çok sağolun teşekkür ederim :icon_tup:
Printable View
özdddiiiiinnnn tüm honda alemi (servisler dahil) seni konuşuyo haberin olsun arabayı biraz sakla nazar olmasın :D
bari ben satana kadar sakla şimdi bascan barları, atıcan 5-10 boy gaza getirip sattıgım tüm parçaları bi daha alıp turbolatma :D ya da bana temiz ucuz yollu bi 99-01 arası hb civic bulun turbo yapalım :)
:))))))))))))) .... yok yok yapmam öyle bir şey....maksat uçup gitmek değil....ben çekişmeyi seviyorum...ayrıca motorun emniyetli sınırları bu rakamlar...üstü gereksiz ve riskli ....:icon_tup: .....bizim ihtiyar delikanlı şaşırttı herkezi :)
daha öncede söyledik sana...s 2000 pahalı bir oyuncak oynamak için...daha ucuz yollu , güzel çalışmalar yapılabilir....vti turbolamak iyi bir alternatif bencede....biliyorsun seve seve kendi arabam gibi yaparım elimden geleni :icon_tup:
Nasıl bir duygu.
Aha utandı :) , Tamam abi yapcaz bizde zamanı gelince .
Maşşallah Maşşallah Turbo Teg ler Çoğalsın :icon_tup:,,
Nazarlardan Saklasın, bu arada merak etmeyin rahatlıkla 0,5 uygulayabilirsiniz B18 lerimizin sıkıştırma oranları buna müsade ediyor. benimki yapılma aşaması daha tam bitmemişken yanlışlıkla 0,8 de yürümüştü bir dönem :)
Tekrar Kutlarım Emeğiniz için.. :Bravoo:
sağolasın tegdaş :) ........yay yüzünden basamadık 0.5....kitle gelen yay 0.4 lük çıktı...birazda işimize geldi açıkçası....0.7 ye kadar kullanıyorlar amerikada.....belki zamanla bizimkilerde oralara kadar çıkar :)......teşekkürler.....
aman diyim debriyaja dikkat ;) 2 tane set harcadım ben. biri orjinal biri exedy.
en son stage 3 çözdü işimizi.:rolleyes:
Zorlamayın benım bebeklerimi.... kime dıorum... ;)
hayırlı olsun kazasız belasız:)
rakipsiz özdin abimiz izmirde :).inş banada bi proje nasip olur bi kac sene içinde ;)
eheheheeeee..abartmamak lazım tabi....biz olsak olsak gönüllerin şampiyonu oluruz :)))))))) .....izmirde en az dört beş araba ben biliyorum benimkini ikiyle çarpıp dörde bölebilecek.....benim bildiklerim dışında ;hiç görme şansımız olmadı ama 400 beygir civarında üç yada dört tane subarunun varlığından bahsediyorlar..... :icon_tup:
dün gece manisadan cupra r ları misafir ettik.....ettik etmesine ama boş gönderdik arkadaşları.....bayadır bahsi geçen debriyajım dün akşam benden bu kadar deyip ilk denememizde istifa edip gitti :))))))))))))) ........ bir süre idare etsin diye orjinal diskine balata çakılmıştı......3000 kilometre dayanabildi....şimdi komple debriyaj getirteceğiz.....bu kadar hırpalanmaya iyi bile dayandı bence :))))))))))))))
act ile exedy arasında kararsız kaldım....siz hangisini önerirsiniz? ....bu arada stg 2 bir debriyaj düşünüyorum...önerilerinize açığım :icon_tup:
ben duyuyordum dün sesleri..:) hiç deneme olmadımı özdin abi, geçmiş olsun bu arada
Geçmiş Olsun...
beceremedik.....ilk beyaz cupra ile deneyecektik....3.viteste tutundu....4.vitese atınca çok ciddi bir şekilde kaydırmaya başladı....çok zorlamadan bıraktım......daha sonra bir kez daha denemeye niyetlendik...ama onda çok daha erken kaydırmaya başlayınca kalmayalım diye bıraktık :(