eski hali ile konya dragta çok iyi gidiyordu yeni hali ile çok daha fena olucak gibi duruyor , elinize emeğinize sağlık kesenize bereket
eski hali ile konya dragta çok iyi gidiyordu yeni hali ile çok daha fena olucak gibi duruyor , elinize emeğinize sağlık kesenize bereket
maşallah kazasız belasız.emeğinize sağlık.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Maşallah çok iyiDahada iyi olacağa benziyor.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
geçen sene 22psi basınc 30 shot nos 13.5xx saniye yaptı bu seneki hedef 40 psi yakın basınc .22 x 4 wet nosla yürümeyi hedefliyoruz (tutunabilirsek) tutunamazsak basınç kısacaz..
bende sizin yaptığınız aracı takip ediyordum, gerçekten TU gerçekten güzel yürüyordu bizde yurtdışında farklı ülkelerde bir çok projeleri araştırdık ama yurtdışı ile aynı olan bir proje değil bu kullanılan malzemeler çok çok farklı ve yurdışındaki 8v yapılan araçlarında üzerine çıkacağımızı düşünüyorum tabi bu sadece düşünce.. arabayı yürütmeden ne kadar konuşsak boş olur... dün 1.8 barda testler yaptık tutunduğu zaman gerçekten ciddi yürüyor bu arada rev limiteri merak edenler için 9200 dönüyor![]()
Rwkor kırarsınız inşalah
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Allah Utandırmasın... Harika olmuş
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Dilediğiniz süreler gelecektir inşallahbu kadar profesyonel toplanmışını ilk defa görüyoruz maşallah
Beygir derdine düşmeden önce kullanmayı öğren. (Renç KOÇİBEY)
maşallah efsane olmus
40 psi 9200 devir maaşallah süphanallah.tebrik ederim.
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
müthiş bi proje. 9200rpm dönmekte şahinde efsane olmuş![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
hacim kaç cc şu an acaba
şahin de tek maşallahh
.Bana bu paralara jennifer lopez gibi kaportası olan paris hilton gibi ruhu var gözüküp gösterişli olup az yakan sibel kekilli gibi ucuz olan birşeyler lazım
türkiyedeki en kapsamlı orjınal motorlu şahinmehmetali kardeşim ve oguz kardeşimin emegine sağlık
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)