Masallah Efe, sen ve arkadaslarin sayesinde NFD evrim gecirmis, cok kaliteli bir goruntu cikmis ortaya, sil80 haline bayildim.
Emegi gecenlerin ellerine saglik.
Masallah Efe, sen ve arkadaslarin sayesinde NFD evrim gecirmis, cok kaliteli bir goruntu cikmis ortaya, sil80 haline bayildim.
Emegi gecenlerin ellerine saglik.
maşallah istediğin gibi olmuş çok beğendim.
Seni hastaneye yatirmak lazim.. Aslinda butun ekibi yatirmak lazim lakac kere masallah dedim hatirlamiyorum herkesin ellerine saglik, inat ettin ve adam ettin hymmnaa haha
![]()
Valla helal olsun süper olmuş Allah kaza bela vermesin Maşallah.
Mükemmel olmuş. Verilen her emeğin karşılığı alnımış, Allah nazarlardan esirgesin. Kocaman MAŞALLAH...
bugüne kadar okuduğum en iyi proje. her şey el emeği göz nuru maşallah. ölümüne almancıyım ama aklıma s13 soktunuzkazasız belasız inşallah
Muayne sonrası inşallah onlar. Teşekkürler
Sağol bülent abi , beğenmene sevindim, bir ghibli değil ama
Teşekkürler adil![]()
Teşekkürler serdar
Geriye dönüp bakınca pek acıtmıyor ödediklerim uzun süreye yayıldığı için , hazır para olmayınca seneler sürüyor rojeTeşekkürler serhat iyi düşüncelerin için
eyvallah adaş , çok sağol![]()
valla helal olsun nasıl gördün onuyazmayı unutmuşum , yolda gelirken ol önden çarpmışlar heralde bir yere baş parmak tırnağı kadar fiber atmış üstünden , örtü duruyor altta dolgu yapılması lazım . Nazarlık diye bıraktık , benim gözüme takılmıyor pek .
Çok sağol levo , valla ekibimiz çok sağlambazen hangi araba hangimizin karıştırıyorum
![]()
ice tea + sigara ve soğuk nescafe en büyük destekçilerimiz
sağol ozy , daha da güzel olucak inşallah .
Eyvallah ali , nerelerdesin görüşemiyoruz .
Ömer sinyalleri , ızgaraları ve plakayı taktım dün , dediğin gibi ön görüntüsü tamamlandı , plakanın bu kadar yakışacağını düşünmezdimgündüz fotosu yok , atarım çekince .
Sağol onur , farlar ikisi de güzel bence . Brick bir tık daha farklı bencede evet . ama kişiden kişiye değişir tabi
eheh , aldın da yardım etmedik mi mustafa . hadi ama sende artık senelerdir![]()
Sağolasın , daha iyileri senin olsun inşallah .
sağol hüseyin .
Teşekkür ederim emre
nissan'ın gözünden kaçtı heralde bu birleşim , belkide sık görmediğimiz için bize farklı geliyor bilmiyorum . Ama orjinal kapaklı farlardan çok daha seksi durduğu kesin![]()
sağol cem , istanbula geldiğinde haber verirsen görüşelim .
o tarz bir ilişki yok abi aramızda![]()
Moruklar , geldi heralde fotolar geriye , photobucket ın kakası gelmiş2.99 USD ye iş tamam
![]()
Sağol koray .
hahahahahsen anca FF
![]()
Sağol kadir , her zaman arayabilirsiniz . Osman abi konuyu görmedi daha heralde![]()
İyi dilekler içn teşekkürler![]()
Teşekkür ederim .
Eyvallah ferit , görüşemiyoruz ne zamandır![]()
nereden nereye dimibursa zamanından te buraya. beğenmene sevindim bertan , stoplar ve kanattan sonra asıl bomba olucak
![]()
teşekkür ederim![]()
Teşekkürler![]()
teşekkür ederim
bu almancılıkla japonculukla alakalı değil , E30 M3 e benimde ağzımın suyu akıyorteşekkürler furkan
Sağol emir , daha yapacaklar var , arabayı yatırmayı gerektiren şeyler değiller ama![]()
aahhahahah![]()
oturdum ve konuyu en başından okudum. aynı araca böyle gönül vermek çok güzel olmalı. sabrınıza ise hayran kaldım. kesenize bereket
Her fırsatta söylerim, beni siteye üye yapan bu proje konusudur.
Çok imrenerek takip ediyorum. Maşallah![]()
Hem el emeğinize, hem enerjinize hemde araca maşallah. Çok güzel olmuş. Abi s13'ler kıbrıs'ta driftin yayılmasıyla baya revaçta parça sorunun olduğunda burda ki tanıdıklar vasıtasıyla yardımcı olabilirim.
Efe güle güle bin, elinize sağlık![]()
Maşallah, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin çok güzel olmuş.
Böyle detaylı güzel paylaştığında içinde ayrıca tebrik ederim çok emek var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)