User Tag List

Sayfa 26/42 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
788 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: 2014 Model Del Sol Projem.

exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gögülük,direksiyon çok çok iyi olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direksiyonu merak eden olduysa eğer,

Momo GTR 2 Steering Wheel - Demon Tweeks

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolay gelsin, önceden yazmıştım zaten, kesenize bereket diye. Konu hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, neredeyse beğenmeyen insan yok. Ben kendi fikrimi katmak istedim sadece, direksiyon seçerken başka opsiyon var mıydı yoksa bu modele mi odaklandınız? Niye diye soracak olursanız, o kadar kaliteli göğüs/konsol yapımının yanında bu direksiyon çok ucuz duruyor

Yermek için demiyorum zaten yaşıma uygun değil ama direksiyon "şekil" itibari ile biraz aksesuarcılarda bulunan direksiyonlara benziyor. Maşallah, emeğinize sağlık tekrardan
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kolay gelsin, önceden yazmıştım zaten, kesenize bereket diye. Konu hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, neredeyse beğenmeyen insan yok. Ben kendi fikrimi katmak istedim sadece, direksiyon seçerken başka opsiyon var mıydı yoksa bu modele mi odaklandınız? Niye diye soracak olursanız, o kadar kaliteli göğüs/konsol yapımının yanında bu direksiyon çok ucuz duruyor

Yermek için demiyorum zaten yaşıma uygun değil ama direksiyon "şekil" itibari ile biraz aksesuarcılarda bulunan direksiyonlara benziyor. Maşallah, emeğinize sağlık tekrardan
    Önce iltifatların için teşekkür ederim

Bu proje tamamıyala benim zevkim ve estetik anlayışımla ilerliyor, hatta diyebilirim ki, yürüyen kullanılacak tüm malzemeler dahil, motor aksamı, sıkıştırma oranı tüm bunlara karar veren benim. Elbette ki sonuçlarına katlanacakta benim kısaca övgüde bana olumsuz eleştririlerde bana gelecek.

Projem daha önce yapılmış, daha doğrusu bu şekilde ele alınmış bir proje değil, içerisinde bir çok DIY alt projeler barındırıyor, her yaptığım DIY proje belli başına bir proje konusu zaten, sanırım bunu sizlerde taktir edersiniz.?

Tabi ki, her yaptığım beğenilecek diye bir husus olamaz! Kimi göğüs rengini beğendi örneğin, kimi beğenmedi, bazısı ise nefret etti hatta

Kaputa yaptığım scoop nerdeyse geneli itibarı ile beğenilmemiş durumda

Şunu söylemeye çalışıyorum, direksiyonda yine benim zevkimi yansıtmakta, kalkıpta savunmayacağım, sadece aydınlatmaya çalışıyorum. Ancak iş "ucuz" gibi benzetme olunca elbette direksiyon hakında biraz bilgi vermem gerekir, Kullandığım direksiyon Momo 2014 serisi GTR2 modeli, son derece klas pahallı ve üst sınıf bir direksiyon

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amma abarttınız konsolu hee
    alt tarafı kadıfe kaplatıp çingene gibi kırmızıya boyamıs aksesuarcılardakı 3 lıralık karbon etıkett yapıstırmış..

Kıskandım

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konsol mükemmel olmus maşallah. projeyi takipteyim ancak yanlıs anlamayın ama direksiyonu beğenmedim. nardi olsa daha iyi olurdu kanımca. tabi sizin zevkiniz. merakla finişi bekliyorum

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar olur ancak. Hoşuma gitmeyen yeri olmadı. Tebrik ederim. Kesenize bereket
    Byte-R
    instagram: dogancglr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abi ısrarla yazmayıp konunun en sonunda koca bir maşallah çekip bırakacaktım ama bu kadar da olmaz. yeminle bizi kendi arabalarımızdan soğutuyosun yapma lütfen

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep almak istediğim bi araba del sol..kesene bereket genel olarak harika. neredeyse mükemmeli bulacak derken o göğüs ve direksiyon

ersin_srndg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunuza ilk defa yazıyorum ama merakla takip ediyo ve okuyorum sürekli. önce emeklerinize sağlık cidden zevk sahibi biri olduğunuz ortada. çok güzel bir sonuç çıkacak ortaya belli o yüzden şimdiden maşallah.

yalnız beni hüsrana uğratan bi konu oldu paylaşmadan edemeyeceğim;

konsol çalışmanızla ilgili ilk fotoğrafa bakınca hayal kırıklığına uğramıştım, vites körüğü ile ilgili fotoyu görünce Allah Allah dedim, final fotoraflarla, ilk fotodan edindiğim önyargı yüzünden kendmle ilgili hayal kırıklığına uğradım. gerçekten sanat eseri gibi olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amma abarttınız konsolu hee
    alt tarafı kadıfe kaplatıp çingene gibi kırmızıya boyamıs aksesuarcılardakı 3 lıralık karbon etıkett yapıstırmış..

