devirden basalım dese onu bile kabul ederim o kadar sıkıldım :D
=)=) hehe herks onu istio yamurlar bitesede rol yapsak die =)
Filtresiz,egzostsuz mini var kim arıyo? Ama headers+kasnak var..:)
cumartesi yerler kuru olursa yalansiz satissiz gelecek var mi
RS 3. vites ortalarına doğru farkı 3 boya çıkartır, 190 sonrasıda iyice açmaya başlar diyorum.
full stok r53 hasan arkadasimizin araci vardi , denemisti bi clio rsle konusu burada..
http://techturkey.com/forum/showthre...hlight=coopers
kasnakli coopers clio rsten ust kategoriye cikiyor ama merak ediyorsaniz gelebilirim, Emre(yey) nin aracindakilerle benzer seyler var bende de
yarın yani cumartesi gecesi gelebilecek cooper s ler yarın ataşehir shellde 11-12 gibi buluşalım. Kasnaklı s te olur aslında hem orjinaliyle farkını görür hem rs ile
bu iki araç edirnede denendi rs açık ara önde.... (ikiside stok)
rs'in ağırlık ve aero avantajı var S e göre
Mcs Manuel Stock Stock Kafa Vermesini Beklerim Denicek Varsa Yrn Gece Ataşehir Shellde Mcs Stock Kasnaklı Yazılımlı Hepsiyle Bekleniyor :)
1140kg ruhsat ve katalog verisi ama bikaç yerde farklı şeylerde yazıyor..
1085 benim ruhsat ama kantara cıktım 1113 çıktı.
sanırım sunroof farkı