2013.08.09
Sıkıntılar devam ediyor .
Barış'ın güzel bir sebepten dolayı kullanmaktan vazgeçtiği top mount manifold + tial ext wg nin üstüne konmam üzerine yine giriştik bir işeOrjinal low mount manifold artık heyecan vermiyor , arabada köklü bir değişiklik istiyordum . bunun için her turbolu arabanın ihtiyacı external wg e geçtim.
her zamanki gibi kapı önu tuning devam ediyor![]()
bu sefer işin içinde egzoz işi ( top mount a göre yeni elbow + downpipe ve ic hot pipe ile intake hattının yeniden yapılması ) olduğu için biz öncelikle yapılması gerekenleri yapıp , aracı çekicinin üzerine attıktan sonra bostancı süreyya ustanın maharetli ellerine s13 ü teslim ettik![]()
Manifold normalde T3 flanşlı , fakat barış daha önce T2 flanş kaynattırmıştı manifolda. dolayısıyla bana pek de bir iş düşmedi sök tak yapmaktan .
Turbonun ağzını döndürdükten sonra , manifoldla montaj denemeleri.
2013.09.13
Süreyya ustaya arabanın gitmesi biraz gectikti , çünkü DEI den bir kaç malzeme almam gerekti işin tam istediğim gibi olması için , sağolsunlar onlarda biraz geç yolladılar . Anca fırsat bulduk , ve senkojum sağolsun ben işteyken arabayı aldı süreyya ustaya götürdü.
DEI den gelen malzemeler
Tial 38mm Ext WG
2013.09.21
Tamamlandıktan sonra ufak bir fotoğraf çekimi
Yine değişiklik olsun , Enkei RPF01 17" 8.5 offset
Bu fotoğrafların çekildiği gün , DriftWorks UK den senat ve bana arka subframe bushinglerimiz de geldi . İngiliz adetiymiş bizde yeni öğrendik , kargonun içine jelibon vs tatlı koymakdriftworks sen bizi güldürdün allah da seni güldürsün
![]()
![]()
dur dur yandaki toyota soarer degilmievet bence tam iz üstündeyim trde tek olan sagdan direksiyonluydu galiba coook uzun zaman önce taşis te satılıktı galiba
cok sıkı takip ederim
![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Ta kendisi , soldan direksiyon 1UZ-FE var üzerinde . çok kıyak araba o daBayağı emek harcadım ona da
![]()
Efe diyecek kelime kuracak cümle bulamıyorum sana, tebrikler bir çok kez daha![]()
SapıksınBu arada TE37 ler yıkmıştı cidden
![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
eyvallah leventnereden nereye geldik dimi
![]()
niye vazgeçtinbu kadar olmak zorunda değil heh
Sağol iyi düşüncelerin için
Bir kardeşimizin arabası ,
Problemleri var hala , fakat bitince o da çok güzel olucak![]()
Yavaş giderken bile muhteşen keyif veren bir araba. çok farklı bir yapısı var gerçekten .
benm ef le mahallede çok kaputsuz çok gezdim öneririm
motor için çok derli toplu güzel duruyo sök öyle takıldaha vahşi duruyo belediye otobüsünün yada durağının yanından geçerken insanların bakışlarına bak
![]()
![]()
çok egleniyorum öyle oldumu yaaa
-- Japan center --
ca18det'le devam etmeyi mi düşünüyorsunuz yoksa en azından bi sr20det ya da ls fikirleri var mı?
bu arada benim de favori konularımdan biritekrar maşallah
çamurluk + tamponsuz gezdim de , kaputsuz daha gezmedim![]()
CA18 i ben seviyorum , büyük ihtimal uzun bir süre de giderim böyle . 3-4 yıl içinde motor değiştirme planım yok ( kırılmadığı sürece tabiki)
olurda talihsizlik yaşarsam yeniden piston yatak vs gerektirecek , o zaman yeniden toplamam. üzerindeki parçaları satıp ya soft tune bir SR20 redtop yaparım , yada RB25 yaparım .
LS kesinlikle düşünmüyorumbana ters o iş
aynen öyle RB![]()
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
bır an kendımı gordum her ısı kendım yapmak ıstıyorum bu arada evımın 200 metre yanındaymısınız son suprızıde gorelım artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)