Kıskandım
    Valla billa, esprini alttaki notu görmeden anlayamamıştım ve tam yıkım yaşıyordum ki! espriyi farkettim

"Kıskanma ne olur, Çalış seninde olur" diyeyim bare

Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konsol mükemmel olmus maşallah. projeyi takipteyim ancak yanlıs anlamayın ama direksiyonu beğenmedim. nardi olsa daha iyi olurdu kanımca. tabi sizin zevkiniz. merakla finişi bekliyorum
    Bitince, direksiyon hakkında ki fikriniz değişecek emin olun

Alıntı Boldenon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar olur ancak. Hoşuma gitmeyen yeri olmadı. Tebrik ederim. Kesenize bereket
    Teşekkürler..

Alıntı emre54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya abi ısrarla yazmayıp konunun en sonunda koca bir maşallah çekip bırakacaktım ama bu kadar da olmaz. yeminle bizi kendi arabalarımızdan soğutuyosun yapma lütfen
    Lütfen böyle söyleme... sen yine maşallah de

Alıntı akay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hep almak istediğim bi araba del sol..kesene bereket genel olarak harika. neredeyse mükemmeli bulacak derken o göğüs ve direksiyon
    Bu konuda sizin gibi bir kaç negatif eleştiri var, bana da saygı duymak düşer, ancak araca monte edildikten sonra fikriniz değişecektir.

Alıntı ersin_srndg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah.
    Teşekkürler

Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunuza ilk defa yazıyorum ama merakla takip ediyo ve okuyorum sürekli. önce emeklerinize sağlık cidden zevk sahibi biri olduğunuz ortada. çok güzel bir sonuç çıkacak ortaya belli o yüzden şimdiden maşallah.

yalnız beni hüsrana uğratan bi konu oldu paylaşmadan edemeyeceğim;

konsol çalışmanızla ilgili ilk fotoğrafa bakınca hayal kırıklığına uğramıştım, vites körüğü ile ilgili fotoyu görünce Allah Allah dedim, final fotoraflarla, ilk fotodan edindiğim önyargı yüzünden kendmle ilgili hayal kırıklığına uğradım. gerçekten sanat eseri gibi olmuş.

Yazdıklarınızı ilgiyle okudum, size bu şekil bir hayal kırıklığı yaşattıysam ne mutlu bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir spyshoot...

HüseyinAvcular - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eziyet ediyorsun abi bizlere...
    ''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya da olmazsa olmazın yani klimamızın radayatörünün bakımınıda aradan çıkartalım, hemde su radayatörüylede görsel ikiz olsunlar nasılsa yan yana duracaklar :d

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke dediğim sadece "s2000 kadran" koymamanız olmuş emeğinize sağlık kesenize bereket iyi gidiyorr projeniz
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

aslanz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam yakinen takip ediyorum çalışmalarınızı.başlıkta "2014 model" ve önceki sayfalarda "günümüz teknolojilerine sahip" ibarelerini kullanmanızdan ötürü soruyorum..araca ne gibi özellikler düşünüyorsunuz?far sensörü,anahtarsız giriş ve çalıştırma,led stop ve bi-xenon vsvs..
    çok mu sabırsızım ne

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslanz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam yakinen takip ediyorum çalışmalarınızı.başlıkta "2014 model" ve önceki sayfalarda "günümüz teknolojilerine sahip" ibarelerini kullanmanızdan ötürü soruyorum..araca ne gibi özellikler düşünüyorsunuz?far sensörü,anahtarsız giriş ve çalıştırma,led stop ve bi-xenon vsvs..
    çok mu sabırsızım ne
    Yazdıklarının tümü var, ek olarak, ön arka mesafe sensörü, elektrikli direksiyon, yeni nesil abs, uzaktan çalıştırma kapatma, gprs izleme, yağmur sensörü vs vs...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Torpido harika olmuş. Ama kırmızı olan kısımlar oldukça fazla. Umarım kullanırken rahatsız etmez ve inme binme sırasında çizilmez.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)