Kanka durum biraz karışıtı malesef, bende sinir stres ve bazı diğer faktörlerden sipariş veremedim, yarın geldiğinde ayrıntılı anlatırım sana herşeyi. Hatta ilgin alakan için teşekkür edicektim, 2-3 gündür arayamadım şimdi kadir abi söyledi bir gir foruma diye burda gördüm![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Bora panpam öncelikle çok teşekkür ediyorum sana ...Bu projenin başladığı ilk günden beri desteğini esirgemedin elinden gelen her türlü yardımı yaptın,işinin gücünün en yoğun olduğu dönemde bile hiç üşenmeden erinmeden yardım ettin allah razı olsun senden
Gelelim itb sonrası standalone olayına , tabiki beyin ile beraber kullanıcaz ama ona gelene kadar sırada elimizdeki kelebeklere manifolt ve trumpet yapmak yaptırmak varOnun kendi ayarları vs var, ayrıca arabanın üzerinde Walbro pompa var,ayarlı regülatör(RS ci Volkan kardeşim sağolsun) sıkıntımızda yok,benzin işini çözersek,sıra ile girişecez işte
Sen mala tecavüz etme al getir
![]()
ITB için bir kaç adım attık ,inşallah istediğim gibi olur
Bora kardeşimin USA dan bizzat eliyle getirdiği throttle'a evvela Velocity Stack yapımı ile başladık.. Nerde nasıl yapacağımızı ruf İlker ve Turan Sezgin kardeşlerimin tavsiyesi ile "Sıvamacı"da yaptırdık..Ellerine sağlık Selami ustam
Velocity Stack uzunluklarını Jenvey'in Clio 172 için ön gördüğü boyutta yapmaya çalıştık.
Velocity Stack yani Borozan yapımı ile alakalı foto ve videolar aşağıda
Kawasaki Zx 1200 itb si, 48mm çap
Uploaded with ImageShack.us
15-20cm çapında 2-3mm kalınlığında Alüminyum levhanın aldığı şekil,
Boylarının ayarlanması öncesi son durumları,
Uploaded with ImageShack.us
Bu da yapım videosu,
Handmade Velocity Stack - Car Videos on StreetFire
Manifold için önce flanş kestirip yine sıvama işinden faydalanmayı düşünüyorum..
iyi ayran içilir o alüminyum bardaklarla![]()
hayırlı olsun kadir şefim..![]()
Ya abi walla şu arabayı resmen yerli yapımı malzemeler ve işçilik ile yürütüyoruz ya walla helal olsun bizeThrottle bile Made in Angara
Beyinsiz 3-4 boy verse tadından yenmez bu alet sana diyim.
Kocaman Maşallah.
Hakkat beyinsiz yazılımsız bunu taktığınız gibi nasıl verim almayı düşünüyorsunuz
Tam olarak plan nedir ? Bunu takınca mı belli olcak ?
Hahahaha emmi sana saygım sonsuz
CAİ pardon BAİ'den ben 3 boy alan aldıran zihniyete karşıyım zaten
Amacım yapıcı olmak
Sonuçta bu custom işine giriyor
Bizim beyinler İTB olayını algılamaz ki
Yazılımlada olcak iş değil
Neye göre bunlar takılcak merak ettim sevgili emmim?
Zaten bunları takıp üzerine beyin çakarsa rakip kalmaz ki güzel montajlanmış ve yazılımı güzel yazılmış bir İTB den yaklaşık RS ler 25-30 hp çok rahat alıyor Umarım bu değerler sizin için hayal olmaz
Rüyamda TIC RS bendeydi 1-2-3 asılıyorum sürekli
Bi an sağa çektim aracı yetmedi olduğu yerde 15 dk devir kesicide bıraktım
Yetmedi içine tükürdüm benzini döküp yaktım
Ne anlatıyor diyorsun bana bulaşmaman için 2-3 cümleydi bunlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)