gercekten güzel projeler devamını bekliyoruz
yanlız evde kutu kutu swift var![]()
maşallah güzel proje başarılar..
Bu suzuki swiftlerde MA tipi Peugeot şanzımanı vardı yanlış hatırlamıyorsam doğrumuydu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Doğrudur. Ne alaka bilmiyorum vakti zamanında bu siteden kalmıştı aklımda şanzıman yada iç yapısında ortak bişiler var diye.
http://www.suzukituning.com/PSA/MA5%...5gearratio.htm
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kolay gelsin.Baya bir iş var daha sonunu bekliyoruz projenin.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
gökhan ne zaman bitecek senin projelerinabi birini bitir görelim sonra diğerine başla yaw 50 tilki dolanıyo kafanda
sürekli farklı şeyler
![]()
Motor içi tesisat işi sonunda bitti. Marş dinamosu yüksek kompresyondan dolayı ne yazıkki çevirmedi kolay bir çözüm bulup sisteme bir tane 7amperlik ufak scooter aküsü daha koydum. Dinamoya marşa bastığım anda aküler seri bağlanıp 24 volt gidiyor ve deliler gibi çevirmeye başlıyorMarşa basılmadığın zaman ufak akü diğer akü ile paralel bir şekilde şarj oluyor. Basit ama etkili bir yöntem
Hafta sonuna doğru ilk çalıştırmayı yapmayı planlıyordum fakat bayramdan dolayı planlar alt üst oldu.
Şimdilik eksiklerim benzin pompasını ve filitresini montajı, su enjeksiyon sisteminin montajı diyebilirim.
maşallah inanılmaz bir emek harcanmış umarım sorunsuz bi şekilde yürür istediğiniz gibi kullanırsınız kazasız belasız sürüşler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)